Menü

Divatfotózás

Fotózás infók
háttér:fekete papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
20 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Divatfotózás
  • Divatfotózás
  • Divatfotózás
  • Divatfotózás
Részletek
smink:
-
frizura:
-
ruházat:
fekete ingben / pullóverben fotózlak. Hozhatsz fekete, piros, barna vagy kék pólót, ha van hozzá fekete sport zakód. Ezek azok az összeállítások, amik nagyon jól fognak mutatni a képeken. Egy jó kalappal pedig feltesszük a pontot az i-re (már ha van olyan kalapod, amit a fotózásra elhoznál). Nadrágnak fekete farmert vagy vászonnadrágot javaslok.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A fekete mindig az elegancia színe volt, gondoljunk a szmokingokra, vagy a klasszikus korszak öltönyeire, a maffia világra, ahol a férfiasság és az elegancia dominált. Ma ezt már a sokkal lazább öltözeteinkben visszük tovább, lehetünk sportosak vagy üzletiesek, a fekete szín minden férfinak jól áll. Ha pedig még egy kis fashion életérzést is beleviszünk a fotózásba, garantáltan “bugyibedobálás” lesz a képekre a reakció a hölgyek részéről. Akkor jelentkezz ilyen fotózásra, ha szeretsz jól kinézni, és szereted ha ezt mások is észreveszik. A maguknak való, bujkáló srácoknak és férfiaknak ez a fotózás nem javasolt.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is