Menü

Nature & life

Fűzfák, örökzöldek, tópart és természetesség. Önbizalom növelésre kiválóan alkalmas szabadtéri fotózás. A fotózás elérhető: május 1 - szeptember 30. között.

Fotózás infók

háttér:egy közeli arborétum

ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod

fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált

smink:benne van az árban

frizura:benne van az árban

javasolt:14 - 60 éves hölgyek

30.000 Ft

Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.

A fotózás képei

Részletek

smink:

Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.

frizura:

Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.

ruházat:

rád jellemző színeket javaslok ruházatban, az egyéniségednek megfelelő fazonnal készülj. A fekete színt nem javaslom, inkább a nyárra jellemző intenzívebb színek fognak érvényesülni a zöld környezetben.

pózok:

Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kérj időpontot

Infók a fotózás helyszínéről, az arborétumról

A helyszínünk Debrecentől néhány kilométerre található, belépő díjas park, a belépőt tartalmazza a fotózás ára. A fotózás során több kis állomást iktatunk be az arborétum területén. Fotózunk fűzfák alatt, a tóparton, ahol fa padokat találunk, de modern farönk játszótér is a rendelkezésünkre áll, csúszdával, mászókákkal és hintával. A játszótér is brutálisan jó lehetőséget ad a címlapszerű képekhez. Találunk még szép fa hidat, illetve téglafalas épületet ahol mindig megállunk fotózni. Mindezt csendes környezetben és rendszeresen nyírt gyeppel. Tökéletes helyszín egy jó kis fotózáshoz.

Pontosan ez az, ami kell nekem. Akarom ezt a fotózást!

Kövess minket a közösségi médiában is