Betöltés...
Betöltés...

családi fotózás

Szeretnél egy pár képet a családról, nagymamáról? Hidd el utókor hálás lesz érte!

önbizalom-idézőjel
A gyerekek felnőnek, a nagyszülők elmennek ... és egyszer csak rádöbbenünk: egy "normális" kép sem készült róluk.

 

Anya, apa, gyerekek - a boldog család

A gyerekek szépsége, ami ma még természetes, de napról napra változik, egyszer csak a múlté lesz. A 2-3 évesek sima bőre, tiszta tekintete, csodás gyermeteg haja, életvidámsága és ártatlansága minden embert mosolyra fakaszt. Ezt a mosolyt konzerváljuk saját magunk számára, a jövőben, ha megörökitjük ezt az időszakot. Ma gyerekek, holnap felnőnek, és kirepülnek. Ne csak emlékekben, hanem képekben is örökítsd meg azt, amit ma éltek át!

A családi portrék régen nagyon divatosak voltak. Anya és apa egy képen, ahol a bizalom, szeretet áradt, a gyerekekkel csoportkép, ami a vidámságot, a család boldogságát sugározza. Az emberek nagyrésze szeretne magáról "néhány jó képet", akkor is, ha nem vallja be. A család pedig több, mint emberek csoportja, erről szól a családi portré fotózás.


A családi fotózás részletei és ára 
Helyszíni előkészítés: smink és frizura egy fő részére*
Fotók száma: 100 db nyers kép, ebből 10 db retusált, digitális formában
Szettek: egy-két ruha szett (szabadban egy szett, műteremben kettő)
Mindez összesen: 40.000 Ft

* Ha megírod, hogy a család hány hölgy tagja érkezik a fotózásra, akkor adok személyre szabott árat a smink és a frizura készítésre!


DomiArt Photo - családi fotózás

családi fotózás - műtermi

 

A családi fotózás nagyon ritka dolog Debrecenben, sajnos! Sokaknak eszébe sem jut! Pedig az idő nem kegyes velünk, és a pillanatok elmúlik, a gyerekek felnőnek, a nagyszülők előbb utobb elmennek .. és egyszer csak rádöbbenünk: egy "normális" fotó sem készült róluk.


Nagymama, nagypapa - ma velünk vannak, de sajnos nem lesz mindig így

A nagymamáról, nagypapáról megörökiteni egy-egy pillanatot, meleg tekintetüket, az idő vasfoga által kikezdett, dolgos munkában megöregedett arcukat, mosolyukat megörökiteni, egy idő után felbecsülhetetlenné válik az egész család számára. Ezeket a képeket akkor értékeljük igazán, amikor már csak a kép marad nekünk! Akkor viszont melegséget nyújt a szívnek, hiszen a képről örökké vissza fog mosolyogni ránk a szívünknek oly kedves nagymama és nagypapa!

 

családi fotózás - debrecen

 

Ezüst- és aranylakodalomra: családi fotózás

25 és 50 éves házassági évfordulók alkalmából a legszebb, legszemélyesebb ajándék egy családi fotózás. Több generáció együtt, egy gyönyörű parkban, vagy egy arborétumban - napsütés, csodás környezet, ami csak erősíti a családi harmóniát, a mosolygós nagyit, az eleven unokákat, és a boldog fiatalokat. A családi fotózás képei örök emlék, ami segít átvészelni a nehéz és küzdelmes hétköznapokat!

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.