Menü

Családi fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
40 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Családi fotózás
  • Családi fotózás
  • Családi fotózás
  • Családi fotózás
  • Családi fotózás
  • Családi fotózás
  • Családi fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Két ruhaszettet kell hoznotok, amiből az egyik lehetne összeöltözős, azaz egyforma színű felső és nadrág. Pl fehér póló és kék farmer, vagy piros blúz/ing és fekete nadrág. A második szett pedig az, amit szeretnétek hozni. lehet egy elegáns szett, vagy egy hétköznapibb, sportos vonal. Rátok van bízva.
pózok:
A családról nem csak csoportképeket készítünk, de néhány egyéni képeket is lövök, ahol a pózokban minden esetben segíteni fogok.

A gyerekek szépsége, ami ma még természetes, de napról napra változik, egyszer csak a múlté lesz. A 2-3 évesek sima bőre, tiszta tekintete, csodás gyermeteg haja, életvidámsága és ártatlansága minden embert mosolyra fakaszt. Ezt a mosolyt konzerváljuk saját magunk számára, a jövőben, ha megörökitjük ezt az időszakot. Ma gyerekek, holnap felnőnek, és kirepülnek. Ne csak emlékekben, hanem képekben is örökítsd meg azt, amit ma éltek át!A családi portrék régen nagyon divatosak voltak. Anya és apa egy képen, ahol a bizalom, szeretet áradt, a gyerekekkel csoportkép, ami a vidámságot, a család boldogságát sugározza. Az emberek nagyrésze szeretne magáról ""néhány jó képet"", akkor is, ha nem vallja be. A család pedig több, mint emberek csoportja, erről szól a családi portré fotózás.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is