Menü
Pinup fotózás

Pinup fotózás

Lázadó nők kíméletlen eszközrendszere a férfitársadalom leigázására. Ez a pin up.
Fotózás infók
háttér:2 fajta papír háttér
ruházat:2 ruhaszett, tudunk biztosítani ruhát.
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:18 - 50 éves hölgyek
30.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Pinup fotózás
  • Pinup fotózás
  • Pinup fotózás
Részletek
smink:
A Pin Up egy határozott irányzat, vörös rúzs és tusvonal a két alapelem, amit mi is használni szoktunk ezen a fotózáson.
frizura:
Kicsit extrém irányba mozdulunk általában, ez a haj hosszától és dússágától függ. Az egyszerűbb verzió a hajpántos hullámos irányzat, de készítettünk már a korszakra jellemző kompozíciókat is a pin up fotózásokra.
ruházat:
Egy piros ruhácska, fehér pöttyökkel. Ezt tudjuk biztosítani, de te magad is hozhatsz korszakidéző darabokat.
pózok:
Ez a fotózás pózok tekintetében extrém, hiszen nagyon ki kell lépni a komfort zónából, de ez eddig még mindig sikerült. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám, de kemény és közös munka lesz elkapni az igazi pinup hangulatot.
Kérj időpontot

Pinup fotózás

Pinup Girl: a lázadó nők korszaka
A pinup girl stílus a legmeghatározóbb zenei műfajból, a rockabilly-ből nőtte ki magát, mely az ötvenes évek Amerikájában bukkant fel. A rockabilly zene a lázadás, a szexualitás és a szabadság metszetében álló életérzést kultiválta. Az időtlen pinup műfaj modelljei vékony derekú, széles csípőjű, dús keblű, gyönyörű és karakteres arcú hölgyek, a negyvenes-ötvenes évekre jellemző sajátságokkal, abból a korból, amikor a hot rod autók és a körömcipők hódítottak.

Felcsavart, fényes haj, vérvörös ajkak, feketével kihangsúlyozott párducszemek, szexi ruhák vad és nőies magas sarkúakkal. Rövid, valamit épp csak takaró ruhácskák robbantak be a divatba a Pinup hatására. A Pinup girl-ök feltűnő színekben lepték el a korszak utcáit: piros ruhák hatalmas fehér pöttyökkel; fehér ruhák fekete pöttyökkel, jellemző még a sárgaruha apró vagy hatalmas fekete pöttyökkel. De a klasszikus, egyszínű fehér ruhák is kedveltek voltak, ha hosszuk épp, hogy csak popsi alá ért.

A pinup fotózás

A pinup fotózás abszolút a magabiztosságról szól – a fotókról sugárzik a korra jellemző életérzés! Gondolj csak a Grease c. filmre és máris érzed ezt – az amerikai pinup életérzés, amely most a mi műtermünkbe költözik! Ha már eleged van a monoton hétköznapok szürkeségéből, kapd fel magadra a piros pöttyös ruhát és lázadásra fel!

A pinup stílusnak sok előnye van : egy vagány, belevaló, lázadó énedet is felszínre hozhatod, mellette pedig igazán szexinek és magabiztosnak érezheted magad. Hidd el, a belső istennőd tombolni fog örömében ha visszanézed a képeket, hiszen nemcsak jól fogsz kinézni hanem bombajól!

A korszakra jellemző pózok pedig bár extrémek, pont hogy kiemelik az alakodat, tartást és szexi kisugárzást adnak – ez az a fajta pinup fotózás, ami az önbizalmadnak ad egy óriási löketet!

Kiegészítők terén egy napszemüveg, egy ruhához passzoló clutch feldobja a szettet – kihangsúlyozza a személyiséged, a karakteres arcod mellé pedig ad egy pluszt a pinup fotózásnak.

Egyszóval vedd elő a szekrény mélyéről azt a piros magassarkút, a napszemüvegedet és foglald le az időpontot nálunk! A jó hangulatról, a jó pózokról pedig mi gondoskodunk.
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is