Menü

Barokk glamour fotózás

Fotózás infók
háttér:barokk stílusú épített stúdió háttér
ruházat:3 ruhaszett
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
60 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
fotóstúdiódebrecen- erotikus munkához
  • szexi erotikus fotózás debrecen
  • erotikus fotózás - barokk stílusban
  • Erotikus fotózás- szexi fotózás erotikus munkához
  • Új erotikus fotós háttér műteremben, szexi fotózáshoz és erotikus munkához
  • Erotikus munkához készült képek kiváló háttere a barokk fal - szexi fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1. szett: szűkszabású koktél ruha vagy estély ruha (piros, pink, fekete vagy fehér), amiből felülki tudsz bújni, hogy félakt képeket is készítsünk 2. szett: fűző és fehérnemű, magassarkúval 3. szett: fekete kétrészes fehérnemű és egy fehér férfi ing a sejtelmes képekért. Természetesen bármelyik szett felváltható fehérnemű vagy bikini szettre, a Te igényeid szerint.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Szexi fotózás - felső fokon

Íme a legújabb glamour hátterünk: barokk stílusú épített háttér a stúdióban. Erotikus munkához kiváló szexi fotózás  - bőr kanapé és ezüst berendezési tárgyak társaságában.

Ennél a szexi fotózásnál arra ügyelünk a legjobban, hogy számodra előnyös pózokban fotózzalak. Erre különösen figyelnünk kell.  A háttér részletgazdagsága miatt alakformáló retusálásra nem igazán lesz lehetőségünk, így azt a beállításokkal, a fényekkel, és a fotózáson viselt ruhákkal ellensúlyozzuk. Ezzel azt érjük el, hogy egyébként is természetes, szexi beállításokkal dolgozunk, így a képekkel a valóságot tudod mutatni, minden különösebb manipuláció nélkül. Ez magában hordozza a hihető és valósághű érzetet. 

Garantáltan minőségi, erotikus képeket készítek rólad, amiket bármilyen munkához bátran használhatsz. 

 

Erotikus munkához vagy ajándék célra szeretnéd a képeket?

Nálunk a diszkréció az első, így nem kell szégyelned, ha ezeket a képeket munkához szeretnéd használni. Ellenkezőleg, abban az esetben ha hazai- vagy külföldi erotikus munkához rendeled meg a barokk szexi fotózást, akkor teljesen más stílust és elvárást támasztunk a képekkel szemben, mintha magán célra készülnek. A munkához készült képeknek izzóbbnak, "értékesítőnek" kell lennie, ahol a komfort zónán néha túl kell lépni (pl: félakt képek). A pózokat mindig aszerint választjuk, hogy a képeknek pontosan mi a célja. Ezzel a háttérrel mind magán célra (fotók ajándékba a párod számára), vagy erotikus munka célra is kiválóan hazsnálhatjuk. Ez a háttér egyaránt jól áll világos és kreol bőrű modelleknek is. A szetteket úgy válogasd össze, hogy a fehér, a fekete, a pink, a vörös mind nagyon jól mutat ennél a háttérnél. 

 

 

Milyen szettet hozz a fotózásra?


1. szett: egy szűkszabású koktél ruha vagy estély ruha javasolt (piros, pink, fekete vagy fehér), amiből felül ki tudsz bújni derékig, hogy félakt képeket is készítsünk. Ezek az elegáns szexi hangulatú képek biztosan elérik a céljukat.

2. szett: barokk stílus jegyében egy fűző és fehérnemű, magassarkúval (bármilyen színű fűző megfelel, fekete, piros, sárga, kék, türkiz, stb)

3. szett: fekete kétrészes fehérnemű és egy fehér férfi ing a sejtelmes képekért. 

 

Természetesen bármelyik szett felváltható fehérnemű vagy bikini szettre, vagy bármi másra, ami közelebb áll az elképzelésedhez, mindent a Te igényeid szerint csinálunk.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is