Menü
Modell portfólió fotózás

Modell portfólió fotózás

Én a portfólió készítést nagyon komolyan veszem. Ha te is így vagy vele, akkor hozzuk össze együtt a profi modell portfóliódat!
Fotózás infók
háttér:5 féle háttér
ruházat:6 ruhaszett, amit saját gardróbból kell biztosítani
fotók:450 db fotó, amiből 35 db retusált (+ fekete fehérben is)
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:14 - 40 év között
100.000 Ft
(az előzetes konzultáció alkalmával kell kifizetni)
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Mátrix fotózás - modell portfólió
  • Modell portfólió készítés - műtermi divatfotózás
  • Modell fotózás - műteremben, fotó stúdió hangulat belecsempészése a kép kompozícióba
  • portfólió fotózás - body and jeans szett
  • portfólió fotózás fekete hátteres modell szett
  • egyedi színes hátteres, fashion fotózás - portfólió fotózás
  • elegáns portfólió fotózás - a díva szett
Részletek
smink:
Tapasztalt sminkesünk egy olyan sminket készít neked, ami egyrészt kiemeli a szemed, illetve az arcod éleit, másrészt pedig harmóniában áll a célunkkal, azaz a címlap szintű modell fényképek készítésével.
Férfiak modell portfólió fotózásánál nem készítünk sminket.
frizura:
A stúdióban hajmosásra nincs lehetőség, a fotózás előtti este kérlek otthon mosd meg a hajad. Egy frizurát készítünk neked, ami a legjobban passzol az arcod jellegzetességeihez. Vagy egy szép egyenesre vasalt, felül picit megemelt sítlust készítünk, vagy egy csodaszép hullámos hajkölteményt hozunk össze neked, de lehetőség van egy könnyű konty elkészítésére is. Esetleg, ha szeretnéd egy fonást be tudunk tenni valahova, ha meg akarod picit bolondítani az összképet. Viszont csak egy frizurát tudsz kérni, amit a modellfotózás elején készítünk el, ezért úgy válassz, hogy az 6 ruhaszetthez is passzoljon.

Férfiak modell portfólió fotózásánál elkészítjük a fotózáshoz a modell frizuráját. Az az arckarakteréhez legjobban illő stílusban tesszük meg. Vágni és mosni nem tudunk, így csak beszárítani és beállítani tudjuk a helyszínen.
ruházat:
6 ruhaszettet használunk a modell portfóliód készítéséhez. A modell portfóliónak változatosnak kell lennie, így a hátterek és a ruhaszettek összhangjai biztosítják ehhez az alapokat. Amivel biztosan készülnöd kell:
- testhezálló elegáns koktélruha szett, magassarkúval (katalógus modell stílus)
- egy jeans and body szett: tornacipővel, farmer rövidnacival, vagy farmer kantáros nadrággal és egy egy megfelelő bodyval (katalógus modell stílus)
- egy fekete szett, minimális díszítéssel (Pl: arany vagy piros váll-csíkokkal)
- egy fekete kétrészes fehérnemű, a sejtelmes lágy wakeup modell képekhez (18 év felett)
- arcmodell szett: itt nincs nagy hangsúly a ruhán, de azért majdnem derékig rajta lesz a képen. Egy piros, fehér vagy fekete kisruhát javaslunk, ami felveszi a tested vonalát. Férfi modell esetén egy slimfit inget, szintén lehet fekete, piros vagy fehér. (arc modell stílus)
- és egy általad választott modell szett, amiben mindenképpen szeretnél képeket a modell portfólió készítés napján

Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén:
- slimfit ing, szövetnadrág szett, elegáns cipővel (katalógus modell stílus)
- egy jeans and body szett: tornacipővel, farmer rövidnacival, vagy farmer kantáros nadrággal és egy egy megfelelő testhez álló slimfit pólóval (katalógus modell stílus)
- egy fekete szett, minimális színekkel (pl: fekete garbó, mellkasnál egy színes sávval, fekete farmer nadrág vagy szövetnadrág)
- egy világos, koptatott farmer nadrág, vagy boxer, póló nélkül (18 év felett)
- arcfotózáshoz egy piros, fekete vagy fehér galléros ing, vagy atléta (arc modell stílus)
- és egy általad választott szett, amiben mindenképpen szeretnél képeket a modell portfólió készítés napján

