Menü

Fitness romantika fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér vagy fekete papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Fitness romantika fotózás
  • Fitness romantika fotózás
  • Fitness romantika fotózás
  • Fitness romantika fotózás
Részletek
smink:
Rád jellemző sminket javaslunk, ha erősen sminkeled magad, erősebb sminket, ha nem sminkelsz, akkor egy finom visszafogott sminkre elsz szükséged. Igény szerint mi is elkészíthetjük a sminket.
frizura:
Javaslatunk: a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura. Kérésedre, elkészítjük neked.
ruházat:
Két ruhaszettben fotózlak titeket. Az egyiknek fürdőruhát vagy fehérneműt javaslok, hiszen pózolás és az izomcsoportok kidolgozottságának megmutatása az egyik feladatunk. A másik ruhaszett azonban rólatok kell szóljon, itt rátok bízom mit hoztok. Lehet rövid farmernaci, sport melltartó, illetve a fiúnak póló nélkül, de lehet elegáns, gengszteres stílus is. Ami hozzátok passzol.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Egy-egy jól eltalált képet, akár egy közös portrét, akár egy érzelmes jelenetet ábrázoló fotót, büszkén fogtok mutogatni az ismerősöknek, barátoknak, (esetleg a facebookra feltöltitek), sok pozitiv visszacsatolást szerezve ezzel.Egy kis időre a középpontba kerültök, bár számotokra ezek a képek mindig ott fognak maradni.Nincs is annál jobb érzés, mint amikor jön a sok lájk egy-egy jól sikerült képre, ami ráadásull közel is áll a szivetekhez.Évek múlva, amikor előveszitek ezeket a fotókat, mindig mosoly ül majd ki az arcotokra, és kellemes érzések töltik el a sziveteket. Érdemes hát ilyen páros portré fotókat csináltatni? :) Szerintem mindenképpen! Nem kell hozzá sok bátorság, csak egy apró döntés! Írjatok bátran, vagy hivjatok fel nyugodtan, a többit közösen összehozzuk. Lehet nem hiszed, de rólatok is készülhet ""címlapfotó"" minőségű kép, csak a magazin típusát kell eldöntsd, hogy milyen stílusban látnád szívesen magatokat!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is