Betöltés...
Betöltés...

Beauty fotózás - újévi nyereményjáték

2017. Január 06.

Beauty fotózás - újévi nyereményjáték

Kik nevezhetnek:
A versenyre hölgyek jelentkezhetnek. Jelentkezési alsó korhatár: 17. év felső korhatár: 40 év.

 

Mikortól lehet jelentkezni és meddig:
A versenyre 2017. január 6. - 2017. január 20. éjfélig lehet jelentkezni!
Szavazni január 9.-től január 22. éjfélig lehet.
Eredményhirdetés: január 25.

 

Mikor lesz a győztesek fotózása: 
2017. január 28. szombat 9:00
Ha nyersz, és valami közbejön neked a fotózás napjára, az eredmények alapján a második helyezett nyeri a fotózást! A lehetőséget nem tudjuk másik alkalommal biztosítani!

 

Mi a nyeremény?
Egy műtermi beauty fotózás. Ez egy műtermi fotózást takar, ahol a természetes szépség a téma. A sminket mi készítjük, ez egy natur smink lesz, frizurát is mi állítjuk be, ami hátrafogott coffot jelent, vaxozva, lakkozva. A ruhát neked kell biztosítanod, ez egy fehér passzos haspoló és egy szintén fehér rövidnadrág (nem farmer), lehetőleg az is passzos, pamut vagy elasztikus.
Cipő nem szükséges, mezitlábas fotózás lesz.

 

Mi kell az érvényes jelentkezéshez?
E-mailen kell beküldd a jelentkezésed, az info@fotozas-debrecen.hu e-mail címre.

A következőt kell leírd: 

- neved

- település neve, ahol élsz 

- életkorod

- telefonszámod 

- magasság, súly

- 2 db fotó, egy arckép (napszemüveg nélkül) és egy teljes alakos kép. A beküldött fényképek egy évnél nem  lehetnek régebbiek! Lehetőleg ne kivágott kép legyen egy csoportképből, hanem normális képarányú fotó.

 

Mi alapján lesz az értékelés?
Két győztes lesz!
1. közönségszavazás: A facebookon a legtöbb szavazatot elért jelentkező nyeri a fotózást. Érvényes szavazat: a képet kell lájkolni valós, magyar facebook felhasználónak (arab és kínai lájktömeg az érvénytelen)
2. zsűri pontozás: a zsűri pontoz, a legtöbb pontot kapott jeélentkező lesz a zsűri választottja.

 

A zsűri:
Skurla Dóra - sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Tóth László - fotós

 

A képekről:
Kb 100 db képet készítek mindkét győztesről, ebből 5 - 5 db-ot retusálva megkap mindkét győztes, a képeket természetesen ő választja ki.

 

 

FONTOS!
Mielőtt jelentkezel, a következőkkel kell tisztában lenned:

- A fotózás Debrecenben lesz.

- A képekből 4-5 fotót (bármelyiket, nem biztos, hogy azt, amit te választottál ki) publikálni fogok itt a facebookon és a weboldalamon (fotozas-debrecen.hu), illetve az esetleges támogatók weboldalán (pl: Sissy ruhakölcsönző)!

- A fotózásért, sminkért, fodrászért, vagyis a versennyel kapcsolatban semmiért sem kell fizetned.

- Csak olyan jelentkezzen, aki el tudja fogadni azt, ha nem őt választja a közönség, vagy a zsűri! Utólagos reklamációkat szó nélkül törlöm (bannolással).

- Az utóbbi időben eléggé elharapózott a szájkarate a jelentkezések kapcsán. Aki egy másik jelentkezőre a verseny alatt, vagy a későbbiekben a róla készült képeken igazságtalan, rosszindulatú megjegyzést tesz, azt a hozzászólást törlöm, a felhasználtót pedig tiltom! A kritikának meg van a helye és módja. Építő kritika köszönetet érdemel, irigységből, rossz indulatból vagy a versenyzők személyét illető kritikát privátban az adott versenyzővel kell lerendezni! Az oldalon annak helye nincs!