Menü

Fotózás ajándékutalvány - a 3in1 ajándék

2017. november 24
1607
Fotózás ajándékutalvány - a 3in1 ajándék

A fényképek a megosztható ajándékok. Egy profi fotózást ajándékozni annak, aki fontos számodra duplán jó. Egyrészt az ajándékod garantáltan egyedi lesz, másrészt a neked is lesznek fotóid arról, akit szeretsz.

 

Ajándék annak, aki fontos számodra

Egy fotózás egyedi és felejthetetlen élmény annak, akit vszeretsz. Élmény számára, amikor megkapja, és felfogja mit is tart a kezében. Élmény akkor, amikor készül rá, amikor lázban ég, ruhákat próbálgat, szetteket állít össze. Élmény akkor, amikor a fotózás napja elérkezik, és megtörténik az ajándékod igazi valósága. Előkészítjük a hölgyet, sminket és frizurát csinálunk neki, amit mindig szeretnek. Majd jön a tökéletes esemény, maga a fotózás. És készülnek a képek, jobbnál jobbak. Eleinte izgul, majd ahogy oldódik, kezd ráérezni a fotózás ízére, és felveszi a fotózás ritmusát. Közel 100-120 kép lesz a tanubizonysága ennek a ritka ajándéknak. Ezek a képek örökké elkísérik és mindig emlékeztetni fogják arra, kitől kapta ezt a tökéletes ajándékot. 

 

Ajándék az ajándékozónak is

A fotók megosztható ajándékok. ha egy szerettednek fotózást adsz ajándékba, saját magadat is megajándékozod. Profi, csodálatos fényképeid lesznek arról az emberről, aki fontos számodra. A fotók mindig ott vannak veled, a zsebedben, az íróasztalodon, a mobilodon, laptopodon, vagy a közösségi média profilodban. De elkísérnek. És általuk elkísér mindenhova az is, aki a képeken látható. Tehát ha fotózást ajándékozol, saját magadnak ajándékozol képeket arról, aki fontos számodra. 

 

Minden fotózásra lehet ajándékutalványt venni. Nézd meg a honlapomon található fotózásokat, bármelyik ajándékozható. Lehet az családi, baba, portré vagy akár akt is. Te döntöd el mit szeretnél ajándékba adni. 

 

Néhány tipp:

Hölgyek körében a favorit fotózásaink: wake up és az önbizalomnövelő fotózás. Csodálatos ajándék még a családi fotózások egyike. 

 

Kattints ide, 

válassz ki egy fotózást és igényelj hozzá ajándékutalványt. 

Ennyi az egész. :)

 

Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: