Menü

Kismama fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
kismama fotózás debrecen
  • fekete-fehér kismama pocakfotózás
  • kismama pocakfotózás debrecen
  • kismama és a leendő apuka fotózása ultrahang képpel
  • farmeres kismama fotózás - domiart photo
  • fekete-fehér páros kismama fotózás debrecenben
  • kismama páros fotózás debrecen
  • kismama fotózás fehérneműben
  • kismama páros fotózás
  • kismama fotózás műteremben
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Két ruhaszettet kell hoznod, amiből az egyik lehetne egy szép kétrészes fekete vagy fehér színű fehérnemű. Ezt pocakfotózáshoz használjuk, meghitt csodaszép fekete-fehér képek készítéséhez.A második szett pedig az, amit szeretnél hozni. Lehet egy elegáns szett, vagy egy hétköznapibb, kényelmesebb vonal. Rád van bízva.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kismama fotózás - "amikor terhes voltam veled, gyermekem"

A kismama fotózást nem is elsősorban az anyukának, vagy az apukának készítjük. A kismama fotózás a születendő gyermeknek készül. Egynap, mikor a családi albumokat nézegetitek, büszkén mutatod majd a kismama képeket a kisfiadnak vagy kislányodnak, ezekkel a szavakkal: ""itt voltam terhes veled"". A gyermek pedig csodálkozó szemekkel fogja nézni, azt a képet, amit egyébként soha nem láthatott volna. Egy pillanatot a múltból, amikor ő még nem volt ezen a világon.A kismama fotózás arra is remek eszköz, hogy a lestrapált kismama újra visszakapjon valamit az önbizalmából. Tapasztalataim szerint a kismamák nem csak testileg, de lelkileg is megviseltek. Egy iylen fotózáson nem csak a pocakját fotózom, hanem őt magát is. A szépségét, a kisugárzását, bebizonyítom, hogy igenis, gyönyörű nő - terhesen is.

Nagyon jó hangulatú fotózások, kreatív, izgalmas képek, profi hozzáállás! Köszönöm a gyönyörű képeket, alig várom a következő alkalmat!
- Zsófia
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is