A ruhaszettek csak ajánlások, természetesen a döntés a tiéd. A modell portfólió annyira változatos, amennyire a modell is az. Ebben segítenek a hátterek és a ruhaszettek, így használd ezt a segítséget okosan. A modellfotózás egyik alapja, mondhatjuk a lelke a viselt ruházat stílusa, színei.
pózok:
A modell portfólió készítés során a léc magasabb, mint egy hagyományos fotózáson. Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod, bár egy modellfotózáshoz nem árt egy kis pózkultúra. A pózokat a fotózáson közösen hozzuk össze, nagyrészüket én biztosítom. Természetes beállításokon kívül egy modell portfóliónál már kicsit elvontabb, modell pózokat is alkalmaznunk kell. Változatos pózokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a modell portfólió által megkövetelt elvárásokhoz.
Kérj időpontot

A modell portfólió készítés több, mint egy hagyományos fotósorozat. Ez a te “diplomád”, a belépőd a modellkedés világába, egy digitális kivonat rólad. Ezért nem mindegy, hogyan is készítjük el. Egy modell sokarcú, változatos és él a képeken. A modell portfóliónak is ilyennek kell lennie. Élőnek és változatosnak. Emiatt mi olyan portfólió csomagot raktunk össze, amivel minden alkotóelem helyet kapott.

Előzetes konzultáció

A fotózás előtti munkanapon tartok neked egy személyes konzultációt, ha kérdéseid lennének, át tudjuk beszélni. A lentebb leírt részeket átvesszük, és esetleg átfutjuk azokat a szetteket, amikkel készülsz a modell fotózásra. Nem muszáj elhoznod magaddal a konzultációra, de persze nyugodtan megteheted. Akár a konzultációra, akár közvetlenül a fotózásra hozhatsz sokkal több ruhaszettet is, és együtt választjuk ki azokat, amiket használni fogunk a modell portfóliód készítéséhez.  A portfólió fotózás árát a konzultáció napján kell rendezni, ezzel véglegesíted az időpontodat.

 

1. szett: mátrix modellfotózás

200 db fotó - 10 db retusált kép

A portfóliód tartalmaz egy mátrix modellfotózást is. Nevezhetjük a modell portfólió készítés előszobájának, vagy ráhangoló eseményének is. Hogyan fog zajlani ez az egész? Először a tükör előtt végigvesszük, milyen részekből áll össze egy általános póz, és hogy ezek ismeretében hogyan építs bármikor egyszerűen profi pózokat. Ha ezt elsajátítod, jöhet a második rész a mátrix modellfotózás. A mátrix modellfotózás alatt kiképezlek fotómodellé. Ez annyit tesz, hogy egy fehér falhoz állítalak, adok neked témákat, és 4 másodpercenként elkattintom a gépet. Ennyi időd lesz újabb és újabb pózokat összehozni, a már elsajátított technika segítségével. 

A témák, vagy inkább szituáció-gyakorlatok ilyesmik lesznek: harag, cuki, flegma, elegáns, unatkozós … stb. Nem lövöm itt el mindegyiket. 

Férfi modell esetében is tartunk mátrix modellfotózást! :) Ezt a fotózást technikát vagy inkább típust én fejlesztettem ki, olyan modell jelöltek számára, akik fejlődni szeretnének, és van céljuk a fotózásokkal. A mátrix modellfotózás a modell portfólió része, és egyben egy “ráhangoló” fotózás. Felkorbácsolom benned a fotómodell érzést, kibillentelek a komfortzónádból. Egyébként azért kapta ez a modellfotózás a mátrix nevet, mert 10 db képet retusálok ki, amit ha egymás mellé rendezünk egy 3x3-as mátrixba, akkor egész jól mutat, és még plusz egy marad profilképnek is. :)

Mit kell hoznod a mátrix modellfotózásra? Egy tornacipő, egy olyan atlétát, topot vagy pólót, ami felveszi a felsőtested vonalát, tehát ne legyen túl bő. És egy farmer rövidnadrágot (férfiaknál hosszú vagy térd farmernadrág). Smink és frizura előkészítés itt nem lesz, de ezzel neked sem kell foglalkoznod. Egyszerűen picit alapozd le az arcod, és úgy jelenj meg, ahogyan a hajad a hétköznapokon viselni szoktad. A mátrix modellfotózás a gesztusokról és a pózokról szól, természetes kell legyél, őszinte és önmagad. A képek fekete-fehérek lesznek, így elegendő a szájfény, vagy csak egy kis labello, hogy ne száradjanak ki az ajkaid. Férfiak mátrix modellfotózása esetén: A férfi modellekkel is elkészítjük a mátrix fotózást, kevesebb témával.

 

2. szett: body and jeans modellfotózás

50 db fotó - 5 retusált kép

A body&jeans szekciónál a stílusak keverjük picit, ami összahtásában mégis egy megfogható életérzést sugároznak. A farmer a szabadság és a lázadás jelképe volt abban a korszakban, amikor robbant. Mai napig erősen meghatározza a divat világot, egész iparágak épülnek erre a viseletre. Örök darab, emiatt egyetlen portfólió fotózáson sem hiányozhat.Miért válogattam be ezt a szettet is a portfólió készítésbe? Egyrészt a sötét mintás háttér elüt a megszokott homogén fehér hátterektől, másrészt a farmer kékje és a megvilágítás olyan kontrasztos összhatást eredményez, amitől úgy érzem helye van a portfóliódban egy ilyen sorozatnak is. Egyedi stílus, egyedi modell portfólióba.  

A farmer volt, van és lesz. Viszont viselni tudni kell. Unisex darab, mégis az utóbbi időben a hölgyek vették át a farmerviselet meghatározó irányzatait. Ezért a farmer már csajos darab is egyben. Ezt fejeljük meg egy szép body-val. Olyan bodyt hozz, ami passzol hozzád, ez lehet egy szép fekete csipkés body, esetleg egy kényelmesebb, egyszerű fehér vagy színes darab. Ehhez a szetthez a tornacipő a legjobb választás, esetleg a magassarkú cipő is szóba jöhet.Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén: A body helyett egy slimfit póló is tökéletesen alkalmas a portfólió fotózáshoz. Ez lehet mintás vagy egyszínű, teljesen rád van bízva.

 

3. szett: a portfólió fotózás "elegáns fashion" része

50 db fotó - 5 retusált kép

Ha valaki modell, akkor meg kell, hogy állja a helyét több stílusban is – ez alapkövetelmény a szakmában.A portfólió fotózás következő része a női méltóság fotózása. Ebben a stílusban rejlenek az igazi nagy lehetőségek! Egy elegáns ruha, egy díva érzés példaképpé emeli a modellt, hiszen megmutatja a nő ragyogását, amire minden nő vágyik. Finom mozdulatok, érzéki és elegáns mimika, tiszta és határozott tekintet, feszes pózok, erős kisugárzás jellemzik ezt a portfólió szettet. Ez mind ott van benned, méltóságteljes jelenlétet, emelkedett hangulatot kell közvetíteni a képeken. 

Itt igazán megmutathatod a karaktered, azt, hogy minden témában helytállsz!Figyelni kell arra, hogy mit közvetít az arcod és a tested, ezeket pedig összhangba kell hozni. A portfólió fotózás ezen részében,ami a csillogást és az eleganciát láttatja, képviselned kell önmagad, és egyben azt, amit ez a viselet jelképez. Ezt fogják elvárni tőled a modell pályád során is, ezt mérik fel a modell castingokon – képviselned kell egy stílust, egy márkát és egy életérzést. 

Ez a modell világ, és ezt kell rögzítenünk a portfólió készítésekor.Ezt a sorozatot fehér háttér előtt készítjük. Én színes, testhezálló alkalmi ruhát szoktam javasolni, pirosat vagy királykéket, esetleg hófehéret, de egy elegáns fekete darab is nagyon jól tud mutatni a képeken. Bár nekem a feketével az a bajom egy picit, hogy 10 modell portfólió fotózásból 8 alkalommal fekete koktélruhát használnak, amitől ez picit sablonossá vált, pedig mind a fehér, mind az erős, megosztó színek jól mutatnak a képeken. A nagymintás sokszínű lenge tavaszi kisruhákat pedig azért nem javaslom, mert nem adja ki a modell alakját, tompítja a pózok erejét, ami egy katalógusban nem jelent problémát, de egy bemutatkozó anyagban szerintem hátrányos lehet. Légy profi, használd a fazonokat és a stílusokat!Hogyan tudsz erre a részre készülni? 

Nézegess meg néhány magazint, keresd a reklámokat, a nagy márkák marketing megjelenéseit. Ezen belül is azokat, ahol női modellek jelennek meg elegáns környezetben. Általában fekete vagy színes koktélruhában, finom természetességgel megalkotott, mégis nőies pózok sokaságát lelheted fel ezekben a magazinokban. Ilyen magazinszerű pózokban foglak fotózni, amelyeket közösen alkotjuk meg, hiszen a modell portfólió készítés közös munka, csapatként fogunk működni.Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén: A képeken egy fess fiatalember benyomását kell adnunk, férfias eleganciával, de mégis, rugalmas és laza pózokkal. Létezik a határozott de érzéki férfi kategóriája, amire a modellügynökségek egyszerűen buknak. A karakteres férfi modell keresett a piacon.Hát ebben a fotózásban meg kell mutatnunk, hogy van stílusod, van benned erő és energia.

 

4. szett: arcmodell portfólió fotózás

50 db fotó - 5 retusált kép

Közeli portréfotókat készítek rólad ebben a részben, ahol érvényesülni fog a karaktered – ez közös munka, ahol én a segítségedre leszek abban, hogy a legelőnyösebb arcodat mutasd meg a világnak! A portfólió fotózáson nem véletlenül kapott külön blokkot arcmodell fotózás. A modellfotózás ezen fajtája nem olyan könnyű feladat, hiszen a mimikára tesszük a hangsúlyt. A modell eszköztára leszűkül, a fotózás ezen pontján csak a vállait, a kezeit és természetesen az arcát használhatja.Mégis úgy gondolom ez a portfólió legizgalmasabb része mind a modell, mind a fotós számára. A feladat a következő: meg kell mutatni az arcaid. A szigorú, a mosolygós, a szenvedélyes arcod, az érzékit, a befogadót, a cukit és még jó pár érzelmet közvetíteni kell.A tekinteted lesz a kulcs a fotózáson. 

A szemed mindent elárul az érzelmeidről-, nem hiába mondják, hogy a szem a lélek tükre. Ez a modell szakmában kiemelten igaz. És mi ennek hatását fokozni fogjuk, ugyanis a modell portfólió fotózásod ezen részén egy különleges körvakut használok, ami speciális egyenletes fényt biztosít az arcod számára, és a lámpa kör alakú fénye egy ragyogó fény-gyűrűt képez a szemedben. Ez az “effekt” feldobja a képeket, ezáltal izgalmasabb és érdekesebb lesz a kép, ami által te is azzá válsz az ügynökségek szemében. Szerintem ez kihagyhatatlan része a portfólió fotózásnak. 

Felkészülés gyanánt még adok egy ötletet:a fotózás előtt átgondolhatod, melyek voltak azok a selfiejeid, amelyek tetszettek neked és milyen érzelmet próbáltál megjeleníteni rajtuk. Akár a tükör előtt és próbálgathatod az arcokat, nézéseket, de nem kell izgulni vagy kétségbe esned a modell portfólió fotózás előtt, mert nem leszel egyedül. Én is ott leszek. És az én feladatom az, hogy segítsek a mimikákban és garantálhatom, hogy a legjobb képek készülnek el rólad!Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén: A férfi modell közösségben is számtalan arcmodell található. Sármos, vagány, kisfiús, karcos, szenvedélyes .. más-más téma más-más arcot kíván. Hát ezekre fogunk reflektálni a portfólió fotózás arcmodell etapjánál. A férfi modell nem csak egy laza zakószettből áll, hanem a legfontosabb fegyvere, a szeme, az arcán található.

 

5. szett: fekete hátteres fashion portfólió fotózás

50 db fotó - 5 retusált kép

A következő rész az eleganciáról szól, a finom puha fényekről, a sejtelmes fekete árnyalatokról. Úgy is mondhatnám: a fekete 50 árnyalata a következő témánk. A fekete szín mindig is vonzotta az embereket, sejtelmes, izgalmas, elegáns és végtelenül mély. Ezeket a tulajdonságokat kölcsönzi a fotóknak is, ezáltal a modellnek is. Kihagyhatatlan szerintem egy portfólió készítés során, hogy csodaszép fekete hátteres képeket csináljunk a modellről.A fenséges fekete portfólió fotózásnál arra törekszünk, hogy a legérzékibb és legelegánsabb oldalát hozzuk a modellnek. A képeknek meggyőzőnek kell lenniük. Hitelesen kell bemutatni az erős nőt, aki uralja a feketetét, uralja a teret és a mélységeket. Felül kell emelkedni mindenen, és el kell helyezned magad az univerzum közepére. Én pedig ezt fogom lefotózni.Ha egy ügynökség végignézi a portfólió fotózásod képeit, álljanak meg a képeidnél, időzzenek el rajtuk, szeressenek bele. 

Fedezzenek fel téged, és akarjanak veled dolgozni.nah de nézzük meg milyen ruhaszetteket ajánlok ehhez a fotózáshoz? Elsősorban feketéket. Bármi lehet, ami fekete. Lehet egy csodaszép alkalmi ruha, vagy egy fekete melltartó egy bőrdzsekivel, fekete bőrnadrággal, esetleg egy fekete rövid top magasított derekú fekete nadrággal. A sok-sok feketét fel tudjuk dobni egy-egy aprósággal. Pl: olyan fekete alkalmi ruhát válassz, amiben vagy egy pici piros, vagy arany berakás, akár egy csík, vagy egy kis minta. Kiegészítőkkel is fel tudjuk dobni a modell képeket, egy vörös karkötő egy ugyanolyan színű nyaklánccal megtöri a sok feketét, vagy ugyanez arannyal. Meg kell-e vajon törni ezt a sok fekete színt? A válasz szintén egy kérdés: miért kellene? Megtörhetjük egy kis apró színes motívummal, de nem kötelező.Amitől érdemes tartózkodni: pl: egyszínű kék vagy fehér blúz, fekete nadrággal, nagyon el tudja rontani az összhangot. 

A színeket csak kis mértékben kell belecsempészni a képekbe, ellenkező esetben a harmónia helyett a káosz uralkodik el a képeken, a mélységet pedig felváltja a sekélyesség érzete.Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén: A férfiakra is igaz az a megállapítás, hogy jól áll nekik a fekete. A mélység és az elegancia ott van a férfiakat körül lengő miliőben. Minden magára valamit adó férfi modell kipróbálja magát fekete háttérrel, ami egészen más fényeket kíván, mint egy fehér verzió esetében. Hát a te esetedben már a portfólió fotózás alkalmával elkészül az első fekete hátteres modell sorozatod.

 

6. szett: színes címlap modellfotózás -szabadon választott ruhaszettel

50 db fotó - 5 retusált kép

Engedd el a fantáziádat, mert a modell portfólió fotózás utolsó etapjában te mondod meg milyen stílust mutassunk be. Ez a szett teljesen a te fantáziád szüleménye lehet. Hatalmas kalap, szűk fekete ruhában, vörös háttérrel, rózsaszínű cukiság, napszemüveggel, bevásárló táskákkal, pink háttérrel, vagy egy baseball ütős, bőrszerkós elmebaj kávébarna háttérrel … igazából bármilyen szettet hozhatsz, megtaláljuk hozzá a megfelelő hátteret és pózokat egyaránt.A lehetséges papírhátterek: kávébarna, vörös, pink, szürke, fehér, feketeÖtletelj, nézegess körül a neten, próbálj meg inspirálódni. Jó megoldás erre a Pinterest, ahol tematikusan tudsz keresni külföldi modellek képire, fashion ötleteket gyűjtve tőlük. 

Azért van egy ilyen blokk is, mert a modellfotózás nem csak abból áll, hogy követjük a feladatokat, hanem önmegvalósítás is egyben. Ehhez most szeretnénk szabad kezet adni neked, mit is viselj a modell portfólió fotózás utolsó szettjében. Igaz, az összes többi szett is csupán javaslat, te döntöd el miből mennyit szeretnél, illetve milyen részeket szeretnél felcserélni másra. Ez a te portfólió fotózásod, ezért te vagy a főnök, a mi dolgunk, hogy segítsünk téged mindenben.Férfiak számára készült modell portfólió fotózás esetén: Ugyanaz érvényes, mint a hölgyeknél. Indulhat a fantázia. rakj össze egy ruhaszettet, ne kérd ki senki véleményét, légy önmegvalósító. Ez a portfólió fotózás a tied, a modell pályádat befolyásoló referencia anyagod ezek a képek fogják alkotni, hát legyen benne a fantáziád által összerakott szett is.

