Menü
Szabadtéri családi fotózás

Szabadtéri családi fotózás

A család az életben a legfontosabb. Elfogad. Támogat. Szeret. Örökké.
Fotózás infók
háttér:egy közeli arborétum
ruházat:1 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:0-99 év között
40.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Szabadtéri családi fotózás
  • Szabadtéri családi fotózás
  • Szabadtéri családi fotózás
  • Szabadtéri családi fotózás
  • Szabadtéri családi fotózás
  • Szabadtéri családi fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban a család 1 hölgytagjának a sminkje benne van. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban a család 1 hölgytagjának a frizurája benne van.Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Egy ruhaszettben fotózlak benneteket, így azt szabadon válogathatjátok össze, mindenki a rá legjellemzőbb ruhaszettben jöjjön, legalábbis én ezt javaslom.
pózok:
A családról nem csak csoportképeket készítünk, de néhány egyéni képeket is lövök, ahol a pózokban minden esetben segíteni fogok.
Kérj időpontot

A családi fotózás nagyon ritka dolog Debrecenben, sajnos! Sokaknak eszébe sem jut! Pedig az idő nem kegyes velünk, és a pillanatok elmúlik, a gyerekek felnőnek, a nagyszülők előbb utobb elmennek .. és egyszer csak rádöbbenünk: egy ""normális"" fotó sem készült róluk. Ha valaki mégis családi fotózásra adja a fejét, elsősorban műtermi képekben gondolkodik. Én ezt maximálisan támogatom, hiszen iszonyatosan jó képeket lehet csinálni a műteremben egy scaládról. De azért tegyük mérlegre a scaládi fotózást természetes környezetben. Egy csodálatos zöld környezet, segít feloldódni, hamarabb csiszolódnak össze a családtagok ebből a szempontból a képeken. Van Debrecen közelében egy gyönyörű arborétum, ahol mesébe illő fotókat lehet készíteni egy családi fotózás keretében. Oda fogunk kimenni!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is