Menü
Barátnős fotózás

Barátnős fotózás

Egy szó, ami megváltoztatja az ember életét: barátság. Méltó téma egy őszinte fotózáshoz.
Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:17 - 40 év között
30.000 Ft
(2 főre)
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Barátnős fotózás
  • Barátnős fotózás
  • Barátnős fotózás
Részletek
smink:
Hölgyeknek: Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Hölgyeknek: Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Két ruhaszettben fotózlak titeket. Az egyiknek javaslom a kék farmert és hozzá egységes, fekete vagy fehér pólót. Ez az összeöltözős szett. A másik szett lehet egy díva fotózás lányoknál, azaz testhez simuló koktélruhák, magassarkúval, fiúknak laza galléros póló vagy ing, és szövetnadrág, vagy valami casual farmer/vászonnadrág. Itt már kifejezetten jó, ha színben elüt a ruhátok, elég ha stílusban hasonlóak.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

Fotózás egy őszinte emberi kapcsolatról: a barátság

Két barát vagy két barátnő kapcsolata különleges, őszinte és érdekmentes. A barátság egy nagyon értékes kötelék, ritka és ápolni kell. Ezt a fotózást azért találtam ki, mert egyrészt sokkal nagyobb biztonságot jelent a legjobb barátoddal eljönni fotózásra, mint ha egyedül vágsz bele, másrészt, egy újabb közös kaland vár rátok, hiszen ami a fotózáson történik, az garantáltan kaland lesz számotokra. A képeket pedig imádni fogjátok. A legjobb barát és legjobb barátnő fotózások kötelező darabok a portfóliómban, nem szabad kihagyni.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is