Betöltés...
Betöltés...

Minőségi modell portfólió fotózás Debrecenben

azoknak, akik valóban komolyan gondolják

 

Előhozzuk belőled azt is, amiről azt sem tudtad, hogy létezik,
komplex modell portfólió fotózásunkon

 

Előkészítés: a smink és a frizura

A fotózást megelőzően, a helyszínen elkészítjük az arcodhoz legjobban illő sminket illetve frizurát. Profi és tapasztalt stábbal dolgozom, biztos kezű sminkesek és tapasztalt fodrászok állnak a rendelkezésedre. Az előkészítés a portfólió fotózásod része, hiszen megadja az alaphangot a későbbi közös munkához. Mindig fontos, hogy a smink fotózáshoz készüljön, ezért csak oylan sminkesre lehet bízni, aki tapasztalt ezen a területen is.


A portfólió fotózás első része: 
Az arc portré fotózás

A fotózás első részében kizárólag arc fotókat készítek rólad, ami közös munka a fotós és a modell aktív közreműködésével. Sok olyat hallok, hogy a fotós "magára hagyja" a modellt a fotózáson, "modell leszel, pózolj akkor" elv mellett. Ez nagy hiba, a modell segítséget, útbaigazítást vár, amit a fotósnak meg kell adnia. Egy modell nem lehet csupán "egyarcú".

A portfólió fotózáson különös hangsúlyt fektetünk az arc fotózásra.  Az arc fotózás nem olyan könnyű feladat, hiszen a mimikára tesszük a hangsúlyt. Meg kell mutatni a szenvedélyes arcod, az érzékit, a közvetlent, a mosolygóst, és még jópár érzelmet közvetítened kell. A modell szeme mindent elárul az érzelmeiről, csapatmunkával előhozhatjuk belőled azt is, amiről azt sem tudtad, hogy létezik.

Arc portré fotózás részletei:
Időszükséglet: 40-60 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, fehér háttér


portfólió fotózás - arc portré 02portfólió fotózás - arc portréportfólió fotózás debrecen - arc


A portfólió fotózás második része:
Díva fotózás

Ha modell, akkor díva. Ez alapkövetelmény. A portfólió fotózás következő része a női méltóság fotózása. Elegáns ruhában, (pl fekete koktélruha) csinálok rólad egy profi sorozatot. Figyelni kell a mimikára és a hozzá illő pózokra is. A ruhát neked kell biztosítanod ahogy portfólió fotózás valamennyi részéhez. A nőiesség a mozdulatokban, a kisugárzásban, az önbizalomban, egy helyzet "nőként" való megélésében rejlik. Ezt a célt tűzzük ki a díva fotózáskor, bemutatni, hogy képes vagy arra, hogy képviselj egy ideált. Ezt fogják tőled elvárni a modell pályád során is. Képviselni egy márkát, egy stílust, egy életérzést. 


A díva fotózás részletei:
Időszükséglet: 40-60 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, színes háttér


portfólió fotózás - vörös és feketeportfólió fotózás - goldeneye

 

 

A portfólió fotózás harmadik része:
Szabadtéri fotózás

A szabadtéri fotózás természetes fényeknél történik. Intenzív hátteret biztosít, ahol egészen más hangsúlyt kap a modell szerepe. "Használnod" kell a környezetet, annak érdekében, hogy a kép természetes és harmónikus hatást érjen el. Ezt is, mint ahogy a korábbi feladatokat is közösen hozzuk össze. A portfólió fotózásból nem maradhatnak ki a "hétköznap" pillanatai, de ezeket magas színvonalon, modell szemmel kell képviselni. 

Szabadtéri fotózást áprilistól novemberig csinálok. Amennyiben ezen időszakon kívül szeretnél modell portfóliót készítetteni, azt csak a műteremben fogom fotózni. Szabadtéri fotózás helyett egy műtermi divatfotózást hozunk össze, valami laza stílusban, felkészítve téged egy divat katalógus fotózásra.