 

 

A stúdió, néhány szó a portfólió fotózás helyszínéről

A DomiArt Stúdió Debrecen belvárosában található. A vasútállomástól gyalog 8 percre, a buszvégállomástól pedig maximum 15 percre. Büszkék vagyunk rá, hogy Debrecen legnépszerűbb fotóstúdiója lehetünk, hiszen a közösségi médiában mi rendelkezünk a legtöbb követővel.

 

 

Hogyan áll össze a modell portfólió fotózás ára

A fotózás árakat nagyon sokminden befolyásolja. Ilyen árbefolyásoló tényezők a következők: A stúdió Debrecen vagy Budapest területén található-e? Hány képet készít a fotós, és hány lesz retusálva? A nem retusált képeket is odaadja-e a fotós? A portfólió fotózás hány szettből áll? Milyen technológiával dolgozik (milyen gépe, objektív parkja, vakuszettjei)? 

A stúdió mennyire felszerelt hátterekkel és kellékekkel? Mekkora a fotós tapasztalata, ami a népszerűségéből, ezáltal fotózások számából látható leginkább, illetve a képein. Nagyon sok minden befolyásolja a modellfotózás árait, a modell portfólió fotózás (ami egyébként nem minden fotósnál külön kategória) még inkább árérzékeny téma.

 

 

Portfólió fotózás árak Debrecen és Magyarország viszonylatában

Nálunk egy nagyon komplex, változatos, 6 szettes portfólió fotózás csomag került kialakításra. Mi nem sajnáljuk az energiát és az időt. Ez a fotózás, mind az idejét, mind a szettek és a hátterek számát tekintve a fővárosban 300.000 - 500.000 Ft körül mozogna. Ezt viszont kevesek engedhetik meg maguknak. Kis körkép: Debrecenben ilyen komplex portfólió fotózás csomag a nyilvánosan elérhető fotós csomagokban nem található. 

Azért írtam így, mert egyedi ajánlatot minden fotósnál lehet kérni, ami ekkora volument tekintve minimum 250.000 Ft-tól indul (kezdő és amatőr fotósokat nem számoltam ide).Debrecen legnépszerűbb fotóstúdiójaként (több, mint 40.000 követőnk van a Facebookon) felelősséget érzünk a vendégeink iránt. Kiszámoltuk mi az a legkisebb összeg, amiért egy ilyen komplex, sok energiát és időt igénylő modell portfólió fotózás csomagot meg tudunk csinálni. 

5 fajta háttér használatával, 6 ruhaszettel, 35 db retusált képpel a 100.000 Ft országosan is költséghatékony, Debrecen viszonylatában pedig teljesen középár.A minőségben viszont igyekszünk a felső kategóriát biztosítani, mindig maximalisták vagyunk, ahol a legfőbb szempont az, hogy kihozzunk mindent belőled.Arra az egyre figyelj, hogy az árak összehasonlításánál melyik stúdió mit ad a feltüntetett összegért, árérték arányban az olcsóbb néha a drága és fordítva. van-e az árban sminkes, fodrász, hány retusált képet kapsz, hány szett van, hány különböző hátteret használtok, stb.Mindig nézd meg a fotós modellfotózás referenciáját. 

Nézd meg a képeit, és hasonlítsd össze a többi fotó stúdió referenciájával. Azt is nézd meg, hogy mit takar az adott fotósnál a portfólió szolgáltatás. van-e benne smink és frizura készítés, valóban egy modell pályára felkészítő fotózást hív annak, vagy minden fotózása portfólió néven fut?Sajnos nem csak Debrecen, de Budapest is +fertőzött” ezzel a tévhittel, miszerint minden fotósorozatot portfóliónak neveznek a fotósok. Személy szerint én ezzel nem értek egyet. A portfólió a modelleknek készül, hogy be tudják mutatni magukat, a portfólió egy “bemutató”, egy “referencia” album, a fotósorozat, vagy fotózás pedig az egyéb célokra készült fotókat jelentik.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is