Betöltés...
Betöltés...

DomiArt Modell - a tehetségkutató verseny

 


Start: minden évben szeptember 2.-a

Minden évben elindítjuk a nagyszabású versenyünket, ahol 9 prémium fotózást lehet nyerni. A leglelkesebb és legtehetségesebb amatőr modellt keressük. A 9 fotózásért nem kell fizetni, a verseny részvételért nem kell fizetni, nincsenek bujtatott költségek, ez valódi nyeremény.

 

Egy fotózásokkal teli év

Az első fotózás október 23.-án kerül megrendezésre, a Halloween fotózás keretében. Ezt követi még 8 fotózás, köztük a Mikuláslány fotózás, wake up fotózás, műtermi divatfotózások, fantázia smink fotózás, szabadtéri fotózások több témában és persze egyiket sem nevezném unalmas és sablonos témának. Körülbelül 3.000 fotó készül a nyertesről, ami legalább 100 retusált képet eredményez. Mit gondoltok tapasztalatszerzésben és portfólió tekintetében lehet ennél jobbat összerakni? :)

 

Kezdőből tapasztalt modell - ez az út vár rád

Természetesen ez az út, a jelentkezéstől a győzelemig nem könnyű. De ami a verseny megnyerése után vár rád, az szerintem megéri a fáradtságot. A 9 fotózás után telejsen máshogyan állsz majd a kamera elé. Tudatosabban, lazábban, természetsebben éled meg a fotózásokat. Tökéletes kontrollt fogsz szerezni a pózaidra és a mimikádra. Összhangban leszel az érzéseiddel, az ami eleinte szinte lehetetlennek tűnik, a végére rutinná válik. Megtanulod kívülről látni magad, alkalmas leszel címlapfotózásokra is.

 

 

Bővebben a DomiArt Modell versenyről itt olvashatsz:

DomiArt Modell tehetségkutató verseny