Menü

Exkluzív glamour akt fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér vagy fekete papírháttér
ruházat:3 szexi ruhaszett vagy fehérnemű
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
60 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Exkluzív erotikus akt fotózás csomag, Debrecen
  • fekete hátteres bárszéken ülő hölgy, erotikus akt fotózás Debrecenben
  • Fehér hátteres műtermi erotikus fotózás, exkluzív glamour akt fotózás
  • irodaszéken pózoló modell, fehérneműs erotikus akt fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1. szett fehér vagy élénk színű (pl pink vagy vörös) fehérnemű. 2. szett: extra szűk farmer nadrág (hosszú), tornacipő, fekete melltartó. 3. szett: fekete fehérnemű szett (fekete háttérhez), esetleg hozhatsz 1-2 szexi jelmezt valamelyik szett helyett, ha van (szobalány, iskoláslány, stb).
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Erotikus akt fotózás - urald a szemlélő figyelmét, ez a profi akt képek titka!

Amikor aktfotózás után keresnek, sokan átesnek a ló túloldalára és azt gondolják, hogy a photoshoppal odavarázsolt “bár, hotel, kastély, szauna, stb” hátterektől lesz piacképesebb a fotójuk. Elmondom mi az én véleményem erről. Az erotikus akt fotózás a modellről szól, és nem a háttérről. Vagy valós környezetben (épített háttér), vagy egyszínű papír háttér előtt kell ilyen képeket csinálni. Miért?  Az az  aktfotó, ahol a hátteret is photoshopolják annyira manipulált, hogy azonnal felmerül a kérdés, vajon a modell a képen tényleg így néz ki, vagy esetleg ott is túl sok a beavatkozás, "varázslat"? Szóval a “túlretus” hatása a modellre is kihat, különösen az erotikus témájú akt fotózások esetében. 

A másik pedig gondolj bele, hogyan figyel rád jobban valaki, ha egy téren a tömeg közepén állsz, vagy ha egyedül állsz a téren? Ugyanez igaz a fotóra is. Ha egy fehér vagy fekete háttér előtt állsz, a szemlélő kizárólag rád figyel, szinte kiemelkedsz a képből, uralod a képet, és ezáltal a néző figyelmét. Őszintén gondolj bele, nem ez egy akt fotózás lényege? Uralni a szemlélő figyelmét? Jobban megmaradsz az emlékezetében. Ez pedig marketing szempontból kiemelten fontos.Így a válaszom a kérdésre, hogy előnyös-e valódi, akár egyszínű fehér vagy fekete háttér, az, hogy igen, az egyik legelőnyösebb, egy olyan portfólióhoz, ahol te vagy a középpontban. Ugyanez igaz az összes egyszínű háttérre, legyen az fekete, vörös, pink, barna vagy éppen citromsárga, de valamennyi épített valós háttérre is. 

A fehér háttérnek, amikor erotikus akt fotózáshoz hazsnáljuk, van még egy előnye: a szolis bőrt még barnább hatással ruházza fel, és a világos bőrűek is sokkal barnábbnak tűnnek, hiszen annyira fehér senki nem tud lenni, mint egy fehér háttér. A fekete háttérnek pedig az a nagy előnye, hogy az előnyöket kiemeli, a hátrányokat eltakarja! 

 

Javasolt szettek:

1. aktfotózás szett: fehér vagy élénk színű (pl pink vagy vörös) fehérnemű (fehér háttérhez)

2. aktfotózás szett: extra szűk farmer nadrág (hosszú), tornacipő, fekete melltartó (fehér háttérhez)

3. aktfotózás szett: fekete fehérnemű szett (fekete háttérhez), esetleg hozhatsz 1-2 szexi jelmezt valamelyik szett helyett, ha van - pl: szobalány, iskoláslány, stb. (fekete háttérhez)

 

Nálunk a te előnyöd pedig az, hogy nem kell választanod, hogy az akt fotózásodat fehér vagy fekete háttér előtt készítsük-e el, mert ebben a fotózás csomagban mindkettő benne van. Vagyis két szettet fehér háttér előtt, egy szettet fekete háttér előtt készítünk majd el. Menj biztosra, és válaszd ezt a csomagot, ha változatos erotikus akt képeket szeretnél magadnak. 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is