Menü

Szabadtéri Modell portfólió fotózás

Fotózás infók
háttér:vasúti környezet az extrém hatás kedvéért
ruházat:2 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
40 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Szabadtéri modell portfólió fotózás debrecenben
  • Szabadtéri modell portfólió fotózás, szexi szabadtéri fotózás debrecenben.
  • Szexi modell fotózás - vasúti vagon előtt, fiús szettben, de lányos pózokkal. Modell portfólió fotózás.
  • vasúti váltóval pózoló modell, piros lufival a kezében. Modell portfólió fotózás szabadban.
  • piros lufis vasúti fotó, modell fotó napmlementében. szabadtéri modell fotózás debrecenben
  • naplementés modell fotó, szabadtéri portfólió fotózás alkalmával
  • Szabadtéri modell portfólió vasúti síneken
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1. szett: Ehhez stílushoz nagyon jól megy egy kicsit fiúsabb irányzat, atléta, baseball sapka és egy rövid farmer naci, tornacipővel. De nem ez az egyetlen opció, a fekete rocker vonulat is jól passzol ehhez a környezethez, illetve a megszokottól eltérő divatkollekciók is (pl poncsó, kalap, napszemüveg), stb. A lényeg, hogy extrém környezethez extrém ruházat passzol. 2. szett: Itt már mehet a csajosabb vonal, de a lehetőségek korlátlanok. Szűkebb, testhez álló miniruháktól a farmeres-dzsekis irányig minden belefér.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Fashion és modell típusú fotózás. Extrém környezet - extrém képek modell karrierhez.

Ez az a fotózás, ahol az önmegvalósítás a legmagasabb fokozatba kapcsolható. Egyik szettben fiús vonalat képviselünk, a másikban pedig a scajos énedet hozzuk elő. Azért találtam ki ezt a koncepciót, mert a divatvilág befolyása a fiatalok stílus fejlődésére nagyobb, mint valaha. Ennek eredményeképp a legtöbben már kialakult, időnként kemény vonalas stílus elképzeléssel rendelkeztek. Nah ez az, amit ezen a fotózáson teljesen ki tudtok bontakoztatni. Itt senki nem szól rád, hogy az a kalap sok, vagy az a cipő botrányos. Kell egy felület, ahol ha kell, akár túlzásba is eshetsz. Ez a fotózás erről szól! Mutasd meg a benned rejlő kettős énedet. Egy környezet, két kemény irányzat! 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is