Menü

Karácsonyi páros fotózás

Fotózás infók
háttér:3 féle karácsonyi háttér
ruházat:2 ruhaszett
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Karácsonyi páros fotózás
  • karácsonyi páros fotózás Debrecenben
  • karácsonyi páros fotózás fehér kanapéval
  • épített karácsonyi háttérrel készült karácsonyi páros fotózás Debrecenben
  • összeöltözős páros karácsonyi fotózás, karácsonyi ronda pulcsiban
  • Babaváró fotózás karácsonykor, karácsonyfa előtt
  • Páros ünnepi fotózás
  • karácsonyi páros fotózás autentikus háttérrel, zöld fotellel
  • karácsonyi kismama fotózás
  • Karácsonyi fotózás Debrecenben - páros fotók karácsonyi berendezés előtt.
Részletek
smink:
Rád jellemző sminket javaslunk, ha erősen sminkeled magad, erősebb sminket, ha nem sminkelsz, akkor egy finom visszafogott sminkre elsz szükséged. Igény szerint mi is elkészíthetjük a sminket.
frizura:
Javaslatunk: a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura. Kérésedre, elkészítjük neked.
ruházat:
1. szett: érdemes az elegánsabb énedet elővenni. Piros koktélruha, szexi és dögös, párodnak pedig mondjuk fekete ing, piros nyakkendő, ha rá tudud venni. Az ünnepi színek jól mutatnak a képeken, piros-fekete-fehér kombináció, mindkettőtök szettjében. 2. szett: nem annyira az eleganciáról szól, hanem inkább a közvetlenebb ünnepi hangulatról, itt a karácsonyi ronda pilcsi, farmer nadrág kiváló választás, esetleg piros kötött pulcsi. De ha már nem akartok annyi pirosat, jó választás lehet a bézs-kávé barnás kötött pulcsis szett is. :)
pózok:
A karácsonyi fotózások nem annyira pózokról szólnak, hanem inkább a párok közötti kapcsolatról. Szóval ne agyaljátok túl a pózokat, megoldjuk néhány igazán ütős kompozícióból, de a jelszó: a dinamizmus és a természetesség. Bízzátok rám magatokat nyugodtan. :)

Az Ünnep szóljon Rólatok! Karácsonyi páros fotózás - az örök pillanatokért

Minden kapcsolat különböző hőmérsékletű. Én ezt mindig érzékelem már abban a pillanatban, ahogy a kamerám elé álltok. A pózokat, kompozíciókat úgy állítom össze, ami legjobban illik hozzátok. A fő témánk, amiről ez a fotózás szól, azok ti vagytok, illetve a köztetek lévő kapcsolat. Fogunk készíteni vagányabb beállítású képeket is, de lesz cuki faktor is, mosolygós ölelkezős képek is lesznek. Ünnepies, vidám, boldog képeket készítek, de mindig hozzátok illő stílusban. Fogunk készíteni címlaposabb képeket is, ahol a férfi vagány és férfias, a nő pedig csajos és szexi. A karácsonyi páros fotózás nálam erről szól. 

Ami biztosan nem lesz: tornasor jellegű unalmas falhoz állított (magatokra hagyott) fotók, nálam dinamikus, izgalmas, életteli képek készülnek, amihez csupán annyit kell hozzátennetek, hogy eljöttök hozzám, a többit bízzátok rám. :) 

 

 

Hogyan készüljetek a karácsonyi páros fotózásra?

Ami a legfontosabb: a megfelelő ruhaszett választás! 

A karácsonyi páros fotózás 2 ruhaszettben zajlik. az egyik szettnek az autentikus karácsonyi szettet a javaslatom. Ez karácsonyi színekből áll (zöld, piros, arany, púder, bézs, ezüst ..) a legjobb választás az összeöltözésre a karácsonyi ronda pulcsi, karácsonyi zoknikkal, ezzek jól megy a farmernadrág. A másik szett lehet vagy egy klasszikus elegánd szett, zöld vagy piros koktélruhával, inggel, szövetnadrággal, vagy ha sportos vonalat szerettek, akkor lehet fehér vagy piros póló, kék farmernadrág is akár. 

 

 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is