Betöltés...
Betöltés...

önbizalomnövelő fotózás

Sokkal több van benned, mint azt a legmerészebb álmaidban hinnéd!
A sikeres nő egyetlen titka: az önbizalom.


akt és fehérneműs fotózás
A nő nem a ruhától, nem sminktől és nem a frizurájától lesz szép!
A nőt az önbizalma teszi igazán gyönyörűvé!


Önbizalomnövelő fotózás - Debrecen


Önbizalomnövelő fotózás, önbizalomnövelő képek 

Tombol a közösségi média! Az ismerőseid 90 %-a mobilos képekkel töltötte fel a profilját! Itt az ideje kitűnni közülük! Ha valaki új képet tesz fel, rögtön rárabolnak az ismerősök és elmondják a véleményüket róla! Ez így rendben is van! De mi lenne, ha műtermi képeket tennénk fel rólad, ahol a kedvenc ruháidban vagy, vagy éppen elegáns estélyiben. Azt hiszem magasan vinnéd a lájkok számát a galériádban! :)

Ez már önmagában önbizalom építő jelenség! Nah de kezdjük az elején!

Az önbizalom olyan kincs, ami megszerezhető, csupán egyetlen apró lépést kell megtenni És ez nem más, mint egy elhatározás! Egy elhatározás, hogy megmutatod a világnak, milyen is vagy valójában! És hidd el, azok akik körül vesznek, ezt pozitívan fogják értékelni! Gyere el, csináljunk egy olyan fotózást, ahol megmutatjuk, mi illetve ki is szunnyad benned? Mindenkiben van valami szépség, és az én dolgom, hogy ezt megmutassam! De ez nélküled nem fog sikerülni!

Szóval írj egy e-mailt, oszd meg velem, mi az, ami miatt szorongsz, mi miatt van önbizalomhiányod! Ha ezt megteszed, akkor megígérem, hogy olyan képeket csinálunk, hogy nem csak a külvilágnak, de neked is bebizonyitom, hogy érsz annyit, mint mások ... sőt! Meg fogsz lepődni a végeredményen! Feltöltődve távozol a műteremből, sok-sok olyan képpel, amikre 10 év múlva annyit mondasz: "... megváltoztattak valamit bennem, a képek megmutatták, milyen gyönyörű is vagyok valójában! Mintha nem is én lennék! "


Az önbizalomnövelő fotózás részletei és ára 
Helyszíni előkészítés: smink és frizura készítés
Fotók száma: 100 db nyers kép, ebből
10 db retusált
Szettek: 3 ruha szett, fehér háttér
Mindez összesen: 25.000 Ft

 

Önbizalomnövelő fotózás - DomiArt PhotoÖnbizalomnövelő fotózás menete

Az előkészítéssel kezdünk. A sminkes és a fodrász elkészíti a kívánságod szerinti sminket és frizurát. Garantálom, hogy ebben a pillanatban máris növekedni fog az önbizalmad, de a java még scak ezután következik.
Ezen a napon TE vagy a középpontban, így körülötted sürög-forog mindenki. Az egész stáb egy ügyért dolgozik: hogy neked egy felejthetetlen élményt jelentsen ez a fotózás.

Miután a stáb végzett, ők távoznak. Ekkor kezdjük a fotózást. Átnézzük azokat a ruhákat, amiket hoztál. Feléíptjük a forgatókönyvet, melyik ruhát hogyan viseld, milyen hangulatú képek készüljenek a különböző szettekben. És indul is a munka. Az előkészítés kb egy óra, a fotózás szintén egy-másfél órát vesz igénybe. Addig csináljuk, amig meg nem születnek azok a képek, amik kiváltják a "WOW-hatást"! :) A három ruhaszettre fogok stílusbeli javaslatot tenni, illetve adok egy részletesebb tájékoztatót a fotózás menetéről, de csak azután, miután sikerült időpontot egyeztetnünk. 

Ne habozz tovább, nincs veszíteni valód! Nyerni annál többet nyerhetsz, méghozzá önbizalmat, három raklappal! Jelentkezz időpont egyeztetésért, és ígérem, nem fogsz csalódni a végeredményben.

 

Fotózás Debrecenben - műterem

Stúdió fotózás Debrecen

Fotózás fiúknak Debrecenben

Önbizalomnövelő műtermi fotózás debrecen

Önbizalomnövelés fotózással

Fotózás Debrecen - önbizalomnövelő sorozat

 

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.