Menü

Szélgépes fekete fotózás

Fotózás infók
háttér:fekete papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
fenséges fekete fotózás Debrecenbenvörös rúzzsal
 • fekete hátteres fotózás Debrecenben
 • Misztikus, fekete szett, kalapban - titok a fekete árnyék mögött - stúdiófotózás Debrecen
 • ezüst oboa, zenész modell fekete hátteres fotózáson Debrecenben
 • A fekete hátteres fotózásnál készítek arcképeket is - fotós Debrecen
 • domiArt Modell Debrecen - Vasvári Dóra - fekete hátteres portfólió fotózása
 • Bőr felszerelés fekete hátteres fotózáshoz - erős smink és kreppelt haj - modell Debrecen
 • fekete melltartó, bőrnadrág - kiváló szett fekete hátteres fotózáshoz - Debrecen
 • DomiArt Photo - fenséges fekete fotózás
 • fekete hátteres modellfotó - hosszúhajú lány a haját összefogja elől, fekete ruhában - fotós Debrecen
 • A fekete háttérhez jól megy a fekete ruha a stúdiófotózás alkalmával - Debrecen
 • fekete kalapos, fekete hátteres műtermi fotózás - Debrecen
 • fekete hátteres stúdió fotózás Debrecen - arany díszítésű ruhában
Részletek
smink:
Ha kérsz előkészítést, olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed. A bátraknak javaslom a vörös rúzst, ami igen ütős szín választás a fekete mellé.
frizura:
Egyenesre vasalt frizurát javaslok erre az alkalomra, de ha magad készíted a hajad a fonás vagy a kreppelt frizura is kiváló választás.
ruházat:
A fotóknak a fekete háttér különleges hangulatot teremt. Ezt szeretnénk fokozni fekete ruházattal. Kifejezetten jót tesz a képeknek, ha a fotózáson viselt fekete ruhákon egy másik szín is megjelenik, (arany, vörös, ezüst, szürke, stb), természetesen a fekete színhez képest kisebb mértékben. Hozhattok fekete kiegészítőket (táska, kalap, kesztyű, stb).
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Ritkán társul a fashion- és a hangulatfotózás. Ez most pont egy ilyen ritka alkalom, ahol szeretném bemutatni azt az erőt és azt a mérhetetlen méltóságot, ami minden nőben genetikailag kódolva van. Akkor is ott van bennetek, ha nem tudtok róla, vagy nem volt még alkalom, hogy megerősítésre kerüljön ez az erő. A nők erősek, minden mozdulatuk eleganciával van megtöltve – ezzel a fotózással pediga fekete szín ezt felerősíti, hangsúlyt kap minden, amire egy női lélek büszke lehet.A fenséges fekete fotózás titka: A fekete háttér előtt, fekete ruhában pózoló modell mozdulatai sejtelmessé válnak az által, hogy csak a fekete textilen megtörő fények körvonalazódnak ki. Ez alól egyedül az arc kivétel. A fények az arcra vannak optimalizálva, a szokásosnál is hangsúlyosabb a képeken a modell szeme, és maga a tekintet. Az arc sokat elárul rólad, de mint tudjuk a tekintet az, amivel oly sok mindent lehet közölni, sejtetni és érzékeltetni.Fontos, hogy mit szeretnél kifejezni ezekkel a fotókkal – ennek megfelelően készülj a fotózásra, válaszd ki előre milyen fekete ruhában érzed jól magad, mi passzol hozzá kiegészítőnek.A fekete a fashion fotózásoknál, főleg ha ruháról van szó, kiemeli az alakot, vékonyít, eleganciát ad és néminemű komolyságot is. Amolyan mondatvégi pont a fekete ruha, érzékelteti, hogy téged komolyan kell venni.A hozzá kombinálható színek is jól mutatnak egy ilyen fotózáson, azonban a kevesebb, néha több ez a kiegészítőkre leginkább igaz– az arany, a burgundi, az ezüst vagy matt szürke olyan lehetőségeteket rejt magában, amit kár lenne kihagyni – egy aranyszínű clutch egy fekete ruhával tökéletes párosítás. Mást sugall azonban, ha borvörös, burgundi kiegészítővel készül a fotózás – minden színnek üzenete van!A fekete valóban fenséges – szegd fel az állad, légy büszke és sugározd magadból azt, hogy tetőtől talpig nő vagy!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is