Menü
Excluzív glamour fotózás debrecen

Excluzív glamour

Exkluzív, ízléses erotikus képek, nemzetközi minőségben.

Fotózás infók

háttér:fehér papírháttér

ruházat:3 fehérnemű szett

fotók:150 db fotó, amiből 15 db retusált

smink:benne van az árban

frizura:benne van az árban

javasolt:18 év felett

60.000 Ft

Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.

A fotózás képei

  • Excluzív glamour fotózás
  • Excluzív glamour fotózás
  • Excluzív glamour fotózás

Részletek

smink:

Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, szemhangsúlyos sminket kapsz tőlünk.

frizura:

Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.

ruházat:

szexi kisruhákban és fehérneműben fotózlak, amiket neked kell biztosítanod. Ami nálunk elérhető: szexi iskoláslány jelmez, szexi nővérke jelmez és néhány fűző. A fotózáson 3 fehérnemű vagy ruha szettet választhatsz, ezek jó, ha elütnek egymástól. Pl amit javaslok: egy fehér színű fehérnemű, egy fekete színű fehérnemű és egy szines (pl piros vagy ciklámen) fehérnemű, esetleg egy jelmez.

pózok:

Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kérj időpontot

Erotikus fotózásnál a fehér háttér előnyös vagy hátrányos?

Sokan átesnek a ló túloldalára és azt gondolják, hogy a photoshoppal odavarázsolt “bár, hotel, kastély, szauna, stb” hátterektől lesz piacképesebb a fotójuk. Elmondom mi az én véleményem erről.
Az a fotó, ahol a hátteret is photoshopolják annyira manipulált, hogy azonnal felmerül a kérdés, vajon a modell a képen tényleg így néz ki, vagy esetleg ott is túl sok a beavatkozás? Szóval a “túlretus” hatása a modellre is kihat. A másik pedig gondolj bele, hogyan figyel rád jobban valaki, ha egy téren a tömeg közepén állsz, vagy ha egyedül állsz a téren? Ugyanez igaz a fotóra is. Ha egy fehér háttér előtt állsz, a szemlélő kizárólag rád figyel, szinte kiemelkedsz a képből, uralod a képet, és ezáltal a néző figyelmét. Jobban megmaradsz az emlékezetében. Ez marketing szempontból kiemelten fontos.

Így a válaszom a kérdésre, hogy előnyös-e a fehér háttér, az, hogy igen, a legelőnyösebb, egy olyan portfólióhoz, ahol te vagy a középpontban. Ugyanez igaz az összes egyszínű háttérre, legyen az fekete, vörös, pink, barna vagy éppen citromsárga. A fehérnek van még egy előnye a szolis bőrt még barnább hatással ruházza fel, és a világos bőrűek is sokkal barnábbnak tűnnek, hiszen annyira fehér senki nem tud lenni, mint egy fehér háttér.
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Kapcsolódó cikkek
Hogyan készülj az első fotózásodra?
Hogyan készülj az első fotózásodra?
Ez is tetszhet még
Vidéki lány
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?

A stáb

Tóth László - fotós

Tóth László

fotós

Skurla Dóra - sminkes

Skurla Dóra

sminkes

Keczán Renáta - fodrász

Keczán Renáta

fodrász

Kövess minket a közösségi médiában is