Menü

Mit vegyek fel Vintage fotózásra?

2018. április 10
1755
Mit vegyek fel Vintage fotózásra?

 

 

A divatirányzat az 1920-as évektől az 6o-es évig bezárólag merítkezik : koncepciója a szerény,visszafogott nőies hangulat, melynek fő elemeit képezik a virágminták, a bézs színek, a gyöngyök, a lágyan eső anyagok.

Ebből kiindulva a vintage egyfajta régmúlt hangulatot idéz fel – ez azonban nem jelenti azt, hogy nem mixelheted össze óvatosan a mai kor divatjával! 
Mind tudjuk, hogy a divat mindig ismétli önmagát – ez igaz a vintage stílusra is. Nagyszerűen összehangolható a mai divattal, hiszen a színek ( rosegold, mályva, púder, nude, pasztell) mind reneszánszunkat élik! A fotózás háttere kopott falécek mintáját adja, a használt berendezési tárgyak világosak, főként fehérek, így színharmóniát kell alkotnod a ruházatod és az épített háttér között a vintage fotózáson. 

Akkor válaszd a vintage stílust, ha nőiességedet, finomságodat szeretnéd hangsúlyozni, hiszen ez a stílus pont erről szól. A törékeny nő, aki egyetlen, gyengéd  mosolyával eléri, hogy a férfiszívek hevesebben dobogjanak. A nő, aki tudja, hogy egy fújásnyi parfüm, egy szépen ívelt tusvonal, egy halvány rúzs pont elég ahhoz, hogy bárkit levegyen a lábáról!


Egy kis inspiráció

  • modern koncepció
    Ehhez jól mutat a világos farmer ( akár a fehér is!), egyszerű rózsaszín, vagy mályvaszínű bodyval, hozzá egy fehér vagy a bodyhoz passzoló magassarkúval. Lehet csipke, lehet gyöngy, de egyszerre csak egy! Ha a csipke mellett döntesz, amely a fent említett színekben pompázik, tuti siker a farmerrel, vagy hozzá passzoló A- vonalú szoknyával.  Táska terén válaszd a clutch-ot, amely egyszerre elegáns,visszafogott mellette pedig kiváló utalást tesz  a mostani stílusirányzatokra!

 

vintage ruhatippek klasszikus

Fotó: Klasszikus vintage ruhaszett tippekvintage ruhatippek modern

Fotó: Klasszikus vintage ruhaszett tippek
Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: