Betöltés...
Betöltés...

szabadtéri fotózás

A természet fantasztikus színekkel örvendeztet meg,
és ez a csoda ideális környezetet biztosít a fotózáskoz.

önbizalom-idézőjel
Minél közelebb van az ember a természethez, annál szabadabb és tisztább, mind lélekben, mind pedig közérzetében.

 

Lazulj el, légy önmagad a fotózáson - a természet segít ebben

Külső helyszínes, szabadtéri fotózások nagy előnye, hogy a természetes környezet segít a modellnek hamar feloldódni. Hamar elérjük azt a szintet, ahol már a profi képek jönnek egymás után. A legszebb fényeket a természetes fény, a nap biztosítja. Bár irányítani nem tudjuk a természet szeszélyeit, az időjárást, de ha kegyes hozzánk, akkor brutálisan szép fotókat készíthetünk.

A természet szabadságot ad a léleknek, intenzitást a képeknek. Van egy kedvenc helyszínem, Debrecen közelében, ahol van egy szép tó, fűzfák, farönk játszótér, padok, üde zöld rét, tavvasszal virágzó fák. És ami a legszebb az egészben, hogy általában alig vannak rajtunk kívül mások. Így nem kell aggódni a kíváncsi szemek által okozott esetleges zavar, feszéjezettség miatt.

A fotózást a műteremben kezdjük (Debrecen, Piac utca 75.) előkészítéssel. Ott kapod meg a sminket és a frizurát, ez kb. egy órát vesz igénybe. Onnan indulunk a kiválasztott helyszínre, autóval, hogy megcsináljuk életed legjobb képsorozatát, ami újabb egy - másfél óra alatt elkészül! :)A szabadtéri fotózás részletei és ára
Helyszíni előkészítés: smink és frizura készítés
Fotók száma: 150 db nyers kép, ebből 10 db retusált
Szettek: egy ruha szett
Mindez összesen: 30.000 Ft

 

szabadtéri fotózás - debrecen

 

Szezonális témák - kukoricatábla, búzatábla, napraforgó vagy puszta fotózás

Léteznek helyszínek, amik szezonálisak. Ilyen a búzamező, a kukoricatábla vagy egy napraforgótábla. Mivel ezek nem állnak rendelkezésre egész évben, ezért csak egy-egy időszakban lehet ezeket a fotózásokat megcsinálni. Van erre lehetőség, ha ilyen témájú képeket szeretnél, jelezd nekem, és úgy időzítjük, hogy jó legyen! :)

Különleges helyszínekre is elmehetünk, ilyen ősszel a Bükk, vagy nyár elején egy-egy pipacsmező, ami Debrecen környékén nem nagyon található. Ezekre a fotózásokra egyedi ajánlatot adok!

 

szabadtéri fotózás - pipacsok

szabadtéri fotózás - vekeri tó

 

Időpont foglalás fotózásra

Miután elküldöd a jelentkezésed, egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Milyen időszakok felelnének meg jobban? *

Kérlek a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki.