Menü
Önbizalomnövelő fotózás - műtermi divatfotózás szett

Önbizalomnövelő fotózás

A nő nem a ruhától, nem sminktől és nem a frizurájától lesz szép. A nőt az önbizalma teszi igazán gyönyörűvé!
Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:3 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:14 - 60 éves hölgyek
25.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Önbizalomnövelés alapja: légy magaddal elégedett, mosolyogj a világra
  • Önbizalomnövelés a női lélek vitaminja: diva fotózás
  • Önbizalomnövelés fotózással: megmutatjuk azt az arcod, ami tetszeni fog neked is
  • Önbizalomnövelő fotózás
  • Diva szett: önbizalomnövelés
  • Önbizalomnövelés számodra komfortos szettben: sportcipő, farmer, póló
Részletek
smink:
Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Három ruha szettben fotózlak. Ezek legyenek egymástól színben és stílusban is különböző. Én a következő hármat javaslom: az első egy hétköznapi, a második egy elegánsabb “dívás” koktélruha, a harmadik pedig egy sportosabb öltözet (szűk farmer, világos póló, tornacipő).
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

Az önbizalom olyan kincs, ami megszerezhető, csupán egyetlen apró lépést kell megtenni És ez nem más, mint egy elhatározás! Egy elhatározás, hogy megmutatod a világnak, milyen is vagy valójában! És hidd el, azok akik körül vesznek, ezt pozitívan fogják értékelni! Gyere el, csináljunk egy olyan fotózást, ahol megmutatjuk, mi illetve ki is szunnyad benned? Mindenkiben van valami szépség, és az én dolgom, hogy ezt megmutassam! De ez nélküled nem fog sikerülni! Szóval írj egy e-mailt, oszd meg velem, mi az, ami miatt szorongsz, mi miatt van önbizalomhiányod! Ha ezt megteszed, akkor megígérem, hogy olyan képeket csinálunk, hogy nem csak a külvilágnak, de neked is bebizonyitom, hogy érsz annyit, mint mások ... sőt! Meg fogsz lepődni a végeredményen! Feltöltődve távozol a műteremből, sok-sok olyan képpel, amikre 10 év múlva annyit mondasz: ""... megváltoztattak valamit bennem, a képek megmutatták, milyen gyönyörű is vagyok valójában! Mintha nem is én lennék! ""Önbizalomnövelő fotózás meneteAz előkészítéssel kezdünk. Garantálom, hogy ebben a pillanatban máris növekedni fog az önbizalmad, de a java még csak ezután következik. Ezen a napon TE vagy a középpontban, így körülötted sürög- forog mindenki. Az egész stáb egy ügyért dolgozik: hogy neked egy felejthetetlen élményt jelentsen ez a fotózás.

Elég nagy félelemmel mentem a fotózásra, hiszen nem voltam még ilyenen. Most viszont mindenkinek csak ajánlani tudom, profi csapat dolgozik a studióban. :) Igazán nagy élmény volt, na és a képek is szuperek lettek, alig ismerek magamra.
- Aranka
Ahogy már más is írta, én is csak ajánlani tudom! :) Az egész csapat nagyon közvetlen, segítőkész, és kedvesek, és és és sorolhatnám a pozitívumokat, amik engem értek a jelentkezés pillanatától kezdve. :) ...és tényleg, egy élmény!
- Bernadett
Nemcsak remek képek birtokában, hanem egy emlékezetes élménnyel térsz haza. Én ajándékba kaptam a lehetőséget, köszönet érte Nővéremnek!:) Lepd meg Te is a hugicád/nővérkéd!;)
- Réka
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is