Menü

Street fashion - városi fotózás

Fotózás infók
háttér:belváros
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált (színes + fekete-fehér)
Kérhető extrák
20 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Utcai divatfotózás Debrecenben
  • Napbecsillanásos fotó, modell fotózás utacai környezetben. Paparazzi típusú fotó, a modell séta közben, lépés közben lett lefotózva. Street fashion fotózás - Debrecen
  • Napszemüveges divatfotózás - ülő modell póz, utcai környezetben - Debrecen
  • Színtelen környezetben színes ruhát viselő modell pózol - utcai divatfotózás Debrecenben
  • Fekete-fehér fénykép, macskaköves utcán modell fotózás -Debrecen
  • Divatfotózás Debrecen belvárosában - DomiArt Photo
  • Street fashion - utcai divatfotózás Debrecen belvárosában, fekete-fehér kidolgozásban
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Utcai divatfotózás, klasszikus sminkkel. Szemhangsúlyos alkalmi smink, finom visszafogott rúzzsal, vagy szájfénnyel. Az előkészítést nem a helyszínen, hanem a stúdióban végezzük!
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked. Az előkészítést nem a helyszínen, hanem a stúdióban végezzük!
ruházat:
Egy ruhaszettet hozhatsz az alapárban, ez viszont rád van bízva. Lehet kisruha, vagy akár farmer és egy hozzá illő felső, vagy bármi más, ami éppen megfelel az aktuális stílusodnak.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Városi divatfotózás Debrecen utcáin

Paparazzi típusú fotózás, Debrecen kihaltabb helyein. Tudok néhány bevált és izgalmas belvárosi helyszínt, ahol nem nagyon van mozgás, így nem kell feszélyezve érezned magad a kíváncsi szemek által. A celebeket szokták “meglesni”, azaz hétköznapi életpillanataikban lekapni. Sok ilyen képet látunk róluk, így az utcai divatfotózás ezt a társítást lovagolja meg. Ha rólad is ilyen képek készülnek, akkor mások egy picit úgy érzik amikor a képeket nézik, hogy kicsit olyan vagy rajtuk, mint egy híresség. A street fashion fotózás lényege, egy különleges világot teremteni a mindennapok pillanatiból, hétköznapi helyeken, és ennek a világnak a középpontjában te magad állsz.Az egyszerű is lehet különleges. A szabadtéri fotózások közül szerintem ez a legkarakteresebb. Ezeket a képeket színesben és fekete-fehérben is retusálom, az utóbbinál a kontraszt erősíti a képek erejét.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is