Minőségi modell portfólió fotózás Debrecenben

azoknak, akik valóban komolyan gondolják

 

Előhozzuk belőled azt is, amiről azt sem tudtad, hogy létezik,
komplex modell portfólió fotózásunkon

 

 

Előkészítés: a smink és a frizura

A fotózást megelőzően, a helyszínen elkészítjük az arcodhoz legjobban illő sminket illetve frizurát. Profi és tapasztalt stábbal dolgozom, biztos kezű sminkesek és tapasztalt fodrászok állnak a rendelkezésedre. Az előkészítés a portfólió fotózásod része, hiszen megadja az alaphangot a későbbi közös munkához. Mindig fontos, hogy a smink fotózáshoz készüljön, ezért csak oylan sminkesre lehet bízni, aki tapasztalt ezen a területen is.


A portfólió fotózás első része: Arc portré fotózás

A fotózás első részében kizárólag arc fotókat készítek rólad, ami közös munka a fotós és a modell aktív közreműködésével. Sok olyat hallok, hogy a fotós "magára hagyja" a modellt a fotózáson, "modell leszel, pózolj akkor" elv mellett. Ez nagy hiba, a modell segítséget, útbaigazítást vár, amit a fotósnak meg kell adnia. Egy modell nem lehet csupán "egyarcú".

A portfólió fotózáson különös hangsúlyt fektetünk az arc fotózásra.  Az arc fotózás nem olyan könnyű feladat, hiszen a mimikára tesszük a hangsúlyt. Meg kell mutatni a szenvedélyes arcod, az érzékit, a közvetlent, a mosolygóst, és még jópár érzelmet közvetítened kell. A modell szeme mindent elárul az érzelmeiről, csapatmunkával előhozhatjuk belőled azt is, amiről azt sem tudtad, hogy létezik.

Időszükséglet: 40-60 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, fehér háttér

portfólió fotózás - arc portré 02portfólió fotózás - arc portréportfólió fotózás debrecen - arc

 

 

A portfólió fotózás második része: Díva fotózás

Ha modell, akkor díva. Ez alapkövetelmény. A portfólió fotózás következő része a női méltóság fotózása. Elegáns ruhában, (pl fekete koktélruha) csinálok rólad egy profi sorozatot. Figyelni kell a mimikára és a hozzá illő pózokra is. A ruhát neked kell biztosítanod ahogy portfólió fotózás valamennyi részéhez. A nőiesség a mozdulatokban, a kisugárzásban, az önbizalomban, egy helyzet "nőként" való megélésében rejlik. Ezt a célt tűzzük ki a díva fotózáskor, bemutatni, hogy képes vagy arra, hogy képviselj egy ideált. Ezt fogják tőled elvárni a modell pályád során is. Képviselni egy márkát, egy stílust, egy életérzést.

Időszükséglet: 40-60 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, színes háttér

portfólió fotózás - vörös és feketeportfólió fotózás - goldeneye

 

 

A portfólió fotózás harmadik része: Szabadtéri fotózás

A szabadtéri fotózás természetes fényeknél történik. Intenzív hátteret biztosít, ahol egészen más hangsúlyt kap a modell szerepe. "Használnod" kell a környezetet, annak érdekében, hogy a kép természetes és harmónikus hatást érjen el. Ezt is, mint ahogy a korábbi feladatokat is közösen hozzuk össze. A portfólió fotózásból nem maradhatnak ki a "hétköznap" pillanatai, de ezeket magas színvonalon, modell szemmel kell képviselni.

Szabadtéri fotózást áprilistól novemberig csinálok. Amennyiben ezen időszakon kívül szeretnél modell portfóliót készítetteni, azt csak a műteremben fogom fotózni. Szabadtéri fotózás helyett egy műtermi divatfotózást hozunk össze, valami laza stílusban, felkészítve téged egy divat katalógus fotózásra.

Időszükséglet: 60-80 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: külső helyszín Debrecenben vagy környékén


portfólió fotózás - szabadtéri modell fotózásportfólió fotózás - szabadtéri fotózásportfólió fotózás - szabadtéri

 

 

A portfólió fotózás befejező része: Fehérneműs fotózás

Fehérneműs fotózás. A nők egyrésze számára ez a szó első hallásra viszonygást vált ki, de a modellek számára ez csak egy feladat. Egy modell nem gondolkodhat így. A fehérnemű egy termék, és modellek segítségével lehet bemutatni, eladni. Túllépve ezen más célja is van egy fehérneműs képsorozatnak. Meg kell mutasd, hogy a testfelületeden nincsenek tenyérnyi bőrhibák, tetoválásaid láthatóvá válnak, így nem okozol kellemetlen meglepetést az ügynökségnek. Inkább fotón mutasd meg, mint castingon vetkőztessenek le, hogy lássák a valóságot. Így  a fehérneműs fotózás is a portfólió fontos része.

