Menü

Nightup fotózás

Fotózás infók
háttér:fekete épített háttér (fekete függöny, fekete selyem)
ruházat:fekete selyem pizsama (van ilyen a stúdióban), esetleg fekete fehérnemű
fotók:100 db, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
nightup fotózás debrecen
  • ízléses szexi fehérneműs fotózás fekete háttérrel
  • ízléses fehérneműs fotózás debrecen
  • szexi fehérneműs fotózás debrecen
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket ajánlunk, ami kiemeli a szemed, ezért az ajkaknál visszafogottabb.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között, de nagyon hatásos a képeken a kreppelt frizura is!
ruházat:
Van egy szettünk, egy két részes fekete selyem pizsama, a képeken is láthatod. A méretezése: S, de szerintem L-es méretig tökéletes mindenkire. Második szettként fekete kétrészes fehérneműt is használhatunk (ezt neked kell hoznod), de ez opcionális. Ez utóbbihoz van egy fekete köntösünk.
pózok:
A pózok inkább művésziek ezen a fotózáson, nem használunk erotikus beállításokat. A pózokban végig segítek a fotózás alatt.

Modern, szexi, ízléses, avagy a női titokzatosság képei

 

A Nightup fotózásunkkal egy ízléses, szexi de mégis méltóságteljes női titokzatosságot szeretnénk bemutatni. Ez az érzéki pillanat minden nőben ott rejtőzik, csupán felszínre kell hozni. Az éjszaka titkoztaosságát, a holdfény misztikumát, a nőiesség csodáját szerettük volna ötvözni ebben a témában. Ezek a képek nem tartoznak az erotikus kategóriába, inkább a művész vonal a hangsúlyos. Egy ilyen sorozat kiváló ajándékötlet egy szeretett férfi számára, de nagyon jól működik önbizalom növelésként is, hiszen az, aki egy iylen fotózáson részt vesz, és hasonló képek készülnek róla, garantáltan új időszámítást kezd az élete. 

 

 

 

 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is