Menü

Átváltoztatunk fotózások vs önbizalomnövelő fotózás

2018. június 17
2776
Átváltoztatunk fotózások vs önbizalomnövelő fotózás

Látszólag nagy a hasonlóság az átváltoztatunk fotózások között, amiket sok helyen olvasok, mint elérhető szolgáltatás, és az önbizalomnövelő fotózás között. Mégis óriási a különbség! Nézzük mitől más ez a két fotózás.

 

Első fotózás élménye - legyen hát emlékezetes

Sokan vannak, akik a lehetőségre várnak, és ha erre rátalálnak csak akkor határozzák el, hogy elmennek egy fotózásra. Egy akciós hirdetés, egy különleges alkalom, vagy egy rendkívüli lehetőség billenti át a legtöbb érdeklődőt a döntés dilemmáján. Ezért is írtam ezt a cikket, hogy segítsek ebben a döntésben. Az első fotózás élménye kiemelt fontosságú. Hatalmas élményt nyújthat, de ugyanakkor egy életre elveheti a kedvünket a folytatástól. A fényképek akkor érik el a céljukat, ha a rólunk készült fotókra nézve büszkeség tölt el minket, ha olyan visszaigazolást kapunk általuk, ami építi az önbizalmat, ápolja a lelkünket. Ez korosztálytól teljesen független. A fiatal 15 éves lány pont úgy izgul az első fotózása előtt, mint egy 60 éves hölgy. 


"Átváltoztatunk!" fotózások

Vannak azonban olyan jónak tűnő lehetőségek, amik hangazotsak, de ha picit belegondolunk, ha mögé tekintünk, akkor észrevehetjük a ránk leselkedő veszélyeket, a kódolt csalódás lehetőségét. Az átváltoztatunk fotózások általában miről is szólnak? Amikor ezt kitalálták a megálmodók, a céljuk az lehetett, hogy szó szerint átváltoztassák a jelentkezőket. A változáson van a hangsúly. Az ötlet eredeti alapja az volt, hogy ha eleged van a jelenlegi önmagadból (sokan vannak így), akkor gyere el, átváltoztatunk, kipróbálhatod magad a megszokottól telejsen eltérő megjelenésben. Fürödhetsz az újdonságban, és még az is lehet, hogy tetszeni fog. Profi sminkes és fodrász készít neked oylan frizurát, ami az ő szakmai szemükkel jól állhat neked, és még passzol is egymáshoz a kettő. Gondosan felépítenek, lépésről lépésre zajlik az átváltoztatásod. 

Ez nagyon jól hangzik. Akkor most elmondom , hogy mi miért nem csinálunk a DomiArt Photo stúdióban "Átváltoztatunk!" fotózásokat. Mert ha téged átváltoztatunk, akkor az már nem Te vagy! És az esetek nagyon nagy többségében nem érzik jól magukat az emberek a tőlük teljesen idegen megjelenésben. Ha készül neked egy olyan frizura és egy oylan smink, ami teljesen idegen tőled, és belenézve a tükörbe a sírás kerülget, de legalábbis olyan mértékű csalódás lesz rajtad úrrá, hogy legszívesebben hazamennél, ehelyett még meg is lesz örökítve, és fizetned is kell érte. Ezek a fotók lesznek azok, amiket dugdonsi fogsz, még magad elől is. Rossz élmény, scalódás követi ezeket a fotózásokat. Nyilván nem minden esetben ez a vége a történetnek, de a bekövetkezés veszélye igen magas. Nagyon sokan jöttek már úgy hozzánk fotózásra, hogy előtte valahol egy "Átváltoztatunk!" fotózáson vettek részt, és megosztották velünk a tapasztalataikat. 

Hatalmas lelkilerő kellett nekik ahoz, hogy új esélyt adjanak maguknak, és elmenjenek egy másik fotózásra is, egy másik fotó stúdiót választva. Így kötöttek ki nálunk. Rátaláltak az önbizalomnövelő fotózásunkra, ami valójában ugyanazért jött létre, mint az átváltoztatunk, de teljesen más koncepció mentén. 


Önbizalomnövelő fotózás

Az önbizalomnövelő fotózásunkon is egy profi stáb fogad téged. Elkészíti a sminked és a frizurádat, de van egy alapvető különbség a koncepcióban. Mi nem akarunk átváltoztatni. Mi azt szeretnénk, ha önmagad lennél. Dönthetsz a frizurádról, hogy hullámosat vagy egyenes fazont szeretnél, melyik áll hozzád közelebb, hoygan szeretnéd viszontlátni magad a képeken? Ezt nem a fodrász dönti el, hanem Te! A sminkelés előtt kikérdezünk, hogyan szoktad magad sminkelni, és a válaszaid mentén készítünk el egy az egyéniségedhez passzoló alapjáratban nagyon visszafogott sminket. Nem átváltoztatunk, hanem felkészítünk a fotózásra. Mindenhol egy ici-picit igazítunk hogy az összkép magadról, tökéletessé váljon, de végig önmagad lehess. Fontos, hogy imádd a végeredményt, mert közel áll hozzád, nem pedig valami teljesen idegen kompozíciót alkotunk. Az önbizalomnövelő fotózáson készült képek visszaigazolást biztosítanaka számodra, egyrészt a hozzád közelállók által, akik imádni fogják a fotóidat, másrészt pedig a saját szemeddel láthatod azokat az értékeket, amik benned rejlenek. Nőies, vagány, csajos, vidám, felszabadult, de emellett elegáns és méltóságteljes nőként tekintesz majd vissza a fotókról. Mert ez vagy te, csak már elfelejtetted. De mi - és a fotók - emlékeztetünk erre. 

Aki nem sminkeli magát annak egy alap visszafogott naturális smink is borzasztóan soknak tűnhet, de ezt be lehet fogadni, mert önazonos. És a képeken a smink egy kis része a teljes képnek, ami természetes gesztusokra és mozdulatokra alapoz. Az önbizalomnövelő fotózásunk lényege, hogy felébresszük a régen elveszettnek hitt önbizalmat, és bebizonyítsuk neked, hogy van értelme hinned magadban. Hogy nem vagy rosszabb, mint mások, és ha a profi stáb begyújtja a tüzet, akkor azt a jövőben képes leszel táplálni. Ha mással nem, ezeknek a képeknek az újra és újra nézegetésével biztosan elérjük ezt a célt. :)

" A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. 
Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja."

Szemezgetés az önbizalomnövelő fotózásaink képeiből:


önbizalomnövelő fotózás debrecenműtermi fotózás stúdióbanfodrász és sminkes előkészítéssel - műtermi fotózás


fehér hátteres önbizalomnövelő fotózás fotó stúdióbanmosolygós kép, portré fotózászöld ruhában pózoló lány, bárszékkel műtermi fotózásondivatos, élénk színekbe öltözött idősebb hölgy, mégis divatlapszerű megjelenéssel - önbizalom fotózásfehér felső, fehér háttér előtt jól működik a műtermi fotózásoknálfekete ruhában pózoló félalakos fotó, szőke hajú lányról - műterembenvirágos mintás koktélruha, stílusos pózban, magassarkúval, fehér paprháttér előtt pózoló lány, műtermi fotózás
Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: