Menü

Beauty fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
  • Beauty fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Javaslatunk: Teljesen természetes hatású natúr smink, alapozó, esetleg egy kis szempilla spirál.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Javaslatunk: hátul összefogott coff, “lenyalt frizura” a babahajszálak eltüntetése végett.
ruházat:
Fehér ujjatlan (vagy rövidujjú), testhezálló haspóló, vagy jó lehet még a fehér sportmelltartó. Ehhez fehér színű passzos rövidnadrág elasztikus vagy pamut anyagokból (farmer nem jó ide). Cipő nem kell, mezitláb fotózlak.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A beauty fotózás több, mint egy önbizalomnövelő fotózás, de nem annyira merész, mint a wake up fotózás. A kettő közé lehet pozicionálni. A wake up “karcos”, ott erős női karaktert jelenítünk meg, itt pedig a puhaság, a finom harmónia kerül a középpontba. 2017-ben került nálam bevezetésre ez a fotózás.A fotózást három részre osztjuk. A fotózás elején arcképeket fogok rólad készíteni kör-vaku használatával. Ennek jellegzetessége, hogy finom fénykört varázsol a szemedbe, illetve egyenletes fénnyel világítja meg az arcod. A fotózást teljes alakos képekkel folytatjuk, majd a harmadik blokk a fehér kanapé bevonása a fotózásba, ülő képekkel fejezzük be.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is