Menü

Gótikus fotózás

Fotózás infók
háttér:egy közeli elhagyatott épület, vagy templomrom
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
30 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Gótikus fotózás
  • Gótikus fotózás
  • Gótikus fotózás
  • Gótikus fotózás
Részletek
smink:
Extrém, erős smink. Ez nem a visszafogott kategória, szemhangsúlyos smink, esetleg fekete rúzs, ez utóbbi igény szerint.
frizura:
Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Itt még az egyszerű konty is szóba jöhet, mint alternatíva. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Ehhez a stílushoz a fekete szín illik. Rendelkezünk egy ruhaszettel, de természetesen te is hozhatsz ruhát a fotózásra, és akkor azt használjuk.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A gótikus fotózás több irányvonalat is magába olvaszt. Az egyik a modelles vonal, sötét hangulatot tükrözve, fekete ruhával, klasszikus gótikus motívumokkal, a másik a modern de vagányabb irányzat, aminek a középpontja a nagyméretű tetoválások. A testen elhelyezett motívumok mindig tükrözik a viselője egyéniségét, amit fekete ruhadarabokkal lehet még jobban kiemelni, egy valóban drámai helyszínen. Erre épül a gótikus fotózásunk.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is