Betöltés...
Betöltés...

Modell munka Debrecenben


A DomiArt Photo támogatja a fiatal tehetségeket

Szívesen dolgozom tehetséges fiúkkal és lányokkal, akik szeretnének modellkedni, vagy már épp javában benne vannak a szakmában.
A magam módján támogatom a tehetségeket, időszakos Facebook játékokkal, egy-egy különleges témájú fotózást felajánlva, illetve az évente megrendezésre kerülő DomiArt Modell verseny is ezt a célt szolgálja.

Ezt a blokkot azért hoztam létre, mert nagyon sok visszajelzést kapok "pórul járt" modell aspiránsoktól, szomorúan, összetörve, és sokan bizony átverve mesélik el a történetüket.
Szeretném ezeket az inforációkat veletek is megosztani. Emellett sokan kérdezik tőlem, hogy alkalmasak-e modellnek. Ez soha nem merülhet ki egy igen/nem válaszban!
Így arra gondoltam, hogy jobb, ha a honlapomon egy komolyabb fejezetet szntelek a modellkedés számára, illetve a modell munkákkal kapcsolatos információkra.

Megosztok veletek egy videot, néhány éve ment ez a reklám a tv-ben is. A lényege, hogy hitelesen és másodperc törtrésze alatt hogyan lehet több arcot mutatni, egy-egy emotiont fokozni! Érdemes tükör előtt megpróbálni! :)

 

 

Néhány hasznos jótanács ha modell munkára adod a fejed

Összeszedtem néhány fontos gondolatot arról, hogyan indulj el, ha modellkedni szeretnél. Az út hosszú és rögös, de bízom benne segítek ezekkel a tanácsokkal abban, hogy a legtöbb buktatót ki tudd kerülni!

 

1. fejezet: alkalmas vagy-e modell munkára?

2. fejezet: Általános elvárások mire figyelj oda ha fotózásra mész?

3. fejezet: TFCD, azaz tapasztalatszerzés - ingyen

4. fejezet: néhány gondolat a modell ügynökségekről

5. fejezet: a portfólió fotózás buktatói

6. fejezet: mini fotómodell kurzus - a kiképzés

7. fejezet: egyszerűbb modell munkák

8. fejezet: bevállalósabb modell munkák

9. fejezet: DomiArt Modell - tehetségkutató verseny

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon, ahol értesülhetsz azokról a lehetőségekről, amikor kipróbálhatod magad fotómodellként, egy-egy témában! :)

DomiArt Photo