Betöltés...
Betöltés...

DomiArt Modell

DomiArt Modell - tehetségkutató nyereményjáték Debrecenben.
Minden évben keressük azt a modellt, aki egy éven át a stúdió arca lesz! 

A következő verseny indításának várható időpontja:

2017. szeptember 2.


A 2016. őszén kiírt, a következő évre szóló, egy éves modell szerződésért vívott harc versenykiírását az alábbi kategóriákra kattintva olvashatjátok.A DomiArt Modell verseny 2017 győztesei:

DomiArt Modell: Böcsödi Bernadett
Mr. DomiArt: Magyar DezsőMinden évben megrendezuésre kerül a DomiArt Modell verseny. Keressük azt a tehetséget, aki egy éven át képviselheti a stúdiónkat, 9 prémium fotózást nyerve.
A Mr. DomiArt 2017 kategóriát egyszeri alkalommal hirdettük meg, 2016.-ban, de nem volt túl nagy sikere, így a jövőben ebben a kategóriában nem gondolkodunk.A 2016.-ban zajló verseny kiírása - (archiv)

 

Keressük az új DomiArt Modellt, aki 2017. évben lesz a stúdió arca.

A DomiArt Modell verseny várható indításának időpontja:

2016. szeptember 2.A DomiArt Modell fődíj: egy éven át 9 fotózás Debrecenben

lássuk a nyereményt, a 9 fotózást képekben:


01. Halloween fotózás
2016. október 23.-án tartjuk, nagyjából egy héttel Halloween előtt. Délelőtt kezdünk 10 óra körül, egésznapos elfoglaltság. Ezen a napon két DomiArt modell és a stáb beöltözik (smink, frizura, jelmez) és fotózkodunk egy hatalmasat.


kígyódémon erika modellfotózás halloween modelldomiart modell comic girl

 


02. Műtermi divat fotózás
valamilyen fashion koncepció mentén halad a fotózás. Próbálunk egyedi megoldásokat kitalálni, valami egyszerűt, de mégis különlegeset. A sminket a frizurát a témához készítjük a modell pedig finom eleganciát kell sugározzon.

domiart modell fotózásmodell műtermi fotózásfashion modell fotózás

 


03. Mikuláslány fotózás
december slágere a szexi mikuláslány fotózás. Figyelem a ruhák minik, de ízlésesek. Viszont viselni kell tudni őket, magabiztosnak és határozottnak kell mutatkozni ezekben a mini ruhákban is. A közelgő ünnepek hangulatát szeretnénk elkapni, ez az egyik legjellegzetesebb DomiArt téma év végéhez közeledve.mikuláslány modelldomiart modell - mikuláslánymikuláslány modell - domiart

 

 

04. Tavaszi szabadtéri fotózás
év elejét átalusszuk mi is, főleg, mivel évek óta elmaradt a tél. Igazi havat nagyon régen láttunk. A tavasz azonban annál több csodát ígér, és még sohasem maradt el. A tavaszi hangulat, a virágzó cserjék között lépdelő modell ennek a fotózásnak a témája.

tavaszi fotózás - domiart modelldomiart modell - tavaszi pink

 

 

05. Wake up - ébredés
a reggeli napsugarak beszűrődő fényében sütkérező modellt örökítjük meg. Nyugalom, a fényeket vakuk biztosítják a műteremben, nem kell korán kelni. Ennek a fotózásnak az egyik jellegzetessége, hogy fekete fehérneműben és egy szál fehér férfi ingben pózol a DomiArt modell. Visszafogott női elegancia, sejtető és nem mutogatós képekkel.


domiart modell - wake up 01domiart modell - wake up arcdomiart modell - wake up 02

 

 

06. Street fashion fotózás
városi fotózás, egy-egy divatirányzatot megfogva. Jellemzően fekete-fehér képek készítése a cél. A stílust közösen találjuk ki, a hozzáillő helyszínnel együtt. Vagy nagyon az egyéniségedhez passzoló ruhákat keresünk, vagy éppen ellenkezőleg, kipróbálunk valami egészen másban.


fekete-fehér fotózás - domiart modellstreet fashion - domiart modellstreet fashion - domiart modell


07. augusztus 19.
évek óta misztikus dátum a stúdió életében ez a nap. Augusztus 19.-én van a Fényképezés Világnapja, így ezen a napon egy-egy "év fotózása" témával ünneplünk. Mindig tervezünk erre a napra valami különleges témát, amit a műtermen kívül, külső helyszíneken hozunk össze. Volt már autószerelős fotózás (2012), fegyenc fotózás (2013), gladiátoros fotózás (2014), angyal és démon fotózás (2015), tenisz sportfotózás (2016) de még rengeteg ötlet van a tarsolyunkban, évekre előre. Ezen a fotózáson korábbi DomiArt modellek is részt vesznek.


fegyenc fotózás domiart modelldémon - domiart modellxena - gladiátor fotózás - domiart modell08. Fantázia smink fotózás
főszerepben az arc. A DomiArt modell kap egy fantasztikus és rendhagyó fantázia sminket, a hozzá illő frizurával, majd a megfelelő hangulatú környezet megteremtése után reflektorfény és indul a mágia. Csodálatos képeket varázsolunk, együtt, csapatmunkával. A témák szerteágazóak, határ a csillagos ég.


fantázia smink fotózásrajzszögek - fantáziatavaszi fantázia smink domiart modell09. Közös fotózás a másik kategória nyertesével, a Mr DomiArt győztesével
A két győztes egyetlen fotózáson. A téma rendhagyó lesz. Kitaláljuk. Együtt. 