Szabadtéri fotózás részletei:
Időszükséglet: 60-80 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: külső helyszín Debrecenben vagy környékénportfólió fotózás - szabadtéri modell fotózásportfólió fotózás - szabadtéri fotózásportfólió fotózás - szabadtéri

 

A portfólió fotózás befejező része:
Fehérneműs fotózás

Fehérneműs fotózás. A nők egyrésze számára ez a szó első hallásra viszonygást vált ki, de a modellek számára ez csak egy feladat. Egy modell nem gondolkodhat így. A fehérnemű egy termék, és modellek segítségével lehet bemutatni, eladni. Túllépve ezen más célja is van egy fehérneműs képsorozatnak. Meg kell mutasd, hogy a testfelületeden nincsenek tenyérnyi bőrhibák, tetoválásaid láthatóvá válnak, így nem okozol kellemetlen meglepetést az ügynökségnek. Inkább fotón mutasd meg, mint castingon vetkőztessenek le, hogy lássák a valóságot. Így  a fehérneműs fotózás is a portfólió fontos része. 


A fehérneműs fotózás részletei:
Időszükséglet: 60-80 perc
Elkészített fotók száma: kb 80-100 db
Retusált fotók száma: 10 db
Helyszín: műterem, fehér háttér, kanapéval


portfólió fotózás - fehérneműs kanapén 02portfólió fotózás - fehérneműs kanapénportfólió fotózás fehérneműs képek készítése Debrecen
fehérneműs fotózás - portfólió fotózás debrecenportfólió fotózás - fehérneműs sorozat

 

A modell portfólió fotózás összegezve:
4-5 óra fotózás, 400 fotó, 40 retusált képpel
ára: 120.000 Ft

 


DomiArt mini fotómodell kurzus
face to face felkészítés a portfólió fotózásra

 

A portfólió fotózást megelőző napokban, maximum 1 héttel előtte lehetőség van részt venni egy felkészítő kurzuson, amit mindig egyszerre egy személynek tartok, egyedül rá koncentrálva.

A fotómodell kurzus első része:
Mimika és pózolás a gyakorlatban

Egy órás felkészítő pici elméleti és sok gyakorlati résszel. Tükör előtt állva megmutatom, hogyan tudsz érzelmeket kifejezni, egyszerű apró trükköket osztok meg veled a magabiztos pózolás érdekében. A felkészítés végén kész fegyvertárral fogsz rendelkezni a portfólió fotózásra. 40-50 %-kal erősebb portfóliók készülnek egy iylen felkészítő foglalkozást követően. 

Időszükséglet: 60 perc
Helyszín: műterem, tükör gyakorlatok


 

A fotómodell kurzus második része:
Modell kiképzés vérrel és könnyel, azaz mátrix fotózás

Gyilkos és kegyetlen megoldás, de kategóriákkal jobb leszel utána pózolásban és mimikában, mint korábban bármikor. A mátrix fotózást én találtam ki, aminek a végén egy valamiben biztos lehetsz: többet nem jelenthet gondot se a pózolás, se a mimika. Másodpercenként készítek egy képet rólad, ami alatt az első részben tanult és begyakorolt tudást kell hasznosítanod.

Olyan fáradt leszel a 80. kép után, hogy lehullanak a belső gátlások, és már nem azon fogsz agyalni, hogy ez jól áll-e vagy nem, hanem azon, hogy amit csinálsz, azt jól csináld. Attól a perctől kezdve elindulnak a valóban minőségi szintet jelentő fotók. Ez a kiképzés lényege. Az elejétől a végéig segítelek az utadon.

A mátrix fotózás végeredménye egy 9x9-es mátrix kép, ahol a készült sorozatból 9 db fotót fekete-fehér kidolgozásban montázsolok össze. Ezután bátran jöhet a portfólió fotózás, valamennyi kihívásával. A mátrix fotózásra nem készítünk se sminket se frizurát, a természetesség adja az erejét.

Időszükséglet: 90-120 perc
Elkészített fotók száma: kb 250-300 db
Retusált fotók száma: 9 db
Helyszín: műterem, fehér fal, világos trikó, farmer rövidnadrág

 

portfólió fotózás debrecen - mátrix 01

Szegedi Mónika - DomiArt modell, mátrix fotózás

 

modell portfólió felkészítés - mátrix

Szakáll Vivien - DomiArt modell, mátrix fotózás

 

A DomiArt mini fotómodell kurzus:
1 óra felkészítés, 2 óra fotózás, 400 fotó, 9 retusált képpel
ára: 30.000 Ft

_______________________________

Ajándékozz modell portfólió fotózást

igényelj ajándékutalványt, amit fizikailag át tudsz adni


A portfólió fotózás értékes és hálás ajándék azoknak a fiataloknak, akik ki szeretnék magukat próbálni a modell világban.
Értékes segítség az indulásban, egy ajándékutalvány.
Ráadásul átadható, masnival átköthető, az ajándékozás öröme átadáskor átélhető. 


Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.