Menü
Fodrász Debrecenben

Fodrász Debrecenben

2016 óta dolgozom együtt egy remek szakemberrel a fotózásaim alkalmával, Keczán Renátával. Kedvező áron dolgozó, kreatív és stílusos frizurákat készítő fodrász.

Ezt az oldalt neki szentelem, mert szívből ajánlom a munkáját mindenkinek, aki jó fodrászt keres.

A frizura, mint művészeti alkotás, keczán Renáta munkája, valamennyi fotózásomon. Nélküle nem is szívesen kezdek neki. Debrecenben egyre többen ismerik meg a munkáját. Kijelenthetem róla, hogy maximalista. A stáb tagjaival több ponton hasonlítunk, vannak időnként őrült ötleteink, amik rendhagyó, szokatlan és emiatt ütős végeredményeket szülnek. Közös vonás a kreativitáson túl a maximalizmus, azaz addig nem nyugszunk, amig a fejünkben megszületett kép nem ölt fizikailag is testet a munkánkban.

Reni magabiztossága a hajak kezelésében, a frizurák megalkotásában kivételes.

Keczán Renáta - férfi és női fodrász Debrecenben

Férfi és női fodrász Debrecenben

Keczán Renáta vagyok, a DomiArt stáb tagja, mint fodrász.
Megszokták kérdezni hogy ki volt a fodrászoktatóm, amire én azt szoktam válaszolni, hogy minden kolléga.
Úgy gondolom hogy minden jó fodrásztól lehet tanulni aki alázattal, szorgalommal, kitartással végzi a munkáját, és figyel a vendégre.
Én is így teszek minden nap, mert szeretném hogy a vendégeim elégedetten távozzanak. Azért szeretem ezt a szakmát mert sosem egyhangú mindig változik a divat, a trendek.

Kedvelem a kihívásokat, az elvontabb frizurákat, ezért is szeretek Laciékkal dolgozni, a DomiArt Photo-nál lehetőségem van kiélni a kreativitásomat, egy-két fantázia témában.
Néha vissza szoktunk nyúlni régebbi korszakokhoz ihletet meríteni vagy csak újraértelmezni azokat, de épp úgy kedvelem az egyszerű praktikus hajakat is. Azt vettem észre, hogy ez utóbbit a vendégeim is kedvelik mert az egyszerűbb megoldásokat otthon ők is el tudják készíteni.

Egy szakmai jótanács

A jól levágott haj a könnyű kezelhetőség titka.

Akik hozzám fordulnak, azok részéről a leggyakoribb kérdés a száraz hajvégekkel kapcsolatban hangzik el. A hajvégek növekedés közben elvékonyodnak. Ez egy természetes folyamat. Az hogy kinél milyen hamar következik be sok mindentől függ.

Nézzük ezeket sorra.

Függ a szerkezetétől milyen vastag a hajszál, milyen hosszú, mennyire van igénybe véve vegyileg illetve mechanikailag (vasalás, hajsütés stb.), de még azaz időjárástól is.
Bármennyire is hihettelennek hangzik de szeles hidegben vagy napozásnál nem csak a bőrünk, de a hajunk is ki van téve a viszontagságoknak. Amire senki nem gondol, pedig ha belegondolunk, elég egyszerű a képlet: iszunk-e elegendő vizet?
A hajban is található víz, melynek hiánya okozza a hajszárazság tüneteit.

Mit javaslok?

A napi 1,5 liter víz elfogyasztásán túl használj hajvég ápoló olajat, ami megvédi a hajvéget a kiszáradástól. De ezt se vigyük túlzásba, mert ellenkező esetbenzsíros hatást kelt. Még egy jó tipp: hajmosásnál használj hidratáló balzsamot is, de ne feledkezünk meg a kiöblítéséről sem! Ezen kívül a jó fodrász az egészséges haj titka! Van a hajnak egy természetes elvékonyodása, emiatt 4-5 havonta érdemes 1-2 cm-t visszavágni így mindig szép egészséges lesz!

Egy szakmai jótanács

Amennyiben nem vagy megelégedve a fodrászoddal, vagy éppen váltás előtt állsz, tisztelj meg bizalmaddal, és én minden szakmai tapasztalatomat latba vetve igyekszem azt méltón megszolgálni, egy stílusos frizura elkészítésével.

Az alábbi telefonszámon elérhető vagyok:

06 20 503 3904

Keczán Renáta debreceni fodrász

Megnézem milyen fotózások vannak