Menü

Fitnesz

A hús és a vas harca, az akaraterő diadala. A fotózások extrém bajnoka a sport jellegű fotózás.

Fotózás infók

háttér:fehér papírháttér

ruházat:3 ruhaszett, amit neked kell hoznod

fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált

smink:benne van az árban

frizura:benne van az árban

javasolt:18 - 50 éves hölgyek

30.000 Ft

Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.

A fotózás képei

Részletek

smink:

Ennél a fotózásnál visszafogottabb, inkább szemhangsúlyos sminket javaslunk.

frizura:

Javaslatunk az egyenesített haj, összefogva (mint az edzőteremben), de a hullámosítás is kérhető. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.

ruházat:

három ruhaszettet használhatunk. Egyiknek javaslok bikinit, hiszen ebben mutathatod meg leginkább az eredményeid. A másik lehet egy laza edző szett, ezzel a súlyzós képeket készítjük majd. A harmadik pedig akár egy szűk szakadt rövid farmernaci, laza esetleg szaggatott haspólóval vagy sportmelltartóval. Ehhez a szetthez passzolna az acélláncos blokk.

pózok:

Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kérj időpontot

Amikor a popsi keményebb az acélnál - súlyzók és acélláncok

A kemény popsi nem más, mint a vas és az emberi szövet harcának végeredménye. Az acél merev szerkezete, makacs tömege küzd meg hónapokon át az emberi izomszövetek rugalmas és alkalmazkodó jellegével. Emiatt tettem be a fitnesz fotózás egyik szettjének a nehéz és rideg acél láncokat. Az acél és az emberi izmok, immár egymást segítve dolgoznak össze a tökéletes fotók megszületéséért. Tökéletes hangulatot kelt, amikor a modell az acélláncokkal pózol. A fitnesz fotózás extrém kategória, adjunk hát az érzésnek!

A láncok után következik két másik szett. Az első: súlyzós gyakorlatok végzése közben készítek rólad képeket. Koncentrált bicepsz gyakorlat, fűrészelés, tárogatás, stb közben örökítem meg az izmaid munkáját. Erre a célra szolgál a műteremben két darab egykezes tárcsás súlyzó. A fények úgy lesznek beállítva, hogy a lehető legjobban kirajzolódjanak az izomvonalak.

Végül utolsó szettként feszítős, pózolós képeket készítek. A feladatunk elkészíteni valamennyi izomcsoportra vonatkozóan ezt a sorozatot. A képeknek nem csak az izomzat bemutatása a célja, de az is, hogy az ellentétes nemben kicsit felkorbácsoljuk az érdeklődést! Azaz sportos jellegen kívül szexi vonalat is meg kell pendíteni ezeken a képeken.

Pontosan ez az, ami kell nekem. Akarom ezt a fotózást!

Kövess minket a közösségi médiában is