Betöltés...
Betöltés...

gyermek fotózás, babafotózás

Mosoly, grimasz, hiszti. Száz és száz arc. Mind őszinte ...

önbizalom-idézőjel
Ezek a képek pár év múlva garantáltan mosolyt és édes könnyeket csalnak a szülők szemébe!

 

 

Minden szülő méltán büszke a gyermekére. Az anyai szem a saját gyermekét látja a legszebbnek! Az én feladatom, hogy ezt közösen a világnak is megmutassuk. Sugárzik belőlük mindaz, ami a mai világból egyre inkább kiveszni látszik. Talán ezért is van az, hogy ha valaki ránéz egy fotóra, amin egy egyermek nevet, ő maga is mosolyra derül.


Műtermi gyermek- és babafotózás

A gyermekek ébreszthetnek rá, kik is vagyunk, hiszen ugyanilyenek voltunk! Amikor a gyermek felnő, és más gyermeket lát .. ugyanezt fogja érezni. Örökítsük hát meg a jelent, és a gyermeklét pillanatait, sajátosságait, a kimeríthetetlen energiájukat, mérhetetlen sebezhetőségüket és tapintatlan őszinteségüket. Egy-egy kép alá, ami gyerekekről készül, minden további nélkül odaírható egy-egy rövid kérdés, amivel szembesitenek minket.

Ezekben a kérdésekben az egyszerüség és a lényegretörés a megdöbbentő, és ha bele gondolunk, ezek a kérdések a szívünkig hatolnak, hiszen a válasz soha nem olyan egyszerű!
- "Miért vannak szülők?" - "Miért nem hazudhatok?" - "Te, jó ember vagy?"
A képek is hasonló őszinteséget sugároznak, egy olyan érintetlen világot örökithetünk meg, ami napról napra kopik, hiszen napról napra idősebb lesz a gyermek.

 

A gyermek fotózás részletei és ára 
Helyszíni előkészítés: smink és frizura készítés az anyukának
Fotók száma: 100 db nyers kép, ebből 10 db retusált, digitális formában
Szettek: 2-3 ruha szett
Mindez összesen: 40.000 Ft

 

gyermek fotózás - debrecen

babafotózás debrecenben


Gyerekek és szülők - közös képek

Nem csak a gyermekről, de a szülőkkel közösen is készítek egy gyermek fotózás alkalmával képeket. A kisgyermek életében a család egyrészt jelenti az állandóan odafigyelő, oltalmazó szülőt, akinek a karjában, ölében jó elaludni, aki mindig megérti, megoldja a kisebb-nagyobb gondokat, bajokat, másrészt jelenti a testvéreket, az örök vetélytársakat és játszótársakat.

A gyermekek - legyenek azok újszülöttek vagy 6-7 éves fiúk, lányok - rendelkeznek egyfajta ősi szépséggel, valóban ártatlan tekintettel, és ezek bizony átszövik a fotózás élményét, a fotók hangulatát! A gyermekek fotózása nagyon hálás feladat és pontosan ilyen nehéz is! Mindemellett az a tapasztalatom, hogy már 2-3 évesen is szeretik a gyermekek, ha fotózzák őket. Általában partnerek a fotózások alkalmával.

A fotózásra szánt türelmük azonban limitált. 1-1,5 óránk van arra, hogy elkészítsük a képeket, amit szeretnénk. Ez az időtartam az, amit még hajlandó ránk szánni figyelmével, együttműködésével. Utána általában elszakad ez a láthatatlan szál.

A fotózás eredményeképpen összeáll az a kis album, ami megörökitheti a gyermeki lét legszebb pillanatait. 

 

Ezek a képek pár év múlva garantáltan mosolyt és édes könnyeket csalnak a szülők szemébe!

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.