Menü
Karácsonyi fotózás Debrecenben - páros fotók karácsonyi berendezés előtt.

Páros karácsonyi fotózás

Ünnepi. Cuki. Elegáns. Olyan, mint ti!
Fotózás infók
háttér:2 féle karácsonyi háttér
ruházat:2 ruhaszett
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:nincs korhatár
25.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Kimértebb, elegánsabb fotó egy párról, karácsonyfa előtt, fehér bőrkanapén.
  • Közeli portré egy párról, akik ünnepi hangulatban ölelik egymást egy karácsonyfa előtt.
  • Ölelkezős műtermi karácsonyi páros fotók, Debrecenben
Részletek
smink:
Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, szemhangsúlyos sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1. szett: érdemes az elegánsabb énedet elővenni. Piros koktélruha, szexi és dögös, párodnak pedig mondjuk fekete ing, piros nyakkendő, ha rá tudud venni. Az ünnepi színek jól mutatnak a képeken, piros-fekete-fehér kombináció, mindkettőtök szettjében. 2. szett: nem annyira az eleganciáról szól, hanem inkább a közvetlenebb ünnepi hangulatról, itt a karácsonyi ronda pilcsi, farmer nadrág kiváló választás, esetleg piros kötött pulcsi. De ha már nem akartok annyi pirosat, jó választás lehet a bézs-kávé barnás kötött pulcsis szett is. :)
pózok:
A karácsonyi fotózások nem annyira pózokról szólnak, hanem inkább a párok közötti kapcsolatról. Szóval ne agyaljátok túl a pózokat, megoldjuk néhány igazán ütős kompozícióból, de a jelszó: a dinamizmus és a természetesség. Bízzátok rám magatokat nyugodtan. :)
Kérj időpontot

Az Ünnep szóljon Rólatok! Karácsonyi páros fotózás - az örök pillanatokért

Minden kapcsolat különböző hőmérsékletű. Én ezt mindig érzékelem már abban a pillanatban, ahogy a kamerám elé álltok. A pózokat, kompozíciókat úgy állítom össze, ami legjobban illik hozzátok. A fő témánk, amiről ez a fotózás szól, azok ti vagytok, illetve a köztetek lévő kapcsolat. Fogunk készíteni vagányabb beállítású képeket is, de lesz cuki faktor is, mosolygós ölelkezős képek is lesznek. Ünnepies, vidám, boldog képeket készítek, de mindig hozzátok illő stílusban. Fogunk készíteni címlaposabb képeket is, ahol a férfi vagány és férfias, a nő pedig csajos és szexi. A karácsonyi fotózás páros verziója nálam erről szól. 

Ami biztosan nem lesz: tornasor jellegű unalmas falhoz állított (magatokra hagyott) fotók, nálam dinamikus, izgalmas, életteli képek készülnek, amihez csupán annyit kell hozzátennetek, hogy eljöttök hozzám, a többit bízzátok rám. :) 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is