Menü

Fotózás - fiúknak is

2016. március 03
4127
Fotózás - fiúknak is

Hatalmas tévhit az, hogy fotózásra csaktársadalmunk nőitagjai "jogosultak". Ez nem így van. Ezt a posztotazért írtam, mert énazt tapasztalom, hogy a férfiakban is van annyiegészséges hiúság,hogy vágynak egy fotózásra, de sokkal több gátlástkell legyőzniükahhoz, hogy el is jöjjenek rá, mint egy nőnek.

Egyfotózásszámomra az emberábrázolásról szól leginkább. A személyiségmegtalálásaés megmutatása a képeken, egy közös utazás egy különösdimenzióban.Mindenkinek van többoldala, több arca, amit a hétköznapokban nem akarvagy nem tud igazánmegmutatni. Egy DomiArt önbizalomnövelő stílusfotózás férfiaknak van kitalálva és alényege éppen az, hogyezeket közösen megtaláljuk, felfedezzük, és előis hozzuk.

A kérdés tehát az, hogy ez csak a nők számára adatott meg? A válasz természetes és egyértelmű: NEM.
Egy férfi is tud laza lenni, tud elegáns lenni, tud sármos lenni, azaztud stílusos lenni. Létezik férfi méltóság is, aminek vanlétjogosultsága, és amit érdemes megörökíteni az utókor számára. Nefeledjük, a férfiak is öregednek, az idő a férfiak számára is csak olyanmértékben áll rendelkezésre, mint a nőknek. Számunkra sem mindegy,hogymit és hogyan örökítünk meg magunknak, vagy a leendő trónörökösökszámára.

Hiszek abban, hogy születendő fiad számára az apjuk, azaz te legyél a példakép, ne pedig az abban a percben aktuális celeb.

Bára tettek azok, amik a mindennapok hősévé teszik az embert, de egyremek fotó sorozat mindezt megtámogatja vizuálisan is, amit semelfelejteni sem letagadni nem lehet, egyetlen pillanatra sem.

Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: