Menü
Önbizalomnövelő fotózás debrecen

Önbizalomnövelő

A nő nem a ruhától, nem sminktől és nem a frizurájától lesz szép. A nőt az önbizalma teszi igazán gyönyörűvé!

Fotózás infók

háttér:fehér papírháttér

ruházat:3 ruhaszett, amit neked kell hoznod

fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált

smink:benne van az árban

frizura:benne van az árban

javasolt:14 - 60 éves hölgyek

25.000 Ft

Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.

A fotózás képei

  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Önbizalomnövelő fotózás

Részletek

smink:

Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.

frizura:

Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.

ruházat:

Három ruha szettben fotózlak. Ezek legyenek egymástól színben és stílusban is különböző. Én a következő hármat javaslom: az első egy hétköznapi, a második egy elegánsabb “dívás” koktélruha, a harmadik pedig egy sportosabb öltözet (szűk farmer, világos póló, tornacipő).

pózok:

Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kérj időpontot

Miért önbizalomnövelő ez a fotózás?

Az önbizalom olyan kincs, ami megszerezhető, csupán egyetlen apró lépést kell megtenni És ez nem más, mint egy elhatározás! Egy elhatározás, hogy megmutatod a világnak, milyen is vagy valójában! És hidd el, azok akik körül vesznek, ezt pozitívan fogják értékelni! Gyere el, csináljunk egy olyan fotózást, ahol megmutatjuk, mi illetve ki is szunnyad benned? Mindenkiben van valami szépség, és az én dolgom, hogy ezt megmutassam! De ez nélküled nem fog sikerülni! Szóval írj egy e-mailt, oszd meg velem, mi az, ami miatt szorongsz, mi miatt van önbizalomhiányod! Ha ezt megteszed, akkor megígérem, hogy olyan képeket csinálunk, hogy nem csak a külvilágnak, de neked is bebizonyitom, hogy érsz annyit, mint mások ... sőt! Meg fogsz lepődni a végeredményen! Feltöltődve távozol a műteremből, sok-sok olyan képpel, amikre 10 év múlva annyit mondasz: ""... megváltoztattak valamit bennem, a képek megmutatták, milyen gyönyörű is vagyok valójában! Mintha nem is én lennék! ""

Önbizalomnövelő fotózás menete

Az előkészítéssel kezdünk. Garantálom, hogy ebben a pillanatban máris növekedni fog az önbizalmad, de a java még csak ezután következik.
Ezen a napon TE vagy a középpontban, így körülötted sürög- forog mindenki. Az egész stáb egy ügyért dolgozik: hogy neked egy felejthetetlen élményt jelentsen ez a fotózás.
Aranka
Elég nagy félelemmel mentem a fotózásra, hiszen nem voltam még ilyenen. Most viszont mindenkinek csak ajánlani tudom, profi csapat dolgozik a studióban. :) Igazán nagy élmény volt, na és a képek is szuperek lettek, alig ismerek magamra.
- Aranka
Bernadett
Ahogy már más is írta, én is csak ajánlani tudom! :) Az egész csapat nagyon közvetlen, segítőkész, és kedvesek, és és és sorolhatnám a pozitívumokat, amik engem értek a jelentkezés pillanatától kezdve. :) ...és tényleg, egy élmény!
- Bernadett
Réka
Nemcsak remek képek birtokában, hanem egy emlékezetes élménnyel térsz haza. Én ajándékba kaptam a lehetőséget, köszönet érte Nővéremnek!:) Lepd meg Te is a hugicád/nővérkéd!;)
- Réka
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Ajándékozz fotózást
Ajándékozz egy ilyen fotózást<br/>Fotók, a megosztható ajándékok
Ajándékozz egy ilyen fotózást
Fotók, a megosztható ajándékok
Kapcsolódó cikkek
Hogyan készülj az első fotózásodra?
Hogyan készülj az első fotózásodra?
Ez is tetszhet még
Fenséges fekete
Fenséges fekete
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?

A stáb

Tóth László - fotós

Tóth László

fotós

Skurla Dóra - sminkes

Skurla Dóra

sminkes

Keczán Renáta - fodrász

Keczán Renáta

fodrász

Kövess minket a közösségi médiában is