Betöltés...
Betöltés...

pin-up girl fotózás

A Pin-up girl fotózás után garantáltan újra igazi, szexi nőnek fogod magad érezni,
hiszen a korszak szelleme óhatatlanul magával ragad!

 

akt és fehérneműs fotózás
Felcsavart, fényes haj, vérvörös ajkak, feketével kihangsúlyozott párducszemek, szexi ruhák vad és nőies magas sarkúakkal.

 

Pin-Up kultusz, a lázadó nők korszaka

A pin-up girl stílus a legmeghatározóbb zenei műfajból, a rockabilly-ből nőtte ki magát, mely az ötvenes évek Amerikájában bukkant fel. A rockabilly zene a lázadás, a szexualitás és a szabadság metszetében álló életérzést kultiválta. Az időtlen pin-up műfaj modelljei vékony derekú, széles csípőjű, dús keblű, gyönyörű és karakteres arcú hölgyek, a negyvenes-ötvenes évekre jellemző sajátságokkal, abból a korból, amikor a hot rod autók és a körömcipők hódítottak.


Felcsavart, fényes haj, vérvörös ajkak, feketével kihangsúlyozott párducszemek, szexi ruhák vad és nőies magas sarkúakkal. Rövid, valamit épp csak takaró ruhácskák robbantak be a divatba a Pin-up hatására. A Pin-up girl-ök feltűnő színekben lepték el a korszak utcáit: piros ruhák hatalmas fehér pöttyökkel; fehér ruhák fekete pöttyökkel, jellemző még a sárgaruha apró vagy hatalmas fekete pöttyökkel. De a klasszikus, egyszínű fehér ruhák is kedveltek voltak, ha hosszuk épp, hogy csak popsi alá ért.

 

A Pin-up girl fotózás részletei és ára 
Helyszíni előkészítés: smink és frizura készítés
Fotók száma: 150 db nyers kép, ebből 10 db címlapszerűen retusált fotó
Ruha: ebben tudok segíteni
Szettek: 2 ruha szett (tudunk segíteni) - műteremben 2-3 fajta háttér
Mindez összesen: 40.000 Ft

 

pin-up girl fotózás


Pin-Up eredete, a női szépség első szimbólumai

Az 1900-as évek elején kialakult egy olyan jelenség, melyet az angol pin-upnak nevezett el, de tudni érdemes, hogy a pin-up a gyakorlatban már az 1800-as évek végén feltűnt. Olyan igéző tekintetű, formás idomokkal megáldott, vonzó modellek megjelenítését jelentette, s jelenti ma is, akikre idővel szexszimbólumokként tekintett a társadalom. 

Jellegzetes smink-és hajstílus jellemző a pin-up összhangra, melynek központjában a nőiesség erőteljes kihangsúlyozása áll. A pin-up kultusz létrehozójaként Dorothy Lamour-t emlegetik, de soha nem tudjuk feledni Vera Lynn, Betty Grable, Rita Heyworth, Myna Loy, Donna Reed vagy Marlene Dietrich észvesztő bájait sem! Lépj Te is a nyomdokukba!

 

pin-up girl fotózás debrecen

pin-up fotós debrecen

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.