Menü

Mit vegyek fel modell portfólió fotózásra?

2018. április 20
2137
Mit vegyek fel modell portfólió fotózásra?

A portfólió fotózás lényege: megmutatni több arcod, pózkultúrát, erőt és magabiztosságot. Ne feledd el, nincs lehetetlen!

 

Azon vagy,hogy megpróbáld magad a divat világába?  A leendő modellek egyik legnagyobb kihívása olyan modell portfoliót készíteni, amelyben minden oldalukat megmutathatják. A fotóknak tükrözniük kell a modell sokoldalúságát, mimikáinak széles skáláját, karizmatikus megjelenését és legfőképp azt a pluszt, ami alapján a castingon elismerő bólogatásokat zsebelhet be. A pózkultúra egy nagy kulcsszó ezen a fotózáson – a sminkben, hajban, a ruhákban és a pózokban is.  A smink, a frizura és a pózok is a mi asztalunkat képezik –a te asztalod pedig a ruhák!

 

  • sportos szett
  • elegáns szett
  • fiús,laza
  • fürdőruha, fehérneműA sportos szett

A kényelem mindegyik szettnél fontos, hiszen ha nem érzed jól magad benne, az azonnal meglátszik a fotókon. Egy sportos szettnél beszélhetünk akár sportmelltartóról hozzá sportleggingsről és egy futócipőről, de sportmelltartó helyett akár egy póló is szóba jöhet. A színeket te válogatod össze, összhangra kell törekedni. Manapság már a gyártók is meglátták a lehetőséget a színekben, a különböző anyagok kombinálásában, szabásvonalak kiemelésében, így egy adott márka szettjeivel nem tudsz mellélőni!

sportos modell portfólió ruhaválgatás

 

Az elegáns szett

Egyszerű kis fekete, fehér vagy épp piros. Ehhez passzol, ha a kiegészítő ad neki egy kis extra vonalat – nagy fülbevaló,nagy statement nyaklánc vagy egy metálos,ezüstös clutch. Válasszuk egyszerre csak az egy kiegészítőt! Ha fekete színnél maradunk válasszuk az ezüst, arany, rosegold, fehér színeket - elegáns, modern és trendi! 

elegáns ruhaszett modell portfólió fotózáshoz

 


A laza szett

Itt megmutathatod mennyire tudsz vagány lenni! Fiús szettnek is hívhatjuk, ami egy fontos stílus, sőt elvárás a modellekkel szemben. Sneakerek, snapbackek,feliratos kötött sapik, szaggatott farmerek! Mind olyan darab, amiben jól érzed magad és előtudod csalogatni a játékos éned!

fiús laza ruhakollekció modell portfólió fotózáshoz

 

Fürdőruha vagy fehérnemű szett

Itt látszódik igazán az alakod, továbbá az, hogyan tudod érvényesíteni az adottságaidat. A fürdőruhákból egyszínűek a nyerők, a fehérneműből is egy szett legyen, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a rózsaszín nem mutat jól a pirossal! A stílus rajtad áll – ha közelebb állnak hozzád a sportos bikinik, akkor az a nyerő.

Modell portfólió fotózáshoz ajánlott fehérnemű ruhaszett tippek

 

 

 

Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: