Betöltés...
Betöltés...

Nyerj páros fotózást - nyereményjáték 2016

2016. Február 04.

Nyerj páros fotózást - nyereményjáték 2016

Kik nevezhetnek:
Ez a versenyre párok jelentkezhetnek (egy fiú és egy lány, akik együtt járnak - a félreértések elkerülése végett, a "csak barátok vagyunk" nem játszik.) Jelentkezési alsó korhatár: 17. év (a pár fiatalabb tagja töltse be a 17-et)!

 

Mikortól lehet jelentkezni és meddig:
A versenyre 2016. február 05 - 2016. február 18 éjfélig lehet jelentkezni!
Szavazni február 20. 23:59-ig lehet. Eredményhirdetés: február 22.

 

Mikor lesz a győztesek fotózása: 
2016. február 27. szombat 11:00
Ha nyersz, és valami közbejön neked a fotózás napjára, az eredmények alapján a második helyezett nyeri a fotózást! A kellékeket nem tudjuk másik alkalommal biztosítani!

 

Mi a nyeremény?
Egy műtermi páros fotózás az alábbi 3 témakör egyikéből. Témakört jelentkezéskor kell választanod.

 

- James Bond & Bond girl fotózás

James Bond stílus, lazaság, moziplakát hangulat, néha vicces, de inkább a bond filmekre jellemzďż˝ képek és beállítások. Lány: erősebb smink, kreatív haj, lehetőleg fekete koktél ruha. Fiú: fehér ing, fekete nadrág, nyakkendő, pisztoly (biztosítjuk), martinis pohár. 

 

- Klasszikus romantikus páros fotózás (picit visszafogottabb pároknak)

Ezt a szégyenlősebb párok miatt tettem be. Ez a fotózás két ruhaszettes, egy elegánsabb és egy lazább. Átkarolós, összebujós képeket csinálunk, néhány nevetős-mosolygós fotóval, és pár vicesebb beállítással is. 

 

- Szenvedélyes páros fotózás

Ez a fotózás a magasabb vérmérsékletűbb pároknak szól. Mindketten farmer nadrágban lesztek, a fiú polo nélkül, a lány pedig fekete melltartóban, mindketten zokni és cipő nélkül. Szenvedélyes képeket fogunk készíteni, fekve, földön ülve, egymás ölében, átkarolva, csók közben, stb. 

 

Mi kell az érvényes jelentkezéshez?
E-mailen kell beküldd a jelentkezésed, az info@fotozas-debrecen.hu e-mail címre.

A következőt kell leírd: 

- neved és párod neve 

- település neve, ahol élsz 

- életkorotok 

- telefonszámod 

- magasság, súly

- melyik fotózás típust választod: 1. James Bond & Bond Girl  ***  2. Romantikus páros fotózás ***  3. Szenvedélyes páros fotózás

- 1 db közös szelfi, és egy évnél nem régebbi*! Lehetőleg ne kivágott kép legyen egy csoportképből, hanem normális képarányú fotó.

 

Mi alapján lesz az értékelés?
A legtöbb szavazatot elért pár nyeri a fotózást. Érvényes szavazat: lájk a képet és lájk a DomiArt Photo facebook oldalt is.

 

A képekről:
Kb 200 db képet készítek, ebből 10 db-ot retusálva is megkaptok, amiket Te választasz ki.

 

 

 

FONTOS! Mielőtt jelentkezel, a következőkkel kell tisztában lenned:

- A fotózás Debrecenben lesz.

- A képekből 4-5 fotót (bármelyiket) publikálni fogok itt a facebookon és a weboldalamon (fotozas-debrecen.hu ), illetve az esetleges támogatók weboldalán (pl: Sissy ruhakölcsönző)!

- A fotózásért, sminkért, fodrászért, vagyis a versennyel kapcsolatban semmiért sem kell fizetned.

- Csak olyan jelentkezzen, aki el tudja fogadni azt, ha nem őt választja a közönség! Utólagos reklamációkat szó nélkül törlöm (bannolással).

- Az utóbbi időben eléggé elharapózott a szájkarate a jelentkezések kapcsán. Aki egy másik jelentkezőre a verseny alatt, vagy a későbbiekben a róla készült képeken igazságtalan, rosszindulatú megjegyzést tesz, azt a hozzászólást törlöm, a felhasználtót pedig tiltom! A kritikának meg van a helye és módja. Építő kritika köszönetet érdemel, irigységből, rossz indulatból vagy a versenyzők személyét illető kritikát privátban az adott versenyzővel kell lerendezni! Az oldalon annak helye nincs!