Menü

Sikeres társkeresés kulcsa férfiaknak: a profi fotózás

2017. november 14
1871
Sikeres társkeresés kulcsa férfiaknak: a profi fotózás

A szelfi forradalom korszakában nincs eredményes társkeresés ütős fotók nélkül. Az első benyomást fényképek alapján hozza meg mindenki. De hogy ez a benyomás pozitív legyen, az a végeredmény tekintetében nagyon nem mindegy. A sikeres társkereséshez készült fotók elkészítésére vannak megoldások. Eláruljuk a titkot!

 

A sikeres társkereséshez jó belépőre van szükség, ez egy igazi férfi ismérve. Nincs fontosabb az első benyomásnál, a hölgyet fogják meg a képeid. De mi kell ahhoz, hogy ezt összehozzuk? A választ a hölgyek gondolkodásában találjuk meg. Igen, az ő szempontjaikat kell végigvegyük, és meglesz a válasz. Tehát nem az a kérdés, hogy miylen képek kellenek ahhoz, hogy a hölgyek megnyerőnek találjanak, hanem az, milyen az ideális férfi a hölgyek számára? Emellé pedig azt a kérdést kell feltenni, hogy te magad milyen értékrenddel rendelkező hölgyet szeretnél magad mellé társnak?

Ha olyan hölgyre vágysz, aki hű társként a férfiban rejlő erőt szereti, aki valódi társat keres, nem csak alkalmi kapcsolatokat, akkor olyan oldaladat kell megmutasd a fényképeken, ami egy ilyen férfire jellemző. 

 

Milyen arcaidat mutasd meg a fotókon?


Magabiztosság

A magabiztos férfi mellett a hölgyek biztonságban érzik magukat. Ez a tulajdonság fontos, hogy átjöjjön a fotóidon. Kell néhány olyan kép, ahol magabiztosságot sugárzol.

fotózás férfiaknak társkereséshez 03

Stílusfotózás férfiaknak

 

Sportos elegancia

Egy nő mellett meg kell tudni jelenni. Előfordul az életben számtalan alkalom, amikor kicsit nekünk férfiaknak is oda kell tennöünk magunk, és elegánsan kell kinézzünk. Ez nem kell nyakkendő és ing legyen, lehet egy ing, egy farmer, de akár egy szövetnadrág, garbó és sportzakó is. A hölgyekre nagy benyomást tesz az a férfi, aki meg tud jelenni sportosan elegánsan is.

fotózás férfiaknak társkereséshez 02

Stílusfotózás férfiaknak

 

Sármos felszabadultság

Sármos mosoly, jókedvű partner, megbízható társ, akibe garantáltan beleszeretnek a hölgyek. Ha szorongsz a hölgyed mellett, nem fogja jól érezni magát melletted. Sugározz felszabadultságot, mutasd meg azt az oldalad, amit a barátaid már jól ismernek.

fotózás férfiaknak társkereséshez

Stílusfotózás férfiaknak

 

Tehát a titok:

Minden arcod személyiségedből kell táplálkozzon. Magabiztos vagy a munkádban és terveiddel kapcsolatban, így ez benned szunnyad. Felszabadult vagy a barátaid és a családod társaságában. Lazaság és az elegancia szintén ismerős lehet, amikor egy esküvőn, egy színházi előadáson vagy bármilyen elegánsabb alkalommal meg kell jelenned. És az, ami egy férfinek mindig a sajátja, a sármosság és a jókedvűség. Egy hölgy ezekre vágyik. Meg tudj vele jelenni, ha alkalom van, légy magabiztos, hogy biztonságban érezze magát melletted, fontos, hogy ne szorongj ha vele vagy, hanem érezze jól magát, lehessen önmaga, és mindezt egy jókedvű, jópofa társ mellett, aki természetesen sármos is. 

 

Nah pont ilyen egy jó társkeresésre szánt fotósorozat. Nálunk is megtalálható ez a fotózás, amit "Stílusfotózásnak" hívunk. (kattints rá, ha érdekel) 

 


Kövess minket a közösségi médiában is

címkék: