Menü

Mit vegyek fel Fenséges fekete fotózásra?

2018. február 26
1847
Mit vegyek fel Fenséges fekete fotózásra?

 

Fenséges fekete – ruhatippek

Mit vegyek fel? Sokszor probléma a hölgyeknél, ez a fotózásoknál sincs máshogyan. Adunk hát néhány tippet, ezúttal a fekete hátteres műtermi fotózásunkhoz.

A fashion és hangulatfotózás közös „gyermeke” a fenséges fekete fotózás. Itt alkalmad nyílik megmutatni a benned élő nőt, aki méltóságteljes, erős és független. A fotózáson olyan ruhát viselsz, amit te szeretnél, nincsenek erőltetett pózok és a smink is tökéletesen illik a stílusodhoz, személyiségedhez – ezzel a kezdőszettel pedig a lehető legnagyobb önbizalommal vághatsz neki a fotózásnak.

Maga a fotózás azért különleges, hiszen fekete háttérrel zajlik – érzéki, fenséges ahogy a neve is mutatja. Kifejezetten jól mutat a fotókon, ha a fekete ruhán megjelennek még más színek, például az elmúlt évek trendszetter színei – rosegold, burgundi, türkiz, a klasszikus arany vagy ezüst. Ha pedig elég bátor vagy, akkor olyan színeket is kipróbálhatunk, amelyektől igazán életre kelnek a fotók – ilyen a narancssárga, a citrom és az élénk magenta.
Ruhák és kiegészítők terén érvényes az, hogy ha a ruha egyszerű, akkor a kiegészítő szóljon nagyot, és fordítva. 


Ha az egyszerű ruha híve vagy, tehát már biztosan tudod, hogy a kis feketében jelensz meg, hozzápasszoló fekete magassarkúval, akkor jól mutat egy burgundi clutch,  vagy egy burgundi fülbevaló, nyaklánc. A színválasztás a tiéd, hozhatsz más kiegészítőt is, például kalapot, ami még inkább különlegessé teszi a fotózást! Viszont ha szereted az igazán merész ruhákat és úgy véled, hogy egy arany szatén ruha, vagy egy burgundi vörös az, ami ideális választás számodra, akkor kiegészítők terén maradj a fekete mellett, vagy ha úgy gondolod, mellőzhetjük is, hiszen önmagában is elég hangsúlyossá válik a ruhától az összhatás. Ez adja a fenséges fekete fotózást olyan felejthetetlenné.

Játszhatunk az anyagokkal is – nagyszerűen mutatnak azok a ruhák, amelyek egyrészt rafinált szabásvonalúak, vagy különböző anyagok együtteséből áll : ilyen példánk a fekete csipke, vagy a fényes szatén.

Ékszerek – az ékszerekkel érdemes csínján bánni. Ha nincs egyéb kiegészítőd, akkor arany / ezüst nyaklánccal ( amely lehet statement is!) jól mutat.   Lehet nagyobb fülbevalóban is gondolkozni vagy akár olyan gyűrűben, ami hangsúlyos kővel van ellátva.  Természetes összhatásra törekszünk, így ha nem szettben van az ékszer, ne kombináld!

fenséges fekete ruhatippek

A fenséges fekete műtermi fotózásnál nem csak te, de a ruházat is hangsúlyt kap. 

Így gondosan válogasd össze a szetted!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: