Menü
Női fitness fotózás - bikiniben pózoló női modell, acélláncokkal

Fitness fotózás

A hús és a vas harca, az akaraterő diadala. A fotózások extrém bajnoka a sport jellegű fotózás.
Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:3 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:18 - 50 éves hölgyek
25.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Női fitness fotózás - fekete-fehér súlyzós kép
  • Fitness fotózás fekete-fehér kidolgozásban stúdióban. Tipikus modell póz, acélláncokkal
  • Fitness női fotózás baseball sapkában, mini farmernadrágban és bikini felsőben
  • fekete hátteres fitness fotózás - női modell, popsis fotó
  • Fitness fotózás női modellel, fekete háttérrel, acél láncokkal
  • Női fitness fotózás fekete háttér előtt, fekete-fehér kivitelezésben
Részletek
smink:
Ennél a fotózásnál visszafogottabb, inkább szemhangsúlyos sminket javaslunk.
frizura:
Javaslatunk az egyenesített haj, összefogva (mint az edzőteremben), de a hullámosítás is kérhető. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
három ruhaszettet használhatunk. Egyiknek javaslok bikinit, hiszen ebben mutathatod meg leginkább az eredményeid. A másik lehet egy laza edző szett, ezzel a súlyzós képeket készítjük majd. A harmadik pedig akár egy szűk szakadt rövid farmernaci, laza esetleg szaggatott haspólóval vagy sportmelltartóval. Ehhez a szetthez passzolna az acélláncos blokk.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

A kemény popsi nem más, mint a vas és az emberi szövet harcának végeredménye. Az acél merev szerkezete, makacs tömege küzd meg hónapokon át az emberi izomszövetek rugalmas és alkalmazkodó jellegével. Emiatt tettem be a fitness fotózás egyik szettjének a nehéz és rideg acél láncokat. Az acél és az emberi izmok, immár egymást segítve dolgoznak össze a tökéletes fotók megszületéséért. Tökéletes hangulatot kelt, amikor a modell az acélláncokkal pózol. A fitness fotózás extrém kategória, adjunk hát az érzésnek!A láncok után következik két másik szett. Az első ami valóban fitness fotózás egyik alappillére: súlyzós gyakorlatok végzése közben készítek rólad képeket. Koncentrált bicepsz gyakorlat, fűrészelés, tárogatás stb. közben örökítem meg az izmaid munkáját. Erre a célra szolgál a műteremben két darab egykezes tárcsás súlyzó. A fények úgy lesznek beállítva, hogy a lehető legjobban kirajzolódjanak az izomvonalak.Végül utolsó szettként feszítős, pózolós képeket készítek. A feladatunk elkészíteni valamennyi izomcsoportra vonatkozóan ezt a sorozatot. A képeknek nem csak az izomzat bemutatása a célja, de az is, hogy az ellentétes nemben kicsit felkorbácsoljuk az érdeklődést! Azaz sportos jellegen kívül szexi vonalat is meg kell pendíteni ezeken a képeken. A szexi vonalat azonban nem csak a másik nem számára kell megmutatnunk, hanem neked is, hiszen a te munkád gyümölcse látható viszont a képeken és a te elégedettséged a mi elégedettségünk is!A fitness fotózáshoz három szettet javasolunk, de természetesen minden ötletre vevők vagyunk. A bikini az, ahol leginkább megmutatható az általad elért eredmény a testeden, amit büszkén mutathatsz meg a nagyvilágnak, az edzőszettel pedig jól mutatnak a súlyzók, hangsúlyossá válik a ruha alatt feszülő izom!A harmadik szett egy szaggatott farmer, sportmelltartóval pedig tökéletesen passzol a mi acélláncainkhoz, mert ezzel kifejezzük, milyen erős nő vagy és milyen kemény edzéssel érted el az eredményt!A pózokat bízd ránk, de ha a fitnesszben járatos vagy, biztosra vesszük, hogy van néhány póz a tarsolyodban, ahol megmutathatod a szálkás izmaidat, finoman feszülő feneked is!A lényeg az, hogy jól érezd magad a fotózáson, mosolyogj és légy büszke, hiszen az eredmények magukért beszélnek – a fotókon pedig csak ez fog látszani! Ez lesz az a fotózás, amit bátran megmutathatsz majd másoknak is, illetve jó referenciaként fog szolgálni számodra akár a későbbiekben is. Továbbá, ezzel a fotósorozattal nyomon követheted az előtte- utána eredményeidet is. Ennél jobb motivációt pedig keveset találsz!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is