Időszükséglet: 60-80 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, fehér háttér, kanapéval

portfólió fotózás - fehérneműs kanapén 02portfólió fotózás - fehérneműs kanapénportfólió fotózás fehérneműs képek készítése Debrecen
fehérneműs fotózás - portfólió fotózás debrecenportfólió fotózás - fehérneműs sorozat


 

A modell portfólió fotózás összegezve:
4-5 óra fotózás, 400 fotó, 40 retusált képpel
ára: 120.000 Ft


_______________________________

 

 

DomiArt mini fotómodell kurzus
face to face felkészítés a portfólió fotózásra

 

A portfólió fotózást megelőző napokban, maximum 1 héttel előtte lehetőség van részt venni egy felkészítő kurzuson, amit mindig egyszerre egy személynek tartok, egyedül rá koncentrálva.


A fotómodell kurzus első része: Mimika és pózolás a gyakorlatban

Egy órás felkészítő pici elméleti és sok gyakorlati résszel. Tükör előtt állva megmutatom, hogyan tudsz érzelmeket kifejezni, egyszerű apró trükköket osztok meg veled a magabiztos pózolás érdekében. A felkészítés végén kész fegyvertárral fogsz rendelkezni a portfólió fotózásra. 40-50 %-kal erősebb portfóliók készülnek egy iylen felkészítő foglalkozást követően.

Időszükséglet: 60 perc
Helyszín: műterem, tükör gyakorlatok


 

A fotómodell kurzus második része: Modell kiképzés vérrel és könnyel, azaz mátrix fotózás

Gyilkos és kegyetlen megoldás, de kategóriákkal jobb leszel utána pózolásban és mimikában, mint korábban bármikor. A mátrix fotózást én találtam ki, aminek a végén egy valamiben biztos lehetsz: többet nem jelenthet gondot se a pózolás, se a mimika. Másodpercenként készítek egy képet rólad, ami alatt az első részben tanult és begyakorolt tudást kell hasznosítanod.

Olyan fáradt leszel a 80. kép után, hogy lehullanak a belső gátlások, és már nem azon fogsz agyalni, hogy ez jól áll-e vagy nem, hanem azon, hogy amit csinálsz, azt jól csináld. Attól a perctől kezdve elindulnak a valóban minőségi szintet jelentő fotók. Ez a kiképzés lényege. Az elejétől a végéig segítelek az utadon.

A mátrix fotózás végeredménye egy 9x9-es mátrix kép, ahol a készült sorozatból 9 db fotót fekete-fehér kidolgozásban montázsolok össze. Ezután bátran jöhet a portfólió fotózás, valamennyi kihívásával. A mátrix fotózásra nem készítünk se sminket se frizurát, a természetesség adja az erejét.

Időszükséglet: 90-120 perc
Elkészített fotók száma: kb 250-300 db
Retusált fotók száma: 9 db
Helyszín: műterem, fehér fal, világos trikó, farmer rövidnadrágportfólió fotózás debrecen - mátrix 01

Szegedi Mónika - DomiArt modell, mátrix fotózás

 

modell portfólió felkészítés - mátrix

Szakáll Vivien - DomiArt modell, mátrix fotózás

 

A DomiArt mini fotómodell kurzus:
1 óra felkészítés, 2 óra fotózás, 400 fotó, 9 retusált képpel
ára: 30.000 Ft

 

 


_______________________________

 

 

 

Ajándékozz modell portfólió fotózást
igényelj ajándékutalványt, amit fizikailag át tudsz adni

A portfólió fotózás értékes és hálás ajándék azoknak a fiataloknak, akik ki szeretnék magukat próbálni a modell világban. Értékes segítség az indulásban, egy ajándékutalvány. Ráadásul átadható, masnival átköthető, az ajándékozás öröme átadáskor átélhető.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, töltsd ki az alábbi űrlapot! Kérlek írd be megjegyzésbe, ha a Mini fotómodell kurzust is kéred illetve ha ajándékutalványt igényelsz.

 

 

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.