Betöltés...
Betöltés...

Bevállalósabb modell munkák - fiúknak és lányoknak

 

Fehérneműs fotózások

Létezik az marketingben az a törvény, hogy egy jó nővel vagy jó pasival mindent el lehet adni. Itt lépünk mi be a képletbe, mert ehhez kell egy modell és egy fotós.

Női modellekkel szembeni elvárás, érzékiség, magabiztosság fehérneműben, elegancia közvetítése illetve erotikus kisugárzás. Légy önmagaddal elégedett, felejtsd el azokat a dolgokat, amiket utálsz magadon (csípő, comb, váll, has, fül, stb).

Férfi modellekkel szemben a férfias megjelenés, az erő és a magabiztosság képvislete a feladat. Példaképekké kell váljatok a képeken. Férfiaknak megmutatni, milyen az alfahím aki az adott terméket, fehérneműt, fürdőruhát vagy szolgáltatást képviseli, a nőknél pedig a példakép értéket a szenvedély és a méltóság adja, ami kivetül a termékre vagy szolgáltatásra. Más részről pedig a nő azért fogja megvenni a párjának az adott parfümöt, mert egy alfahímet akar benne látni, és fordítva.

Természetesen az ilyen jellegű munkáknál eltérbe kerül az erotika és az érzékiség is. Nem való azoknak, akik ninscenek önmagukkal kibékülve, akik nem tudnak magabiztosan megjelenni fehérneműben.

 

Legutolsó munkám ebben a témakörben, amikor modelleket is nekem kellett vinnem, egy nyílászáró üzem bemutatása volt. 5 modell lányt kértek, mert év végi céges naptárat szerettek volna csináltatni, szexi fehérneműs képekkel, amiket az üzemben kellett fotóznunk. Mondanom sem kell, hogy ezek azok a munkák, ahol viszonylag jó tiszteletdíjat ki lehet alkudni a modellek számára. Hébe-hóba van ilyen jellegű megkeresésünk, így ha ilyen munkák érdekelnek, küldj be egy jelentkezést hozzánk!

 

bevállalós modell munka 01 bevállalós modell munka 02

bevállalós modell munka 03 bevállalós modell munka 04

 

Videoklipp forgatások

Elsősorban amatőr zenekarok keresnek klippforgatáshoz fiatalokat, statisztának.  Az, hogy mi a modell feladata ezeken a klippeken elég egyértelmű. Legtöbbször fürdőruhában kell a háttérben táncolni, élvezni a nyarat, a szabadságot és átadni magad a bulis életérzésnek. Azok a fiúk és lányok, akik nem rendelkeznek elegendő önbizalommal (ami egyébként fejleszthető), ne gondolkodjanak ebben, mert az első castingon ki fogják őket szórni.

 

 

 

Lépj a modellkedés és a modell munkák következő fejezetére

9. fejezet: DomiArt Modell - tehetségkutató verseny
Jelentkezés bevállalósabb modell munkára

Maximum 4 fájl csatolására van lehetőség, melyek egyenként nem lehetnek nagyobbak, mint 1.50MB. A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek: jpeg, jpg, png

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.