 

Hogyan tudsz jelentkezni, és mik a szabályok?

A DomiArt Modell játék menete:


Jelentkezési feltételek

Jelentkezés: 2016. szeptember 2.-22.


Itt a weboldalon kell jelentkezned a játékra!
Ha legörgetsz, az oldal alján találsz egy űrlapot, annak a segítségével tudod leadni a jelentkezésed.

A megadott adatok bizalmasak, nem kerülnek se a nyilvánosság elé, se a zsűri elé. Csak a képeid, a neved, és az életkorod kerül ki a Facebookra, az elődöntős jelentkezők közé.
Kik jelentkezhetnek: 17 év feletti, de 30 év alatti hölgyek. Egy arcképet és egy teljes alakos képet kell csatolj a jelentkezésedhez. Fontos, hogy a képek egy évnél ne legyenek régebbiek, és ha lehet ne napszemüvegben pózolj rajtuk! :P
Lehet jelentkezni olyan fotókkal is, amit korábban mi készítettünk.


A verseny menete


I. Elődöntő:

Facebook szavazás
továbbjut a középdöntőbe: 40 lány

Szavazás: 2016. szeptember 2-26

Az elődöntő a Facebookon zajlik. A DomiArt Photo Facebook oldalán zajlik a szavazást, a képgaléria egyik mappájában (DomiArt Modell 2017), a szokásos, amit mindenki utál, " lájkold az oldalt és lájkold a jelentkező képét" menetrenddel. Csak szavazatokkal (képlájkok) lehet továbbjutni a középdöntőbe. Van egy jó hírünk! A legtöbb lájkot kapott jelentkezők közül sorrendben 37 lány jut tovább, szóval nem arról van szó, hogy az, aki a legtöbb ismerőssel rendelkezik, hanem az, aki tovább akar jutni. További 4 jelentkezőt a korábbi  DomiArt Modellek juttatnak tovább. Már az elődöntőn való továbbjutás is egy pár képes fotózást jelent! A továbbjutáshoz nem kell túl sok szavazat, csak legyél benne a TOP36-ban. Ez egy szűrő, hogy vajon az ismerőseid (akik nálunk jobban ismernek téged) érdemesnek tartanak -e arra,  hogy nyerj 9 fotózást, ha nem, akkor nem jutsz tovább a középdöntőbe.
A jelentkezések 48 órán belül kerülnek ki a facebook oldalra, lájkolásra készen.

Eredményhirdetés: 2016. szeptember 28.


--o--o--o--

 

II. Középdöntő:

casting és próbafotózás
továbbjut a döntőbe (Mátrix fotózás): 5 lány

Fotózás: 2016. október 1-2


A jelentkezők közül 40 lány jut be a középdöntőbe a lájkok és a korábbi DomiArt Modellek választása alapján. Ez egy casting, ami egy fotózással lesz egybekötve. Ezt a DomiArt Photo műtermében tartjuk, Debrecenben, egy hétvégét szánva rá. A középdöntősök egyesével érkeznek, mindenki a saját, kapott időpontjában. Igen, időpontot fogok osztani, nem kell órákat várakozni a műterem előtt, hogy Rád kerüljön a sor. Először néhány percet beszélgetünk, lesz 4-5 dolog, amivel kapcsolatban érdekel a véleményed, ezeket a kérdéseket beszéljük meg. Felvesszük a méreteidet (csípő, derék és mellbőség, súly, magasság), majd jön a fotózás. Néhány képet készítek rólad, ha kell, adok majd instrukciókat is. Rád vagyok kíváncsi, arra aki vagy valójában. A középdöntősök sorsáról a zsűri fog dönteni.  A 40 lányból 5 lányt juttatunk tovább a döntőbe.

A zsűri tagjai:
Skurla Dóra sminkes
Keczán Renátar fodrász
Tóth László fotós

Eredményhirdetés: 2016. október 6.--o--o--o--


Surranópálya a döntőbe:
közönségszavazás a kiesők között

Szavazás: 2016. október 7-10

4 napig fut egy Facebook szavazás arról, hogy a kiesett középdöntősök közül egyet a közönség bejutasson a mátrix fotózásra, azaz döntőssé váljon.

Eredményhirdetés: 2016. október 11.

+1 lány továbbjut--o--o--o--

 

III. Döntő:

Mátrix fotózás: 2016. október 15-16


5 lány bejut a középdöntőből a döntőbe a zsűri választása alapján. egy lány kerül ki győztesen, aki a DomiArt Modell címet viselheti 2017-ben.
Megcsináljuk a Mátrix fotózást, mind az 5+1 döntős lánnyal. A mátrixok kikerülnek a Facebook oldalra, és a honlapra is. Az 5 döntős közül a Mátrix fotózások eredményétől függően a fotós fogja kiválasztani azt, aki egy éven át a DomiArt Photo stúdió arca lesz, és akivel 9 fotózáson át együtt fogunk dolgozni.

 

Az új DomiArt Modell kihirdetése: 2016. október 19.

 

 

FONTOS:

a DomiArt Modell 2017 játékra nincs nevezési díj, és a játék alatt semmilyen jogcímen nem kérünk anyagi ellenszolgáltatást. A győztes a 9 fotózást teljesen ingyen kapja, rejtett költségek nélkül! A DomiArt Photo vállalja, hogy a nyertessel 9 fotózást csinál, a nyertes pedig vállalja, hogy ezeken a fotózásokon időben és felkészülten megjelenik, a képek mindkét fél számára szabadon használhatóak.