Menü

Akt fotózás vagy erotikus glamour?

2018. április 01
3422
Akt fotózás vagy erotikus glamour?

Erotikus glamour és az akt fotózás. Mindkettő a női test szépségeit hangsúlyozza ki más-más elemekkel. Azonban lényeges különbségek vannak a két típus között.Erotikus glamour fotózás

A glamour, ahogy a neve is sejteti, egy kis csillogást visz a fotózásba –a képek színesek, a modell viselhet ruhát, de fehérneműben is lehet. Az arc, a póz és a test összhangja fontos, ez adja a kép élét. Sok kiegészítővel készül, hiszen ezek többnyire erotikus magazinfotóknak is beillenek így nem ritka a körítés mellé. Az erotikus glamour kategóriában számtalan ilyen téma fellelhető nálunk – ide tartozik a vidéki lány, a military vagy egy adott szín köré épülő fotózás.  


Erotikus fotózás - erotikus munkához
Ha nem mondjuk ki, akkor is létezik a jelenség. A magyar lányok egyrésze bele van kényszerítve (nem egy személy által, hanem a gazdasági helyzet által) abba, hogy a túléléshez vagy a boldoguláshoz erotikus munkát vállaljon. 

Ők nem megbélyegzendő társadalmi réteget képvislenek, hanem áldozatok. A társadalom áldozatai. A képlet egyszerű: jó fotókkal lehet sikert elérni. Több féle csomagot is kialakítottunk, hiszen nem csak jó fotókra van szükség, de időnként meg is kell újúlni, új fotók kellenek, változatos, intenzív megoldásokra van szükség. Ezért van az erotikus fotózásnak nálunk egy külön kategóriája. Az erotikus fotózás célja a vágykeltés. 


"A férfit a képzelete hajtja, ha mindent kiteszünk az asztalra, a képzelet visszavonulót fúj,
így az érdeklődés azonnal elszáll. 


A képek láttán a férfi érezze a száján forró szenvedélyes csók égető érzését, érezze azt, hogy a kaland egy másik dimenziót jelent majd számára. A legősibb ösztönöket kell felébressze a profi erotikus kép. Ezek a képek alkalmasak a magazinokba történő publikálásra is, vagyis magazinszintű képeket készítünk. Intenzív szinek, a női formák kiemelése a fényekkel és árnyékokkal, húspiac helyett ízléses és a fantázia számára izgalmas képeket készítünk. Az erotika a sejtetésből születik, a férfit a képzelete hajtja, ha mindent kiteszünk az asztalra, a képzelet visszavonulót fúj, így az érdeklődés azonnal elszáll. Ha nagyon lesarkítjuk a dolgot, akkor az erotikus glamour képek sejtetnek, az akt fotók felfednek.  Az akt sokkal művészibb, de nyilvánvalóan sokak számára nagyobb falat – így biztonságosabbnak vélik a glamourt, ahol a fehérnemű maradhat. Az erotikus fotózások alapja az élénk színű kellékek használata. A modellt mindig kihívó, intenzív pózokban kell tartani. Erotikus fotózás kedvelt színei: ciklámen, pink, fekete, fehér, piros, neonzöld, királykék. 

 

Mit vegyek fel egy erotikus fotózáson? Néhány tipp!

Fehérnemű, az evidencia
- fekete fehérnemű (a szexi kontraszt ereje)
- fehér fehérnemű (a tisztaság üzenete)
- vörös vagy ciklámen fehérnemű (az intenzív szex sugallata)

Rövid farmer nadrág, haspoló vagy melltartó, tornacipő
- sejtető, hétköznapi, mégis a megfogható, mindennapi vágykeltés a fantázia segítségével. 

Topless és férfi nyakkendő
- egy férfias elem (nyakkendő) egy női testen erotikus összhatással, a játékosságot és az incselkedést közvetíti a néző felé. 

Fekete fehérnemű és fehér férfi ing (wakeup erotikus verziója)
- ez a párosítás lehetőséget ad arra, hogy valóban sejtessünk, azt mutassuk amit szeretnénk, és azt leplezzük, amit nem feltétlenül erősítenénk a képeken. Mindezt természetes és nem erültetett módon. 

 

 

Erotikus félakt fotózás
Az erotikus glamour fotózás része a félakt képek készítése, hívjuk ezt topless képeknek is. Ez azt jelenti, hogy a melltartó lekerül, a bugyi marad. Az erotikus fotók középpontjában a szex áll. A kellékek színe élénk, vagy fekete, a fényeknek ki kell emelni a női keblek alakját, erre koncentrálva kell beállítani a csúcsfények és az árnyékok hatásait. 

 

Erotikus képek ajándékba a párod számára
Óriási húzás egy kapcsolatban, amikor a nő a párját erotikus képekkel lepi meg. Garantáltan hatásos, pezsdítő és izgalmakat gerjeszt a magasabb hőmérsékletű párkapcsolatok esetén egy erotikus fotózáson készült portfólió. Személyes, helyettesíthetetlen, és abszolút központi figyelmet gerjesztő ajándék, ami mind az ajándékozó nőnek, mind az ajándékozott férfinek egy örök élmény fog biztosítani. 

