Betöltés...
Betöltés...

párok fotózása

A köztetek lévő érzelmi kötelék kifejezhető képekben is.
Bizonyíték az egész világ számára, hogy Ő a tiéd, és Te az övé! Örökre!
 

önbizalom-idézőjel
A párok naplementés fotózása, olyan, mint egy romantikus mozifilm képkockái, csak itt Ti vagytok a főszereplők.

 

klasszikus romantika - páros fotózás


A mai világban, amikor az emberek egyre kevésbé figyelnek egymásra és környezetükre, akkor a párok mindinkább magukra vannak utalva. A szülők már gyakran nem tudnak, a barátok - saját problémáik miatt - pedig nem akarnak segíteni. A közös életvitel során a fiú és a lány között mégszorosabb kötelék alakul ki. Ez lehet az egyik oka - a lángoló szerelmen kívül persze - hogy felmerül a közös fotózás igénye. Kézzelfogható, maguk és a jövő számára fennmaradó bizonyítéka ez a kapcsolatuknak.

Párok fotózása , műteremben vagy szabadtéren

Igazából nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy megmutassuk a világnak, milyen erős kötelék van köztetek.  A világ egyszer és mindenkorra tudomásul kell vegye: ti egyek vagytok, és ha bármi történik, együtt álltok elébe. Kettőtök zárt világába engedtek egy pici betekintést, ami ezt a világot még erősebbé teszi.
Ezek a fotók simogatják a lelket, segitenek a nehéz pillanatokban, hiszen csak elő kell vedd, és azonnal erőt tudsz meríteni belőlük! Örökké emlékeztetnek: nem vagy egyedül!

 

Párok fotózása - részletek és árak
Helyszíni előkészítés: a hölgynek smink és frizura készítés
Fotók száma: 200 db nyers kép, ebből 10 db retusált
Szettek: műteremben 3 ruha szett, szabadban csak egy
Mindez összesen: 40.000 Ft


páros fotózás - korhatár nélkül

 

Klasszikus romantika

A fotózás során megörökítünk egy romantikus csókot, pár meghitt műtermi beállítást, esetleg pár vicces jelenetet .. stb. A képek befagyasztják a pillanatot az örökkévalóságnak, és a képeken már nem fog az idő. A páros fotózások közül a klasszikus romantika egy olyan stílus, ami visszafogott, de mégis megmutatja a bizalmat, a szeretet ami köztetek van.

 

párok fotózása - klasszikus romantika

klasszikus romantika - páros fotózás 02


Alkonyat romantika

Az egyik leghangulatosabb megoldás: párok fotózása romantikus naplementében. A naplemente fényei átszínezik a világot. Megszületik a romantikus hangulat. A pillanat, amikor a két lélek összekapcsolódik, közösen felkészülve a nap múlására, és a közelgő éjszakára. Ez a közös út, egy kaland, tele olyan pillanattal, amitől élő, és izzó képek születnek rólatok. Akár egy romantikus mozifilm képkockái, csak itt ti vagyok a főszereplők!

 

páros fotózás - alkonyat romantika

páros fotózás - alkonyat romantika 02


Szenvedélyes romantika

Az emberek különbözőek, és a kapcsolatok jellege is emiatt más-más. Ezt a fotózást azoknak a pároknak ajánlom, akik kicsit hevesebb vérmérsékleten üzemelnek. Az a kapcsolat, ahol dominál a szenvedély, ahol szikrázik a levegő pusztán attól, ha a másikra gondolsz. Ez egy kicsit bevállalósabb téma, de messze nem olyan, amit ne lehetne vállalni. A páros fotózás ezen fajtája, a szenvedélyes romantika, ahogy a neve és a lenti képek is utalnak rá: szenvedélyes pillanatokat örökít meg. A fiú farmerben, mezitláb van, poló nélkül, a lány pedig farmer nadrágban és fekete melltartóban, szintén mezitláb. Ez egyrészt megadja azt a hangulatot, amit a képek árasztanak, másrészt biztonságot ad. Azt gondolom, a páros fotózás koronázatlan királya (vagy királynője) a szenvedélyes fotózás, ezekre a képekre biztosan életed végéig büszke elszel, mert valami olyat örökít meg, amit sokan mások mindig csak irigyelni fognak.

 

szenvedélyes romantika - páros fotózás

páros fotózás - szenvedélyes romantika - színes

páros fotózás - műtermi szenvedély

szenvedélyes fotózás - páros fotózás debrecen

páros fotózás - szenvedélyes romantika - 5

 

Sötét romantika

Speciális téma, azoknak a pároknak, akiknek a szenvedélyes fotózás sem elegendően vad.
Itt előkerülnek a láncok, sokkal erősebb sminket készítünk, és minden mehet, ami rosszfiús vagy rosszlányos.
Ez egy sötét romantika, a legsötétebb fantáziának is teret enged.

 

páros fotózás - sötét romantika

 

Gengszter romantika

Páros fotózásaink sorában a következő a gengszter romantika.
A 20-as éveknek nagy a rajongó tábora, a gengszter amerika érája mai napig tömegeket érint meg, lásd a Keresztapa c. film sikerét.
Ezt a hangulatot adjuk át, a kölyökképű gengszter és a boás díva történetét megelevenítve.
Ezt a fotózást csak inyenceknek ajánljuk.


páros fotózás - gengszter romantika


Egy életre szóló élménnyel gazdagodtok

Egy-egy jól eltalált képet, akár egy közös portrét, akár egy érzelmes jelenetet ábrázoló fotót, büszkén fogtok mutogatni az ismerősöknek, barátoknak, (esetleg a facebookra feltöltitek), sok pozitiv visszacsatolást szerezve ezzel.
Egy kis időre a középpontba kerültök, bár számotokra ezek a képek mindig ott fognak maradni.  Nincs is annál jobb érzés, mint amikor jön a sok lájk egy-egy jól sikerült képre, ami ráadásull közel is áll a szivetekhez.  

Évek múlva, amikor előveszitek ezeket a fotókat, mindig mosoly ül majd ki az arcotokra, és kellemes érzések töltik el a sziveteket. Érdemes hát ilyen páros portré fotókat csináltatni? :) Szerintem mindenképpen! Nem kell hozzá sok bátorság, csak egy apró döntés! Írjatok bátran, vagy hivjatok fel nyugodtan, a többit közösen összehozzuk. Lehet nem hiszed, de rólatok is készülhet "címlapfotó" minőségű kép, csak a magazin típusát kell eldöntsd, hogy milyen stílusban látnád szívesen magatokat!

 

Ezek a párok akár ti is lehetnétek:

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.