Betöltés...
Betöltés...

Nyerj páros fotózást - 2017

2017. Január 27.

Nyerj páros fotózást - 2017

Kik nevezhetnek:
Erre a versenyre párok jelentkezhetnek (egy fiú és egy lány, akik együtt járnak - a félreértések elkerülése végett, a "csak barátok vagyunk" nem játszik.) Jelentkezési alsó korhatár: 17. év (a pár fiatalabb tagja töltse be a 17-et)! Aki 2016. vagy 2017. években szavazással nyert már fotózást nálunk, az nem indulhat ezen a nyereményjátékon.

 

Mikortól lehet jelentkezni és meddig:
A versenyre 2017. január 27. - 2017. február 16. 18:00 lehet jelentkezni!
Szavazni február 1-től február 20. 23:59-ig lehet.
Eredményhirdetés: február 22.

 

Mikor lesz a győztesek fotózása:
2017. február 25. szombat 9:00
Ha nyersz, és valami közbejön neked a fotózás napjára, az eredmények alapján a második helyezett nyeri a fotózást! Az időpontot nem tudjuk másik alkalommal biztosítani!

 

Mi a nyeremény?
Egy műtermi páros fotózás az alábbi 3 témakör egyikéből. Témakört jelentkezéskor kell választanod.

 

- Latin romantika fotózás

Latin táncruha (vörös és fekete), spanyoplos hangulat, stílus és elegancia. Ezek fogják jellemezni ezt a fotózást. Megpróbálunk néhány latinos mozdulatot átvenni, és egy izgalmas fotózást összehozni.

 

- Klasszikus páros fotózás (picit visszafogottabb pároknak)

Ezt a szégyenlősebb párok miatt tettem be. Ez a fotózás két ruhaszettes, egy elegánsabb és egy lazább. Átkarolós, összebujós képeket csinálunk, néhány nevetős-mosolygós fotóval, és pár vicesebb beállítással is.

 

- Szenvedélyes páros fotózás

Ez a fotózás a magasabb vérmérsékletűbb pároknak szól. Mindketten farmer nadrágban lesztek, a fiú polo nélkül, a lány pedig fekete melltartóban, mindketten zokni és cipő nélkül. Szenvedélyes képeket fogunk készíteni, fekve, földön ülve, egymás ölében, átkarolva, csók közben, stb. Szerintem ez a legmenőbb téma, magazinos, intenzív és az tuti, hogy valódi kuriózum.

 

Mi kell az érvényes jelentkezéshez?
E-mailen kell beküldd a jelentkezésed, az info@fotozas-debrecen.hu e-mail címre.

A következőt kell leírd:

- neved és párod neve

- település neve, ahol élsz

- életkorotok

- telefonszámod

- magasság, súly

- melyik fotózás típust választod: 1. Latin romantika  ***  2. Klasszikus páros fotózás ***  3. Szenvedélyes páros fotózás

- 1 db közös szelfi, és egy évnél nem régebbi*! Lehetőleg ne kivágott kép legyen egy csoportképből, hanem normális képarányú fotó, napszemüveg nélkül.

 

Mi alapján lesz az értékelés?
A legtöbb szavazatot elért pár nyeri a fotózást. Érvényes szavazat: a képet valós magyar facebook felhasználóknak kell lájkolniuk.

 

A képekről:
Kb 200 db képet készítek, ebből 5 db-ot retusálva is megkaptok, amiket Te választasz ki.

 
 

 

FONTOS! Mielőtt jelentkezel, a következőkkel kell tisztában lenned:

- A fotózás Debrecenben lesz.

- A képekből 4-5 fotót (bármelyiket) publikálni fogok itt a facebookon és a weboldalamon (fotozas-debrecen.hu ), illetve az esetleges támogatók weboldalán (pl: Sissy ruhakölcsönző)!

- A fotózásért, sminkért, fodrászért, vagyis a versennyel kapcsolatban semmiért sem kell fizetned.

- Csak olyan jelentkezzen, aki el tudja fogadni azt, ha nem őt választja a közönség! Utólagos reklamációkat szó nélkül törlöm (bannolással).

- Az utóbbi időben eléggé elharapózott a szájkarate a jelentkezések kapcsán. Aki egy másik jelentkezőre a verseny alatt, vagy a későbbiekben a róla készült képeken igazságtalan, rosszindulatú megjegyzést tesz, azt a hozzászólást törlöm, a felhasználtót pedig tiltom! A kritikának meg van a helye és módja. Építő kritika köszönetet érdemel, irigységből, rossz indulatból vagy a versenyzők személyét illető kritikát privátban az adott versenyzővel kell lerendezni! Az oldalon annak helye nincs!