 

Erotikus fotózás - 100% diszkrécióval
Sajnos találkoztam már olyan fotóssal, aki az erotikus fotózásainak képeit a telefonjában is tárolta, és lelkesen dicsekedett vele másoknak. Ez felháborító és undorító az én szememben. Elfogadhatatlan. A diszkréció a legfontosabb ebben a szakmában. Én kizárólag olyan erotikus (és ez igaz a nem erotikus fotóimra is) publikálok, amihez vagy hozzájárult a modell, vagy kifejezetten portfólió bemutató célra készülnek, de ebben az esetben modell szerződéssel dolgozunk. A diszkréció a legfontosabb – a fotós csak azokat a képeket osztja meg a nagyérdeművel, amire engedélyt kap. Ez az egyik alapja a bizalomépítésnek modell és fotós között.


Erotikus csomagjaink:

Erotikus military fotózás:
 a különlegesebb, rendhagyó témák kedvelőinek ajánlott. Remek lehetőség feldobni egy meglévő portfóliót néhány extrémebb képpel.
A fiús lányoknak nagyon ajánlott, de a nőies hölgyeknek is egy különleges kirándulást jelenthet. 

military erotikus fotózás


Pink Love erotikus fotózás csomag:
a rózsaszínnél csajosabb színt nehéz elképzelni, így egy szokatlan, intenzív, csajos színvilágba helyezzük a "vágykeltést". Színessé teszi a portfóliód, ami sokban hozzájárulhat a sikerhez. 

pink love erotika

 

Exkluzív erotikus fotózás csomag:
A klasszikus erotikus portfólió. A fehér héttér kiemeli a modellt, a világosabb bőrű modell is intenzívebben hat a képeken. Ez az igazi, klasszikus erotikus fotózás. 

erotikus fotózás debrecen


Fekete erotikus fotózás csomag:
A legintenzívebben használható a fények és az árnyékok játéka a női testen. A modell kilép az árnyékból, és a nőiesség 100% középpontba kerül. A test még vonzóbb, a kép még misztikusabb, és a férfi vágyak még magasabb hullámokat képeznek a fekete erotikus fotók láttán. 

fekete erotika - glamour fotózás

Vintage erotikus fotózás csomag:
Finom nőiesség, a csipkék világa, és a modern nő talékozása. Intelligens, mégis szenvedélyes összhatással a legkülönlegesebb sorozatot tudjuk elkészíteni. Ez a fotózás a finom törékeny "cicás" nőt mutatja be, miközben kitárja testét és lelkét a férfi előtt.

vintage erotika


Vidékilány csomag:
gyors és olcsó megoldás, induló portfóliónak tökéletesen alkalmas, azoknak, akik munkához használják a képeket, és nem szeretnék az arcukat mutatni a fotókon. 

vidéki lány fotózás
Művészi akt-fotózás

Az akt fotózás során a modell nem visel semmilyen ruhadarabot, a hangsúly főként a test vonalain van, semmint az arcon. Az összhatás magasztos, nőies egyben művészi is, hiszen olyan kontextusba helyezi a női testet, hogy akár drámainak is titulálhatjuk- mondanivalója van a képeknek. Főként fekete-fehér fotók, a fényekkel való játszás az egyik nagy eszköze az akt-fotózásnak. Amikor ránézünk egy akt fotóra az első eszünkbe jut: a művészet. Természetes, de mégis művészi pózokat láthatunk, halvány fények futnak végig a női modell vonalain. Az akt fotó az önmegvalósítás eszköze, inkább a szépség és nem az erotika a fő mondanivalója. A természetes meztelenséget általában kevés fénnyel világítjuk meg, így puha vagy élesebb fénysávokat alkotunk az aktmodell testén, amely markáns kontrasztot alkot az alak többi, csak körvonalakban felismerhető részével. Gyakori megoldás, hogy az akt fotózáson egyetlen vakut helyeznek el a talajon fekvő vagy ülő helyzetben pózoló aktmodell felett, így szinte hihetetlen szinte tüköszerű árnyékot vethet a modell alakja a talajon. 

A bekötött szemű nő, egy másik népszerű klasszikus akt téma. A bekötött szemű nő magatehetetlensége különös hatást kölcsönöz a képnek. Misztikus, elvont és megfoghatatlan hatást kelt a nézőben, az egyébként végtelen egyszerű fotó. Ezeknél a képeknél nagy kontrasztokat nem érdemes használni, inkább finom szürkeárnyalatokat kell alkotni. A női test érzéki vonalait mindig minimalista fehér, szürke, fekete háttérrel érdemes párosítani. 

 

Ha eldöntöttük, hogy melyik fotózáson szeretnénk részt venni, akkor jó, ha összeáll egy koncepció is ezzel kapcsolatban – ha akt mellett döntünk, akkor a művészi irányt szeretnénk megragadni, vagy inkább az erotikusat? Mit szeretnénk kifejezni a képekkel, mi az, amit mondani akarunk? Ha ezekre a kérdésekre megvannak a válaszok, konzultáljunk a fotósunkkal, hogy számára is világossá váljon, mi mit várunk el tőle.

Egy biztos –mindkét fotózás garantálja, hogy az önbizalmunk ugrásszerűen megnőjjön és előcsalogassuk magunkból a nagybetűs nőt, aki előtt hever a világ!


 

Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: