Betöltés...
Betöltés...
fotózás Debrecen

fodrász Debrecenben

2011 óta dolgozom együtt egy remek szakemberrel, egyben barátommal, Nagy Sándor Péterrel.
Kedvező áron dolgozó, kreatív és stílusos frizurákat készítő fodrász.



Ezt az oldalt neki szentelem, mert szívből ajánlom a munkáját mindenkinek, aki jó fodrászt keres.


 

Nagy Sándor Péter - férfi és női fodrász Debrecenben

Nagy Sándor Péter vagyok 2007-töl Debrecen belvárosában dolgozok mint fodrász.
Megszokták kérdezni hogy ki volt a fodrászoktatóm, amire én azt szoktam válaszolni, hogy minden kolléga.
Úgy gondolom hogy minden jó fodrásztól lehet tanulni aki alázattal, szorgalommal, kitartással végzi a munkáját, és figyel a vendégre.
Én is így teszek minden nap, mert szeretném hogy a vendégeim elégedetten távozzanak. Azért szeretem ezt a szakmát mert sosem egyhangú mindig változik divat, trendek, de nincs két egyforma nap sem.

Kedvelem a kihívásokat, az elvontabb frizurákat, ezért is szeretek laciékkal dolgozni, a DomiArt Photonál lehetőségem van kiélni a kreativitásomat, egy-két fantázia témában.
Néha vissza szoktunk nyúlni régebbi korszakokhoz ihletet meríteni vagy csak újraértelmezni azokat, de ép úgy kedvelem az egyszerű praktikus hajakat is.  Azt vettem észre, hogy ez utóbbit a vendégeim is kedvelik mert az egyszerűbb megoldásokat otthon ők is el tudják készíteni. ennek azaz oka, hogy a reggeli rohanásba, a mindennapi őrületben nem tud senki minden reggel a fodrászatban kezdeni.

 

Egy-két szakmai tanács

A jól levágott haj a könnyű kezelhetőség titka.
Akik hozzám fordulnak, azok részéről a leggyakoribb kérdés a száraz hajvégekkel kapcsolatban hangzik el. A hajvégek növekedés közben elvékonyodnak. Ez egy természetes folyamat. Az hogy kinél milyen hamar következik be sok mindentől függ.

Nézzük ezeket sorra: Függ a szerkezetétől milyen vastag a hajszál, milyen hosszú, mennyire van igénybe véve vegyileg illetve mechanikailag (vasalás, hajsütés stb.), de még azaz időjárástól is.
Bármennyire is hihettelennek hangzik de szeles hidegben vagy napozásnál nem csak a bőrünk, de a hajunk is ki van téve a viszontagságoknak. Amire senki nem gondol, pedig ha belegondolunk, elég egyszerű a képlet: iszunk-e elegendő vizet?
A hajban is található víz, melynek hiánya okozza a hajszárazság tüneteit. 

Mit javaslok? A napi 1,5 liter víz elfogyasztásán túl használj hajvég ápoló olajat, ami megvédi a hajvéget a kiszáradástól. De ezt se vigyük túlzásba, mert ellenkező esetbenzsíros hatást kelt. Még egy jó tipp: hajmosásnál használj hidratáló balzsamot is, de ne feledkezünk meg a kiöblítéséről sem! Ezen kívül a jó fodrász az egészséges haj titka! Van a hajnak egy természetes elvékonyodása, emiatt 4-5 havonta érdemes 1-2 cm-t visszavágni így mindig szép egészséges lesz!

Amennyiben nem vagy megelégedve a fodrászoddal, vagy éppen váltás előtt állsz, tisztelj meg bizalmaddal, és én minden szakmai tapasztalatomat latba vetve igyekszem azt méltón megszolgálni, egy stílusos frizura elkészítésével.


Nagy Sándor Péter
debreceni fodrász
06 20 383 7641