Menü

Klasszikus páros fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Klasszikus páros fotózás
  • klasszikus romantika
  • valentin-napi fotózás
  • párok fotózása stúdióban
  • párok fotózása debrecen
  • párok fotózása fekete-fehér
  • párok fotózása műteremben
Részletek
smink:
Rád jellemző sminket javaslunk, ha erősen sminkeled magad, erősebb sminket, ha nem sminkelsz, akkor egy finom visszafogott sminkre elsz szükséged. Igény szerint mi is elkészíthetjük a sminket.
frizura:
Javaslatunk: a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura. Kérésedre, elkészítjük neked.
ruházat:
Két ruhaszettet kell hoznotok, amiből az egyik lehetne összeöltözős, azaz egyforma színű felső és nadrág. Pl fehér póló és kék farmer, vagy piros blúz/ing és fekete nadrág. A második szett pedig az, amit szeretnétek hozni. lehet egy elegáns szett, vagy egy hétköznapibb, sportos vonal. Rátok van bízva.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A fotózás során megörökítünk egy romantikus csókot, pár meghitt műtermi beállítást, esetleg pár vicces jelenetet – a lényeg, hogy ez abszolút rólatok szól! Ezek a képek befagyasztják azokat az elkapott pillanatokat az örökkévalóságnak – na meg a fotóalbumnak – amikor épp szerelmes pillantással néztek egymásra, mások számára is egyértelművé válik, hogy ott van a szikra köztetek, az összhang, a szeretet és a bizalom.

 A párok fotózása közül a klasszikus romantika egy olyan stílus, ami visszafogott, de mégis ebben rejlik az a plusz, amit fent említettünk.A párok fotózása bizalom a fotós irányába, és megtiszteltetés, hogy ő örökítheti meg ezt a csodás kis világot, amit ti építettetek fel.A mai világban, amikor az emberek egyre kevésbé figyelnek egymásra és környezetükre, akkor a párok méginkább magukra vannak utalva. 

A szülők már gyakran nem tudnak, a barátok - saját problémáik miatt - pedig nem akarnak segíteni. A közös életvitel során a fiú és a lány között mégszorosabb kötelék alakul ki. Ez lehet az egyik oka - a lángoló szerelmen kívül persze - hogy felmerül a közös fotózás igénye, így alakult ki a párok fotózása, mint műfaj. Kézzelfogható, maguk és a jövő számára fennmaradó bizonyítéka ez a kapcsolatuknak és annak az időszaknak, amit együtt éltek meg. Ez egyfajta visszacsatolás mindkét fél részéről.Igazából nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy megmutassuk a világnak, milyen erős kötelék van köztetek. A világ egyszer és mindenkorra tudomásul kell vegye: ti egyek vagytok, és ha bármi történik, együtt álltok elébe

Kettőtök zárt világába engedtek egy pici betekintést, ami ezt a világot még erősebbé teszi. Minden nőnek jólesik, ha a fotókon (is) a párja erőt és büszkeséget sugároz, és persze azt, hogy valóban mellette áll: együtt teljesek. Ezért is ilyen különlegesek ezek a fotózások, mert szemtanúi lehetünk egy kapcsolat kibontakozásának vagy épp megerősítésének. A párok fotózása emiatt az egyik kedvenc témám, hiszen közelről csodálhatom meg azt a ragyogást, amit együtt képviseltek.Egy ilyen fotózásnál felmerül a kérdés, hogy milyen szettet viseljetek – öltözzetek-e össze, vagy inkább mindkét fél a saját inviduálját mutassa meg, vagy tűzzetek ki egy közös stílust és abban legyetek megörökítve. A jó válasz: ez is és az is. A DomiArt stúdióban a párok fotózása emiatt két szettes. A lényeg – érezzétek jól magatokat abban, amit viseltek! A pózok miatt sem kell aggódnotok – segítelek majd titeket, hogyan és miként tegyétek!Ezek a fotók simogatják a lelket, segitenek a nehéz pillanatokban, hiszen csak elő kell vedd, és azonnal erőt tudsz meríteni belőlük. Hiszen a fotók tanúbizonyság jeléül mutatják meg számodra:nem vagy egyedül! A párok fotózása az életről szól.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is