Menü

Military fotózás

Fotózás infók
háttér:kávészínű papírháttér
ruházat:Van több military ruhánk, amiket biztosítunk a számodra, nagyjából S-M méretben. De te magad is hozhatsz ruhát. 3 szettben fotózunk.
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Military fotózás
  • Military fotózás
  • Military fotózás
  • Military fotózás
  • Military fotózás
  • Military fotózás
  • Military fotózás
Részletek
smink:
Javaslatunk: Finom szem hangsúlyos smink, amivel a fashiont képviseljük, de ugyanakkor a stílusnak megfelelő visszafogott rúzs vagy szájfény, amit a fotózásra ajánlunk. Ezt javasoljuk, de ettől el is térhetünk, amennyiben más elképzelésed van. Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra.
frizura:
Javaslatunk: Kontyot vagy fonást javaslunk. Amennyiben a hajad nem ilyen hosszú, akkor egyenesre vasalt frizurát, vagy fiús stílust érdemes választanod a military fotózásra. Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra.
ruházat:
Van néhány szettünk nekünk is, amik S-L méretűek, ezeket használhatjuk. Ettől függetlenül hozhatsz néhány terepmintás vagy katonai színű (zöldes illetve barnás) darabot vagy szettet magaddal a fotózásra.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Military - kövessük a divatirányzatot ezzel fotózással

Én a military fotózást szeretem elvinni fashion irányba. A lányokkal egy dögös, szexi katonalány bőrébe bújunk, de nem válunk közönségessé. Tapasztalatom szerint a modellek hamar rákapnak a téma ízére, ezért szinte mindig csúcsokat döngetünk a kiváló képek számát illetően.Minden divatüzletben található már military jellegű ruhadarab, vagyis a a hétköznapjaink része ez a stílus.Ez a téma nem rejt kockázatot magában, emellett extrém és hihetetlenül izgalmas. Mindenkinek ajánlom, akitől ez a világ nem áll távol.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is