Betöltés...
Betöltés...

Fotózás - fiúknak is

2016. Március 03.

Fotózás - fiúknak is

 

Hatalmas tévhit az, hogy fotózásra csak társadalmunk női tagjai "jogosultak". Ez nem így van. Ezt a posztot azért írtam, mert én azt tapasztalom, hogy a férfiakban is van annyi egészséges hiúság, hogy vágynak egy fotózásra, de sokkal több gátlást kell legyőzniük ahhoz, hogy el is jöjjenek rá, mint egy nőnek.

Egy fotózás számomra az emberábrázolásról szól leginkább. A személyiség megtalálása és megmutatása a képeken, egy közös utazás egy különös dimenzióban. Mindenkinek van több oldala, több arca, amit a hétköznapokban nem akar vagy nem tud igazán megmutatni. Egy DomiArt önbizalomnövelő fotózás lényege éppen az, hogy ezeket közösen megtaláljuk, felfedezzük, és elő is hozzuk.

A kérdés tehát az, hogy ez csak a nők számára adatott meg? A válasz természetes és egyértelmű: NEM.
Egy férfi is tud laza lenni, tud elegáns lenni, tud sármos lenni, azaz tud stílusos lenni. Létezik férfi méltóság is, aminek van létjogosultsága, és amit érdemes megörökíteni az utókor számára. Ne feledjük, a férfiak is öregednek, az idő a férfiak számára is csak olyan mértékben áll rendelkezésre, mint a nőknek. Számunkra sem mindegy, hogy mit és hogyan örökítünk meg magunknak, vagy a leendő trónörökösök számára.

Hiszek abban, hogy születendő fiad számára az apjuk, azaz te legyél a példakép, ne pedig az abban a percben aktuális celeb.

Bár a tettek azok, amik a mindennapok hősévé teszik az embert, de egy remek fotó sorozat mindezt megtámogatja vizuálisan is, amit sem elfelejteni sem letagadni nem lehet, egyetlen pillanatra sem.

Cimkék: fotózások