Menü
Strand fotózás

Strand fotózás

Napsütötte barna bőr. Vizes haj. 100% nyár. Szexi hangulatfotózás.
Fotózás infók
háttér:egy közeli strand
ruházat:1 fürdőruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:18 - 60 éves hölgyek
30.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Strand fotózás
  • Strand fotózás
  • Strand fotózás
  • Strand fotózás
  • Strand fotózás
  • Strand fotózás
Részletek
smink:
Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. A végén vizes lesz a hajad, de a fotózás nagyrésze száraz hajjal zajlik.
ruházat:
Kétrészes fürdőruha, olyan színben, ami leginkább jellemző rád.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

A strand fotózás, mint kuriózum

A strand fotózás az egyik legszabadabb, legszexibb műfaj. A nyár felejthetetlen pillanatait örökítjük meg címlapszerű képekkel. Természetesen itt is készítünk sminket és frizurát, de mindkettőt csak visszafogottan.Először a medence szélén ülő fotókkal kezdjük, megkeresünk minden lehetőéget, ahol jól lehet pózolni, ami igazi strand-feelinget teremt. Ez a fotózás nem csak munka, de egy különleges élmény is, amire később mindig úgy fogsz visszagondolni, mint a nyár legnagyszerűbb napjára. Talán évekig!Ha túl vagyunk a ""száraz"" képeken, akkor jön a következő szett, a zuhanyzás. Csinálunk fürdőruhában zuhanyzós képeket, az egyik szabadtéri zuhanynál. Itt az arcodon, testeden kis patakként végigfutó vízsceppeket örökítjük meg, miközben nőies mozdulatokkal veted alá magad az égető napsütésben hűsítő zuhanyzás élményének.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is